Şimdi Ara

LYS COĞRAFYA GÜVENDER BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bugun tarih lys guvender siparis verdim cok ovduler bu da iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözelci misin bilmiyorum ama tmci isen güvendere gerek yok yazmış da yazmış. ben edebiyatını almıştım pişman oldum diyebilirim kitap öyle duruyor. kitaplığın yarısını o kaplıyor. limitin eline hiç bir kitap su dökemez. özellikle de sınava 3 aydan az bir süre kalmışken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narlısehriye -- 4 Nisan 2016; 20:28:45 >

Orijinalden alıntı: NeaSe

Tm yim ancak ygs deki sorular lys de de çıkıyormuş. limitde sadece lys konularımı var el kitabı dediğin sanırım ?

matematikte de ygs'deki sorular lys de çıkar edebiyatta da çıkar. bu sadece coğrafyaya özgü bir şey değil. lys coğrafyasına gene çalış ama öyle ahım şahım bir çalışma yapmana gerek yok. önceliğini edebiyata ver. seni edebiyat kurtarır. coğrafya kitabıda doğa ve insandan başlıyor, harita basınç iklim tipleri iç dış kuvvetler olmak üzere ygs konularını da içine alıyor. ülkelerarası etkileşimle kapatıyor.

evet dediğim kitap el kitabı. ayrıca kitabın boyutunun küçük olması ders çalışmayı çok sevmeyen birisi için bile ders çalışmaya teşvik ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.