Şimdi Ara

M.2 SSD TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS GL552JX DM019 modelli laptopuma m.2 portlu ssd almak istiyorum ve f/p oranı olarak en uygununu arıyorum. Boyut olarak 120-256gb arası yeterlidir. Önerilerinizi bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Nigel

ASUS GL552JX DM019 modelli laptopuma m.2 portlu ssd almak istiyorum ve f/p oranı olarak en uygununu arıyorum. Boyut olarak 120-256gb arası yeterlidir. Önerilerinizi bekliyorum.

Bende araştırırken gördüm konunuzu.

Şu an bundan iyisini ve uygun fiyatlısını bulamassın 1 aydır araştırıyorum , amazondan alsan bile bu paradan fazlaya geliyor :) 89 $ amazonda

http://www.webdenal.com/samsung-mz-n5e250bw_775492.html?gclid=CjwKEAiAjfq2BRDpmdHmssaW5xsSJABToP4lBaubfC2qhyk79RTgGTgONQsw7ytcNZQCOQMWsGwNIBoCcyDw_wcB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARTHUR. -- 9 Mart 2016; 16:51:12 >

• Cihazınızın M.2 slotuna sahip oolduğundan emin olun öncelikle. 850 EVO 250GB önermeye gelmiştim ben de.

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Cihazınızın M.2 slotuna sahip oolduğundan emin olun öncelikle. 850 EVO 250GB önermeye gelmiştim ben de.

Bunu yazdığımda 296 tl idi webden alda şu an 327 tl oldu :D

http://www.netsiparis.com/samsung-250gb-850evo-m2-mz-n5e250bw-ssd

Sıkıntı yok, 290 Liraya mevcut :)

http://www.netsiparis.com/samsung-250gb-850evo-m2-mz-n5e250bw-ssd

güvenilirmi site.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 11 Mart 2016; 13:20:39 >
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Site sağlam, birkaç alışverişim oldu sorun yaşamadım. Eski firma zaten 20 yıllık. Yerleri Mecidiyeköyde, oradan da ürün teslimatları var ürün depolarındaysa.

Teşekkür ederim , bendekısa zamanda alıcam , alalakra yardımcı olur konu .

Edit: Laptop muş sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReflexAction -- 21 Mart 2016; 10:01:33 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.