Bildirim
M.K.Atatürk Dövmesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: a.saygili
;) -
quote:
Süper gerçenten de.Bende yaptırmayı düşünüyorum.Nerde ve ne kadara yaptırabilirim.Yer İstanbul. -
quote:
Orjinalden alıntı: laziko53
quote:
Süper gerçenten de.Bende yaptırmayı düşünüyorum.Nerde ve ne kadara yaptırabilirim.Yer İstanbul.
Atatürk imzasını ücretsiz yapan biri vardı bi ara bi araştır. ama görünen yerine olacak diye bi kuralı vardı
-
quote:
Orjinalden alıntı: MightyMouse
quote:
quote:
Süper gerçenten de.Bende yaptırmayı düşünüyorum.Nerde ve ne kadara yaptırabilirim.Yer İstanbul.
Atatürk imzasını ücretsiz yapan biri vardı bi ara bi araştır. ama görünen yerine olacak diye bi kuralı vardı
Tabi ki görünen yerime olacak.Kollarıma yaptıracam.Acaba kim yapıyor.Ücretsiz yapan birini duydum ama ne kadar sağlıklı ve iyi yapabilir ki ücretsiz olarak...
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MightyMouse
quote:
quote:
Tabi ki görünen yerime olacak.Kollarıma yaptıracam.Acaba kim yapıyor.Ücretsiz yapan birini duydum ama ne kadar sağlıklı ve iyi yapabilir ki ücretsiz olarak...
bu dövmeyi ücret li veya ücretsiz istanbulda nerede yapabilirim temiz ve saglıklı yapıcak bir yer adres verin lütfen
-
izmir köprüaltında bedavaya yapıyorlar Atatürk dövmesini
gayet güzel ve güvenilir bir yer olduğunu duydum
ama tabi sıraya girmen gerekiyor en son baya bir sıra vardı okuduğumda
bu arada her çıkan güzel fikir gibi bu da son derece demode oldu dövme olarak
bence Mustafa Kemal ile ilgili başka bir dövme yaptırabilirsin -
offf super yaa. askerden dönünce bende yaptırıcam kesin kararlıyım
bu dövmeyi yaptıran arkadaşları tebrik ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi termo6556 -- 7 Nisan 2009; 15:03:15 > -
izmirde alsancakda bir dövmeci var bu dövmeyi ücretsiz yapıyor -
istanbul da adres bilen yok mu ya ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X