Bildirim
LYS-2 SON ÇIRPINIŞ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
hacı ne desem ki, sallarsan 7-8 net çıkarırsın ya -
quote:
Orijinalden alıntı: ccokoca
hacı ne desem ki, sallarsan 7-8 net çıkarırsın ya
lys kimyada sallamadan 1doğru 6yanlış yaptım. hele bide sallarsam full yanlış olur heralde. -
sallamak bundan daha iyidir bence.en azından umut olur. salla hocam.dua et salla -
Benimde senin gibi yapmam lazım.Benim biyolojide dahil hepsinden 10 net yapabilmem lazım.Tm olup mf den sınava girince böyle oluyor. -
lys2 ne zaman? -
quote:
Orijinalden alıntı: ekog
lys2 ne zaman?
Önümüzdeki pazar gunü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lys-2 son ağır hezimet
Fizik hakkında yol gösteremem sana,yıldızımız barışmadı bi türlü Ama kimyadan organik kimya'yı halledebilirsin.Zaten detaylarıyla çalışırsan kimyasal bağlar,bileşikler,kimyasal tepkimeler vs. gibi konular hakkında da bilgi sahibi olursun. -
Fizikten sorudaki sayılarla oyna. Çarp, böl, karesini falan al. Kimyadan da organiğe çalış. 7-8 soru yaparsın. -
Hepsini A yap. -
quote:
Orijinalden alıntı: Uuu Beybi
Hepsini A yap.
bütün şıkların sayısı eşit olduğundan bütün sorularda aynı şıkkı işaretlemek 0 net getirir. -
Soruları oku mantıksız geleni ele öyle yapıyorum ben deneme Sınavları'nda
quote:
Orijinalden alıntı: 12,5
quote:
Orijinalden alıntı: FrozenFist
Soruları oku mantıksız geleni ele öyle yapıyorum ben deneme Sınavları'nda
sayının neresi mantıksız gelecek?
3/2 2 4 -2 -4 3/2 yi ele + veya - olduguna karar ver salla
quote:
Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN
bütün şıkların sayısı eşit olduğundan bütün sorularda aynı şıkkı işaretlemek 0 net getirir.
Böyle bir şey var mı?
1 hafta kaldı ve yeni konuları ve eski konulardan birkaçını hiç bilmiyorum. Üstelik 2. senem. Ya bir mucize yaratıcam ya da -
quote:
Orijinalden alıntı: Ewigkeit
quote:
bütün şıkların sayısı eşit olduğundan bütün sorularda aynı şıkkı işaretlemek 0 net getirir.
Böyle bir şey var mı?
1 hafta kaldı ve yeni konuları ve eski konulardan birkaçını hiç bilmiyorum. Üstelik 2. senem. Ya bir mucize yaratıcam ya da
bak mantık şu .
50 soru varsa bu soruların doğru cevaplarının:
10 tanesi A şıkkı
10 tanesi B şıkkı
10 tanesi C şıkkı
10 tanesi D şıkkı
10 tanesi E şıkkı
hepsini A yaparsan 10 tane doğru yapmış olacaksın ama diğerleri yani kalan 40 soru yanlış olacak . 4 yanlış bir doğruyu götürdüğünden 40 yanlış 10 doğruyu götürecek .
ve 0 net yapmış olacaksın.
-
quote:
quote:
Hepsini A yap.
E sende bu zeka varken niye derse çalışmadın? -
quote:
quote:
quote:
Hepsini A yap.
E sende bu zeka varken niye derse çalışmadın?
zeka var çok şükürde çalışmak istemiyorum ciddi ciddi hayattan bıktım birader .
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X