Şimdi Ara

M1 çipli yeni iPad Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
5.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi bu m1 çipli bir cihaz. normal m1 üstüne yazılan programlar bu alette çalışacak mı ?

  • Ne biçim fiyat bunlar yuh be

  • Xloud X kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle katılıyorum. 2 ay kullanıp notebook bilgisayar konforu vermediği için proyu sattım. Asus zenbook aldım. Klavyede baglasan mouse da baglasan tabletten ötesi değil . iyi güzel alet ama bilgisayar gibi anlatmak saçma




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weehwet -- 21 Nisan 2021; 14:31:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet konusunda kendisini fazlası ile kanıtlamış bir firma Apple. M1 işlemciyi her cihazında kullanıyor olması gerçekten çok ilginç duruyor. Macbook, iMac, iPad vs. Özellikle dizüstü bilgisayarlarda sorunlarla ortaya çıkan M1 açıkçası iPad modellerinde pek dikkat çekmeyecek gibi duruyor. Zaten tablet ve telefon alırken kullanıcılar pek de işlemcisine bakmıyor. Depolama, kamera ve ekran çözünürlüğü gibi özellikler ön plana çıkıyor. Bir kullanıcı olarak bence iPad tamam ama bilgisayarlarda M1 yerine eskisi gibi olsa daha iyi olacak.

  • Aynen tek engel bu gibi gözüküyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 21 Nisan 2021; 15:40:24 >
  • Android tablet üreticileri şimdi b..ku yedi m1 iPad PC gibi
  • 24 bin liraya tablet.. Olm manyak mısınız siz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdbz

    24 bin liraya tablet.. Olm manyak mısınız siz?

    neden en full fiyati söylüyorsun ki


    ipad pro 11 2021 8.500 tl... eşdeğer tab s7 7.000 tl civari


    tamam ucuz degil ama neden.....


    yurt dışında 800 $ cikti ipad pro 11 ve bu abd de askeri 2.500-3000 dolar kazanan insanlar icin aylik kazanclarinin 1/3 i


    bizde ise askeri kazanan bir insan icin aylik maaşının 3 kati...


    maalesef ülkemizdeki alim gucu her sene dahada düşüyor

    aslinda apple fiyatları arttırmıyor bizim kazancimiz düşüyor...


    200ml süt 75-90 kuruş değilmiydi... bugun baktim 200ml 2tl olmus... daha ne denir ki




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catik -- 21 Nisan 2021; 18:6:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlyasNiyazov İ kullanıcısına yanıt

    Benim de söylediğim aynen buydu. Android nasıl pratikte Windows'a benzeyen dosya sistemine sahipse iPad OS de MacOS benzeri bir yapıya sahip olmalı. O esnekliği sunmalı kullanıcılara. Benim tahminim bu veri paylaşımında esneklik de birkaç yıla gelir. iOS'in birkaç yıl önceki sürümlerini hatırlarsak mesela dosya yöneticisi bile yoktu. Şimdi biraz esneklik var bu konuda ama veri aktarımı yine sıkıntı.


    Microsoft tıpkı Sony gibi kendi bildiğini okuyor sürekli. Dış dünyaya nasıl bu kadar kapalı oluyorlar anlamıyorum. Qualcomm işlemcilerle tablet piyasasını yerinden oynatabilirdiler. ARM üzerinde çalışan bir Windows. Hayal değil ki bu. Apple'dan çok çok önce kendileri ortaya attı bunu zaten. Üstünde çalışıp sürüm de çıkardılar. Buna rağmen akıbeti ne oldu bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam o programı biliyordum. Maalesef o an olaylar çok hızlı gelişti. Aklıma gelmedi kısacası. Bir an önce iPhone'u satıp kurtulmak istediğim için aceleyle iTunes'tan giriştim işe. 3 ay dayanmamın ardından Android geri döndüm. Özgürlüğüme kavuştum. Hayatımda yaşadığım en kötü tecrübeydi. iPhone SE 2020. Berbat bir cihazdı. Öyle bir cihazı satışa çıkarıp bir de övgüyle reklam yapmaları Apple adına çok utanç verici. Ucuza anlamış oldum iOS tecrübesini. Bu zamana kadar Allah korumuş da her zaman Samsung cihaz satın alıp kullandım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinizde kısmen haklısınız, henüz PC'nin yada Mac'in esnekliği yok. Tabii burada önemli olan şey hangi amaçla kullanacağınızdır. Tablette oyun oynamak benim için baya zevkli bir aktivite, keza araştırma, okuma, yazma işlerini kolaylıkla yapabiliyorum. PC'de kullandığım ve iPad'e gelmesi pek imkan dahilinde olmayan uygulamalar için halen PC'den destek alıyorum. İyi bir yardımcı, bence güzel de bir "Entertainment Hub" olduğu söylenebilir. PC, PC'dir yine de :)

  • Sizce iPad Air 4'ü satıp, Yeni çıkan 11 İnç iPad Pro alınır mı? Takribi 2000, 2500 lira gibi bir bedel cebimden çıkacaktır. iPad Air'ım 64 GB bu beni bir sınırlıyor ve tabii ki ciddi performans artışı gözümü boyuyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Sizce iPad Air 4'ü satıp, Yeni çıkan 11 İnç iPad Pro alınır mı? Takribi 2000, 2500 lira gibi bir bedel cebimden çıkacaktır. iPad Air'ım 64 GB bu beni bir sınırlıyor ve tabii ki ciddi performans artışı gözümü boyuyor.

    Pro ayrı bır dnya bence gectıgne cok mutlu olursun

  • 16 GB RAM gelmiş alet nalet olmuş :) Büyük işler yapar. AR ile ilgili büyük işler gelebilir. Şu an diğerleri kara kara düşünüyordur )
  • iPad pro 12.9 hala QHD+ ekranla üretiliyor. 4K yaptıkları zaman satın alacağım. Adam değilsin apple :D

  • AppleFB kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çizim yapıyorum Procreate’de ve Affinity Designer’da. Daha hiç teklediğini görmedim. Günlük işler için iPad 8 bile yeter.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpesifikBrush S kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam teşekkür ediyorum, zaten vazgeçtim sayılır dediğiniz gibi çok büyük fark olacağını zannetmiyorum benim için


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad pro 12.9 2tb 15 bin eder ama 24 bin etmez be abi

  • suna m1 cip koyuyorsan big sur ya da big sur mobile tarzı birsey koy bari de ipad de bir mini bilgisayar olsun.Onun disinda ha m1 koymussun ha m21 sonucta ipad = ipad.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Her şey süper ama biraz tuzlu sanki? Yani 12.9 Baz modele 12.000, 11" baz modele 8.600 TL. Bide Magic Keyboard eklesek 2500 liraya fiyat iyice şişiyor.


    Onun yerine m1 MBA alıp, artan para ile bide en ucuz iPad'i almak çok daha mantıklı görünüyor.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.