Şimdi Ara

Lys Kimya ve Lys Biyoloji için hangi kitaplar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim gibi iki kitap alacağım. Sizce hangi yayınları almalıyım?

• Soru bankası mı düşünüyorsunuz, yoksa konu anlatımı mı? Seviyeniz ne düzeydedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lys kimya için palme dışında bilgi sarmal öneririm soruları güzel biyoloji içinse yine palme dışında limit olabilir selin hoca çözüyor hem onun dışında yayın denizi lys tek sb olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlimasuk

Soru bankası mı düşünüyorsunuz, yoksa konu anlatımı mı? Seviyeniz ne düzeydedir?

hocam soru bankası lazım ikisi için de. biyolojide bekir hocayla çalışıyorum şu an kalıtımda falanım ygs bitmek üzere sistemler hiç çalışmadım ama az çok temelim var. şu an ygs biyoloji için palme a konu anlatımlı ve soru bankası ile gidiyorum. kimyada da palme soru bankası+kimya adası ile gidiyorum. ygs kimya da bitmek üzere. lys adına ikisi için de hiçbir şey çözmedim. lys kimyada gazlar entalpi denge falan yok. ama organiğim iyidir hatta en çok güvendiğim konulardandır sizce palme mi devam etmeliyim soru bankası olarak? palmeler yeterli olur mu hedefim 30-40k falan.

• hocam bence palmeler yeterli olur ama konulardan hatırladığım kadarıyla mezundunuz bence birer sb daha çözebilirsiniz çünkü bu sene neyle karşılacağımızı bilmiyoruz ,sblerinde tamamınını çözmek yerine palmeden çözüp eksik kalıp zorlandığınız kısımları çözüp pekiştirirsiniz zaten matematik fizik gibi çok vakitte almaz kimya ve biyolojiyi çözmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mimaradayıxxx

hocam bence palmeler yeterli olur ama konulardan hatırladığım kadarıyla mezundunuz bence birer sb daha çözebilirsiniz çünkü bu sene neyle karşılacağımızı bilmiyoruz ,sblerinde tamamınını çözmek yerine palmeden çözüp eksik kalıp zorlandığınız kısımları çözüp pekiştirirsiniz zaten matematik fizik gibi çok vakitte almaz kimya ve biyolojiyi çözmek

aynen hocam mezunum çok teşekkür ederim bu arada. ivmeyi artırayım en iyisi palmeleri 1 ay gibi sürede bitirip diğer soru bankalarına geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlimasuk

Soru bankası mı düşünüyorsunuz, yoksa konu anlatımı mı? Seviyeniz ne düzeydedir?

hocam soru bankası lazım ikisi için de. biyolojide bekir hocayla çalışıyorum şu an kalıtımda falanım ygs bitmek üzere sistemler hiç çalışmadım ama az çok temelim var. şu an ygs biyoloji için palme a konu anlatımlı ve soru bankası ile gidiyorum. kimyada da palme soru bankası+kimya adası ile gidiyorum. ygs kimya da bitmek üzere. lys adına ikisi için de hiçbir şey çözmedim. lys kimyada gazlar entalpi denge falan yok. ama organiğim iyidir hatta en çok güvendiğim konulardandır sizce palme mi devam etmeliyim soru bankası olarak? palmeler yeterli olur mu hedefim 30-40k falan.

Biyoloji için Limit Yayınları alabilirsin, neticede Selin Hocanın video çözümü var. Kimya için de çözümleri var mı bilmiyorum ama Bilgi Sarmal Yayinlari bence çok güzel ve soruları Ösym ayarında. Apotemi Sistemler kitabını da inceleme fırsatı buldum, bence Matematik fasiküllerinden sonra en iyi fasikülüdür. Konu anlatımı az olsa da, soruları gayet güzeldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.