Bildirim
LYS'ye başlamalı mıyım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü -
başla tabi _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: cerberus09
Arkadaşlar merhaba birsorum olacak,geçen gün forumda bir site gördüm matematik konu anlatımı hoşuma gitti baya sizce lys matematiğe şimdiden başlamalı mıyım yoksa napıcaksın daha lysyi ygs bitirdin mi ki lys başlıyorsun dersiniz?
Hocam başla tabiki yavaştan yavaştan...
En azından ygs sınavından sonrasına yarısı kalır lys derslerinin hemde tekrar yapmış olursun...
_____________________________ Elektrik-Elektronik Müh. -
quote:
Arkadaşlar merhaba birsorum olacak,geçen gün forumda bir site gördüm matematik konu anlatımı hoşuma gitti baya sizce lys matematiğe şimdiden başlamalı mıyım yoksa napıcaksın daha lysyi ygs bitirdin mi ki lys başlıyorsun dersiniz?
Her konuda yazdım buraya tekrar yazıyorum.Kesinlikle ve kesinlikle başla!!Ben mezunum,önceki sene YGS'den sonra LYS'ye başlama salaklığını yaptım.Sonuç=84bin.Tekrar söylüyorum kesinlikle başlamalısın.O kadar konuyu 2-3 ayda yetiştirmene imkan yok._____________________________ -
Sağolun hocam,kime sorsam öyle diyor zaten ygs'yi büyütme sınavdaki haline bağlı seni yerleştirecek olan lysdir diyorlar.Tavsiyeleri olanlar varsa alabiliriz bu başlıkta _____________________________ -
quote:
Hangi site hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
http://www.behzatrasuli.com Buyur hocam :) _____________________________ -
quote:
Sağolun hocam,kime sorsam öyle diyor zaten ygs'yi büyütme sınavdaki haline bağlı seni yerleştirecek olan lysdir diyorlar.Tavsiyeleri olanlar varsa alabiliriz bu başlıkta
Valla üstad bende bu sene sınava gireceğim.Benimde üniversitede olsun çevremdeki arkadaşlar olsun genelde bana ygs çok kasma.Hele ki tüm sene boyunca YGS çalışıp son 2 ay'a LYS çalışmaya başlama çünkü zaten bunun belli bir süresi sınavı atlatma ve sonucu bekleme derken zaman kaybı oluyor ve böylece hayatının en büyük hatasını yaparsın diyorlar.YGS ile LYS yi bir arada götürmeye bak filan diyorlar.Tabi son 1 - 2 aylık süreçte YGS ye ağırlığın fazla olucaktır ama LYS'yide ihmal etme filan.2 sinide birlikte götürmek gerekiyor :)_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mychaela
quote:
Sağolun hocam,kime sorsam öyle diyor zaten ygs'yi büyütme sınavdaki haline bağlı seni yerleştirecek olan lysdir diyorlar.Tavsiyeleri olanlar varsa alabiliriz bu başlıkta
Valla üstad bende bu sene sınava gireceğim.Benimde üniversitede olsun çevremdeki arkadaşlar olsun genelde bana ygs çok kasma.Hele ki tüm sene boyunca YGS çalışıp son 2 ay'a LYS çalışmaya başlama çünkü zaten bunun belli bir süresi sınavı atlatma ve sonucu bekleme derken zaman kaybı oluyor ve böylece hayatının en büyük hatasını yaparsın diyorlar.YGS ile LYS yi bir arada götürmeye bak filan diyorlar.Tabi son 1 - 2 aylık süreçte YGS ye ağırlığın fazla olucaktır ama LYS'yide ihmal etme filan.2 sinide birlikte götürmek gerekiyor :)
Evet hocam bende çok görüyorum öyle ygsye abanmış adam ama malum ygs nankör bir sınav sınavda gelmeyince gelmiyor,sınavı kötü geçmiş lys de kurtarırım demiş ama nafile tabi 2 ayda bitiremedim diyor en iyisi beraber götürmek belki lys 1 adım önde son ygs ayı ygsye ağırlık veririz :)_____________________________
-
lys cok daha önemli bizim arkadas ygs de 17bindi sonra 2bine çekti , ygs yi cok iplemeyin _____________________________ -
Şimdi argoda bi söz var ama söylemek istemem.(Erken döl alan..... diye gidiyor.) _____________________________ -
15 kasımı hedef koydum. Yazın çalışmam 2.5 ay yüksek tempo 15 kasıma kadar bitirmeyi (geo biyoloji hariç) sonra sadece deneme filan gitmeyi düşünüyorum. 15 kasım ygs arası hafif tempo lys ygs lys yüksek tempo artık son vuruşu yapmak şart :)) şimdi mat2 dersi var lys bi onu çalışıyorum gerisi yok 15 kasıma kadar :))
böyle bi planlama yapabilirsin belki..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
ben geçen yıl ygs den önce lys matematik bitirmiştim. 130k ygs sıralamsını 54k ya çekmiştim. Bence de en azından 12.sınıfsan bu seneye kadar ki öğrendiğin herşeyi hatırla ve tekrar et. YGS sonrasına bir tek integral kalsın
_____________________________ [simage]]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/55757/22abc57b-949e-47bb-b920-a2ed598f8e50.png[/simage]Samsung] Samsung Galaxy 24 Plus 256 GB Gri -
Temelin zayıfsa lys de boğulursun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler