Şimdi Ara

LYSDE DURUMUM NE OLUR? [DEĞERLENDİRME LAZIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ygsde inanılmaz saçma bir biçimde ygs-5 70k oldum.Ama mezun olmam dolayısıyla birazda lys çalışmıştım ygsden önce mat2im sağlamdır.Edebiyatta fena değil.Ygs coğrafyada iyiydim.Ygs geometriyide biliyorum katı cisimlere pek hakim değilim.Kısaca her derste şu an durumumu ve yapacaklarımı yazıcam ona göre yorumlarsanız sevinirim.

Matematik:Fem mat2 sb sonundayım ötf-limit-türev-integral duruyor sadece.İntegralin sonu dışında ötf-limit ve türeve çalışmıştım geçen yıl.Biraz baksam hatırlarım.Süreklilik ve türevin geometrik yorumu ile integral biraz zorlayacak gibi duruyor.Fem simetri mat2 setinin büyük kısmını çözmüştüm kalan kısmı bitiricem.Üstüne limit-türev-integral için birer fasikül çözüp denemelere geçerim.

Edebiyat:Fem simetriden çalışıyorum.Divan edebiyatı bitiyor yarın.Fem sbden çözüyorum şu bitsin aynı zamanda konularda oturmuş olur hızlıca limit alıp çözücem üstüne.

Coğrafya:Fem simetri ygs-lys var onu alıcam sadece.Lys coğrafyaya hiç başlamadım.

Geometri:Analitik kısmında eksik noktalara çalışıcam ekstra soru çözmem uzun uzun.Deneme çözerim.Lys geometride eklenen kısma hiç başlamadım.

Kaç bin olur sizce ?

Hedef net yazmadım sınav zor-kolay olabilir diye.Şu an bulunduğum seviyeye göre yorum yaparsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intexo -- 30 Mart 2016; 22:57:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Evet arkadaşlar ygsde inanılmaz saçma bir biçimde ygs-5 70k oldum.Ama mezun olmam dolayısıyla birazda lys çalışmıştım ygsden önce mat2im sağlamdır.Edebiyatta fena değil.Ygs coğrafyada iyiydim.Ygs geometriyide biliyorum katı cisimlere pek hakim değilim.Kısaca her derste şu an durumumu ve yapacaklarımı yazıcam ona göre yorumlarsanız sevinirim.

Matematik:Fem mat2 sb sonundayım ötf-limit-türev-integral duruyor sadece.İntegralin sonu dışında ötf-limit ve türeve çalışmıştım geçen yıl.Biraz baksam hatırlarım.Süreklilik ve türevin geometrik yorumu ile integral biraz zorlayacak gibi duruyor.Fem simetri mat2 setinin büyük kısmını çözmüştüm kalan kısmı bitiricem.Üstüne limit-türev-integral için birer fasikül çözüp denemelere geçerim.

Edebiyat:Fem simetriden çalışıyorum.Divan edebiyatı bitiyor yarın.Fem sbden çözüyorum şu bitsin aynı zamanda konularda oturmuş olur hızlıca limit alıp çözücem üstüne.

Coğrafya:Fem simetri ygs-lys var onu alıcam sadece.Lys coğrafyaya hiç başlamadım.

Geometri:Analitik kısmında eksik noktalara çalışıcam ekstra soru çözmem uzun uzun.Deneme çözerim.Lys geometride eklenen kısma hiç başlamadım.

Kaç bin olur sizce ?

Hedef net yazmadım sınav zor-kolay olabilir diye.Şu an bulunduğum seviyeye göre yorum yaparsanız iyi olur.

5-10 arası olur knk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tm misin ?

• hocam mezun tmciler olarak baya düşürmüşüz. ben sizin çalışmanızı biliyorum ve ilk 5kya çekersiniz diye düşünüyorum mat2yi bir an önce bitirp denemelere başlamak gerekiyor bence 20k 30k olan tmlerin çoğu mat yapamıyor. biz yapabiliyoruz o yüzden nisanda denemelere başlamayı öneriyorum. bir diğer tavsiyem lys coğrafya çalışma eğer coğrafyan sağlam ise denemelere başladığında yapamadıklarını çöz o zaten sana yeter + olarak ona zaman ayırma. geo için analitik fasikülü alıp onu bitirip sonra direk denemeye geçmek çok daha mantıklı birde fem sbden sonra karekök çözersen üstüne istediğin yere çekeceğine inanıyorum. son olarak limit el kitabı kesinlikle al gerçekten çok iyi hatta soru çözerken yanında bulunsun bak zaten başka zaman hatırlıyorsun görünce ayriyetten yazar-eser özetleri kitabı edinmeni tavisiye ederim başarılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kai96 kullanıcısına yanıt
    Edebiyatta her dönemin sanatçılarını halk-divan falan yazıyorum oradan tekrar ediyorum özellikle.Valla şöyle söyliyim tm-3 15k yetiyor bana

simetri edebiyatın , özellikle cumhuriyet döneminin yetersiz olduğunu gördüm . ya cumhuriyete ayrı bir kitap almanı tavsiye ederim ya da direk edebiyat limit el kitabını .

Hedefin tm1den diye anımsıyorum. Odtüde iibf istiyodun sanki? Ona göre yorum yapmak gerekirse femin üstüne karekök de çözersen -tm1 türünde matematik önemli biliyosun- odtüde işletme olmasa bile iktisat olabilir diye düşünüyorum. Siyasette var gerçi ama diğer ikisinin önü daha açık.

Bakın "bu beni kesin geçer" dediklerimi ygsde geçtim "ulen bu nereye geçicek beni" dediklerim de ygs'de beni geçti.
    Yani sanmayın ki siz çalışıyorsunuz ilk 20kdaki adam çalışmıyor hiç kimse şansından yapmadı bu dereceleri.(yukarıdaki yoruma istinaden.)
    onun dışında edebiyatta biraz geri kalmışsın benim bitti o. O açıdan hızlanmaya çalış derim.
    Analitik içinse video ders ya da fasikül edinebilirsin işini fazlasıyla görür.
    Daha sonra direkt deneme çözersin olur biter.

Bence birine odaklan o olmazsa o olur deme .

İyi bir çalışmaya ilk 5 - 10 k arasına çekersin . Geçen sene 100 k dan 3 k çeken de vardı .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.