Şimdi Ara

LYS mat elimdeki denemeler hariç deneme önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
2
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda baktım mat lys deneme önerilerine ama tam karar veremedim şu an elimde 10 tanesi boş fem denge ,metin 6 lı , apotemi 10 lu , 345 orta ileri var ama son üçü zorlayacağı için muhtemelen sonlara doğru çözmek istiyorum dengede geçen gün 36.5 net yaptım 6 yanlış 6 boş (4 ü integral konular aslında bitmedi ama deneme çözmek daha eğlenceli geliyor) bu hafta türevin geo. yorum ve integrali haftaya da 11. sınıftan kalan konuları bitirip denemelere başlayacağım trigo yu da araya sıkıştırcam ama hangi yayınları alsam karar veremedim aklımdakiler ;
    palme
    sonuç derece mi ne kullanan varsa merak ediyorum ilk defa gördüm derece falan herhalde bu da zor
    limit (edebiyatını duydum iyiymiş ama matını hiç bilmiyorum bunu da merak ediyorum
    karekök 12 li var bi de 6 lı çıkmış iddialısına yazıyor üstünde bunları da bilen aydınlatırsa sevinirim
    yediiklim 5li bu yayında kpss ales falan çıkarmıyor muydu bilgisi olan var mı hiç ?
    bir de evrensel iletişimin var ama bunu da pek bilmediğimden tereddütlüyüm

ekstra bunlardan başka tavsiye ederseniz de olur fikri olan varsa edebiyat ve coğrafya için de önerilerinizi bekliyorum

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuç derece çok güzel deneme almani tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.