29 lvl deyim ve artık lvl atlamak çok zorlaştı bu lvlde iyi sp veren bir görevde yok. lvl atlamam için ne yapmamı tavsiye edersiniz yardımlarınızı bekliyorun
30 silke ticket war arkadaşım aldı 40 lvlden 47 oldu sende alırsan daha ii lvlatlarsın
quote:
Orjinalden alıntı: KARA_ŞEYTAN
30 silke ticket war arkadaşım aldı 40 lvlden 47 oldu sende alırsan daha ii lvlatlarsın
30 silke ticket yok.
Aylık gold 130, Günlük gold 15, Bronze 12, Aylık bronze 95 silk.
Ayrıca daha iyi lvl atlarsın denmez daha kolay yada daha çanuk denir
29 lvlde zor diyosan artık ilerde ne dersin bilemicem.
29 lvl zor diyosan benim lvlerde neyapacam bilmem
vallahi yaw bende tibette yeni çar açtım 29 levelim ve gayet rahat gidiyo acep senin hali,n ilerde ne olur
ilk kez oynyodur yanlıs anlamayın oynua baslandıgında ilk chrınız cok zor atlar ne lvlde ne kescenizi bilmediginizden eger ilk charın deilse sabır problemin wardır (sabırsız) ben suan 52 lvlim 2-3 gunde 1 lvl atlıom
bilinçsizce farm yapıyosundur sp lerini int isen en yüksek force skilinin (cold, ligtning,fire) mastrysini up lamak için kullanman gerek str isen de hangi silahı kullanıyosan onun mastry Lv ini kendi Lv ine yaklaştırman gerek sende çok fark var galiba. 3 farkda gidersen hem sp hem exp kasarsın eşitlersen deli gibi lv atlarsın. bu forumda sp farm diye aratırsan mutlaka daha geniş açıklama bulursun iyi kasmalar (iki haftadır lagtan kasılmıyo gerçi :P)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme