Şimdi Ara

lvl20 spoilci görevi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar lvl 20 spoilci olacam ama görev ile ilgili neler yapacagımı türkçe olarak bulamıyorum.lineage2tr de vardı ama siye kapanmış.Bunu türkçe açıklayan başka bir yer varsa lütfen yazın.Extreme staris teyim.Yardımlarınız için şimdiden tşk ler...



  • Yok mu bu görev hakkında türkçe bir kaynak gösterecek?
  • Yaw bilader senin için türkçeye çevireyim dedim ama çok uzun sürecek... Birazcık sözlük yardımıyla questi çözebilirsin... Görevde bilmen gereken en önemli şey : Master Toma haritada 3 yerde çıkar... Mithril Mines'in kuzey kapısında, Coal Mines'in kapsında ve Northeast Coast bilmemne (tam ismini hatırlamıyom, ama gatekeeperdan 3. seçenek seni oraya ışınlar)... bu Master Toma yarım saatte bir bu yazdığım mekanları dolaşır... sana tavsiyem, git Mithril Mines'in kapısında otur bekle... Ben öyle yapmıştım
    "Collector Pipi"den (dwarf villagede) görevi alarak başlayabilirsin...

    1. Talk to Collector Pipi in the collector building in the northwest of the Dwarven Village. She will give you Pipi's Letter Of Introduction.
    2. Take the letter to Trader Mion in the magic shop at the south of town. She will give you one of three delivery tasks in town which you must complete.
    3. Repeat step #2, 5-20+ times. Eventually she will give you Mion's Letter.
    4. Talk to Master Toma to get the Bear Pic, he is at one of 3 locations. Take the gatekeeper to the northeast shore, then check 154k, -220k (a small island on the far north shore) and 179k, -184k (north exit of mithril mines) and 152k, -175k (bottom of the spiral stars inside the north exit of coal mines). He teleports between the locations often enough that you will have extreme difficulty chasing him down.
    5. Hunt Hunter Bears (lvl 14 passive) by yourself, near the northeast beach teleport point. Every 20-30 kills a Honey Bear (lvl 17 passive) will spawn. When killed the Honey Bear will drop you a Honey Jar. You must spoil and sweep them. Repeat until you have 5 jars.
    6. Find Master Toma again (see step #4) and give him the jars. He will give you a Tarantula Pic.
    7. Hunt Hunter Tarantula (lvl 16 passive) and Plunder Tarantula (lvl 17 aggressive), until you collect 20 Beads. You must spoil and sweep them. They are in the valley east of the bears.
    8. Track down Master Toma yet again, and give him the beads. He will give you a Bead Parcel, and send you to Gludin.
    9. Talk to Warehouse Keeper Raut in Gludin. He will take the parcel, and give you Rout's Teleport Scroll.
    10. Take the scroll to Torai near the west end of Dragon Valley at 71k, 125k. He will give you Succubus' Undies. Be VERY careful, as any monster in the area can kill you in 2 hits.
    11. Return to Warehouse Keeper Raut in Gludin. He will take the undies and give you a Ring Of Raven.
    12. Once you reach level 20, talk to Warehouse Chief Moke in Gludin to become a Scavenger.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blindingblow -- 28 Mayıs 2006; 16:15:07 >




  • burdan bakabilisin gerçi inglzce kaynak ama resimli oldugu icin anlarsin. kolay gelsin.

    http://l2vault.ign.com/View.php?view=Guides.Detail&id=19
  • Tşk ederim arkadaşlar.Gözünü seveyimwww.lineage2tr.com da boralar ne güzel türkçe açıklamışllardı bu görevlerin hepsini ama zamanında açmadık şimdi aklımıza geldi :)
    Yine de türkçe kaynak bulabilen olursa bu başlık altına eklerse sevinirim...
  • saol arkadaşım sayende artık cleric im
  • quote:

    Orjinalden alıntı: murtimurat5

    saol arkadaşım sayende artık cleric im


    bişey deil... benden sana bi tavsiye: eziklere daima beleş buff ver Buffına kuvvet
  • Walla arkadaşlar bu görev en zor görevlerden biriymiş.Biraz daha türkçeleştirebilirseniz halledecezinşallah :)
    Neyse ben buldum.İhtiyacı olanlar için
    SCAVANGER
    Not:Quest için en az 8 saat zaman ayırmanız gerekebilir.Buna hazırlıklı olun.Başlamadan önce bolbol Haste Potion ve bolbol Escape Scroll mutlaka bulundurun

    1.Ilk olarak Dwarf köyündeki “Collector Pipi” ile konusun.O size “Pipi’s Letter Of Introductoin” u vericektir.

    2.Bu mektubu “Trader Mion” a verin.Trader sizden rasgele olarak 3 degisik gorev yapmanizi isteyecek.bunlar sehir icinde gidip gelmeden ibaret onemsiz seyler.Mion size bi mektup vermeli.Bu mektubu alana kadar dediklerini yapin.Questin bu kisminda 5-20 dk kadar ugrasabilirsiniz.”Mion’s Letter”ı alana kadar mionun dediklerini yapin.

    3. “Master Toma” ile konusun[Soylemesi kolay tabii J].Size “Bear Pic” i vericektir.Questin en baygin kimsi burasi.bu “master toma” denen arkadas yerinde durmayan bi kisilik :P. Haritada 3 bolgede cikma ihtimali var.her 30 dk da bir yerini rasgele olarak degistiriyor.Bu adamin ciktigi yerlere L2dc.onlinewelten.com dan mutlaka bakin.3 bolgede birbirinde alkasiz yerlerde ve bu bolgelerin hepsine gitmeside baya bi zaman aliyor.yakindan uzaga dogru yavas yavas ariycaksiniz artik burada size bol sanslar umarim ilk gitiginiz yerde bulursunu :=)

    4. Simdi “Hunter Bear” denen yaratiklardan kesicez.burda esas amac “Honey Bear”denen yaratigi ortaya cikarabilmek ve ona Spoil atip “Honey Jar” toplamak.Tabii bu islem baya zor.yaklasik 30 tane Hunter Bear Kesince bir tane “Honey Bear” cikarabiliyosunuz ve sizin 5 tane”Honey Jar” a ihtiyaciniz var :=)

    5. “Honey Jar” lari topladiktan sonra “Master Toma” yi tekrar bulun ve onla konusun.Bu sefer size “Tarantula Pic”i vericektir.

    6. Simdide “Hunter Tarantula” kesicez.hemde bolbol.20 adet Beads toplamaniz gerekli.yaratiklari kesmeden once mutlaka Spoil atin.

    7. “Master Toma” yi tekrar bulun..O size “Parcel” itemini vericek ve sizi Gludine gonderecektir.

    8. Gludinde “Warehouse Keper Raut” u bulun ve konusun.Size “Routs teleport Scroll” u vericektir

    9. Bu scroll'u “Torai” isimli adama vermeniz gerekli.”Torai”yi Giran a yakin olan “Death Pass” yolu uzerinde bulabilirsiniz.cok dikkatli olun etrafta lvl 30~40 arasi yaratiklar kol geziyor ve sizi 2 vurusta yere serebilirler :PTorai size “Succubus undines” isimli itemi vericektir.

    10. Raut’ a geri donun.O sizden Undines i alicak ve size “Ring Of Raven” i vericektir

    11. Eger lvl 20 olduysaniz “Warehouse Chief Moke” den classinizi secebilirsiniz Quest burada bitmistir cunku gecmis olsun(Oh Bee).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecowayt -- 29 Mayıs 2006; 16:13:23 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.