Şimdi Ara

LYS'ye kadar 2 soru bankası bitirmek.(MAT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mat2 bilgim sıfır olduğu için önce FEM ilkadım sonrasında ise orta seviyeli bir sb çözmek istiyorum.Sadece mat ve geo çalışcam.Sizce 2 soru bankası bitirebilir miyim?

• çok rahat biter. ayrıca FEM'le işin bittiği gibi kurtul ondan. YGS tamam bi nebze götürüyo da LYS için sadece 4'lü deneme setini aldım konu anlatımı ve soru bankası olarak almadım. Hele gene matematik gibi LYS'nin atardamarı olan bi ders için asla yanaşmam FEM'e. ESEN konu anlatımı al , karekök olabilir. Bunların örnekleri de iyi oluyo tane tane anlatıyolar. İnternette bol bol video izle.Onun dışında söyleyeceğim pek birşey yok. Bol Bol soru çözüp yanlış ve boş bıraktıklarının nasıl çözüldüğüne bakman lazım onun için olabildiğince çözümlü kitaplar bulmaya çalış yoksa da sıkıntı değil ama BOL SORU çözmek bu işin anahtarı çünkü ne kadar çok soru görürsen o kadar çok ilerlersin bu yolda. Ve tabi ki en önemli şeylerden biri de yapamadıklarının nasıl çözüldüğünü öğrenmek dershaneye falan gidiyosan mutlaka kullan bu avantajını çok ciddi birşey çünkü. Kolay gelsin.

• çok rahat biter
  • Tabiki biter hocam, yata yata çalışırsan bitmez ama orası ayrı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.