Şimdi Ara

M.United sakat oyuncular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

rooney

smalling

p.jones

eksikleri önemli oyuncular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Tranquillity

Rooney ve Smallingin eksikligini hissederler sadece.

Aynen.Diğerleri sallama oyuncular

Orijinalden alıntı: Numan

Rooney oynayacak deniyor?

• Servet i satmasaydık keşke.Robin var persie yi sakatlardı,deplasmanda şansımız olurdu.

|AC/DC|Iron Maiden|Kiss|Metallica|Nickelback|Muse|Guns N'Roses|Duman|Deep Purple|Three Days Grace|Airbourne|
    |Supernatural|How I Met Your Mother|The Big Bang Theory|Game of Thrones|
    PSN:ulas_ulas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Servet i satmasaydık keşke.Robin var persie yi sakatlardı,deplasmanda şansımız olurdu.

her takıma bir servet lazım
    Bizi sevenleri üzmeyelim baba... ||
    Metin OKTAY
  • Rooney yetisecek diyorlar.

Ayrıca Ashley Young ve Smalling'in sakatlığı ciddi değil, Rooney de bizim maça yetişecek.

Manchester United'ın en büyük zaafı şuan defansı. Bizdeki Selçuk, Amrabat, Burak ve Umut 4'lüsünden bu konuda çok ümitliyim. Orta sahası iyi ve formda olan maçı domine eder. Tabii ki United favori ama ben bi galibiyet alırsak da şaşırmam, fark yersek de şaşırmam.

İşimiz çok zor beyler
  • Burada millet oyuncuların adını yazınca, o oyuncuların en iyi performansları gözünde canlanıyor bence. O oyuncular sürekli o performansla oynamıyor arkadaşlar.

Kaç mesajımda dedim, RVP o kadar korkulacak bir oyuncu değil. Hollanda maçında 90 dakika izlediniz, tamam Hollanda kötü oynadı ama RVP çok korkulacak biri olsaydı, o takımı tek başına oynatırdı. RVP'ye şut imkanı tanımazsak, RVP hiçbir şey yapamaz. Topu alıp çalım atamaz, atsa bile seri atamaz, 2 kişiyi geçer, ilk geçtiği oyuncu tekrar karşısına gelir. Sprint özelliği yüksek değil; ama pozisyona girdi mi affetmez. Hollanda maçında da adam zor pozisyonda kafayla attı, o golde benim en büyük sitemim RVP'nin hava hakimiyeti düşük olmasına rağmen nasıl vurdurdukları üzerineydi. RVP 8 sene Arsenal'de oynadı, sakat olmadığı 1.5 sezonda harika işler yaptı. Sezona da iyi başladı fakat, Brezilyalı Ronaldo, CR ya da Messi'den korkar gibi korkuyorsunuz.

Rooney, RVP'den daha etkili bir oyuncu, Rooney yetişse bile tam performansla oynayamaz.

Ayrıca eğer ŞL gruplardan çıkmak falan diyorsak, başkalarının yokluğunu düşünmekten ziyade, takımımızın eksikliklerini konuşmamız gerek. Başkasının penisiyle gerdeğe girilmez, kendi işimizi kendimiz görmeliyiz. Rakipte kim olursa olsun, tek taraflı oynanmıyor, bu oyunda biz de varız.

• Şunu sakatlasınlar bunu sakatlasınlar lafını hiç sevmem, diyene de kızarım ama şu Rooney en gıcık olduğum adamlardan biri. Beşiktaş'la eşleştiklerinde ülkemiz adına saygısızlık yaptığı için nefret ediyorum. İnşallah Semih, Rooney'nin bacaklarını sırt çantasına koyar da hastaneye yollar.

Steady as she goes..
  • fifa13 de ortasahalarımız eşit

semih rvpye karşı gayet iyi oynadı hollanda maçında.belki man u kadar olmasada etkili atak oyuncuları olan hollanda karşısında kendini geliştirdi.buda bizim için küçük bir artı
  • Bence duran toptan veya eşekçe bir hatadan gol yemezsek başa baş bir maç izleyeceğimize inanıyorum özellikle ilk yarım saatte gol yememiş bir galatasarayda hem oyuncularımızın güveni gelecek, hem de Manu paniklemeye başlayacaktır. Fizik olarak belki Manudan daha iyi seviyede bir galatasaray var şu an, baskılı oyunu maçın sonuna kadar sürdürebilecek fizik belki 1-2 oyuncu hariç herkeste var. Takımımıza güveniyorum, bir aksaklık yaşanmazsa da yenilmemizin zor olacağını düşünüyorum..

De Gea
    Rafael Vidic Ferdinand Evra
    Carrick
    Kagawa Cleverley
    Nani-----------------Valencia
    Persie

Orijinalden alıntı: E®TAŞ

Burada millet oyuncuların adını yazınca, o oyuncuların en iyi performansları gözünde canlanıyor bence. O oyuncular sürekli o performansla oynamıyor arkadaşlar.

Kaç mesajımda dedim, RVP o kadar korkulacak bir oyuncu değil. Hollanda maçında 90 dakika izlediniz, tamam Hollanda kötü oynadı ama RVP çok korkulacak biri olsaydı, o takımı tek başına oynatırdı. RVP'ye şut imkanı tanımazsak, RVP hiçbir şey yapamaz. Topu alıp çalım atamaz, atsa bile seri atamaz, 2 kişiyi geçer, ilk geçtiği oyuncu tekrar karşısına gelir. Sprint özelliği yüksek değil; ama pozisyona girdi mi affetmez. Hollanda maçında da adam zor pozisyonda kafayla attı, o golde benim en büyük sitemim RVP'nin hava hakimiyeti düşük olmasına rağmen nasıl vurdurdukları üzerineydi. RVP 8 sene Arsenal'de oynadı, sakat olmadığı 1.5 sezonda harika işler yaptı. Sezona da iyi başladı fakat, Brezilyalı Ronaldo, CR ya da Messi'den korkar gibi korkuyorsunuz.

Rooney, RVP'den daha etkili bir oyuncu, Rooney yetişse bile tam performansla oynayamaz.

Ayrıca eğer ŞL gruplardan çıkmak falan diyorsak, başkalarının yokluğunu düşünmekten ziyade, takımımızın eksikliklerini konuşmamız gerek. Başkasının penisiyle gerdeğe girilmez, kendi işimizi kendimiz görmeliyiz. Rakipte kim olursa olsun, tek taraflı oynanmıyor, bu oyunda biz de varız.

Katılıyorum dediklerine fakat biz ligde Beşiktaş ve Kasımpaşa'ya bile bu kadar açıklar bırakıyorsak van Persie de çok rahat pozisyona girer ve affetmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.