Şimdi Ara

Luyindama - Marcao ikilisi rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ikisini toplayın Ozan Kabak'ın yarısı etmez. Dursun başkanımız sağolsun Ozan'dan da iyi para kazanamadık zaten.

    Kendimizi kandırmayalım geçen sene Marcao Benfica maçında ve birkaç maçta hata yapınca bireysel hata olur biter dedik. Fakat Marcao bu hatalarına seviye atlattı ve bu sene başından beri pas atamamaya da başladı. Sürekli yaptığı dengesiz fouller ve gördüğü sarı kartlarla başımız da yakıyor. Luyindama da aynı şekilde bireysel hata ve pas isabetsizliğine başladı. Zaten riskli oynuyor hep ileri çıkarken kaptırıyor.

    Kısacası bu ikili Galatasaray'ın stoper ikilisi olamaz. Keşke Ozan kalsaydı...



  • Yok kardeşim olur mu mükemmel oynuyoruz ama hakemler, federasyon. Psgye 5-6 atıcaz süperiz atak organizasyonları falan süper 😆😆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ana konuda bunlar patates dedim de bikaç kişi karşı çıktı bana, vay bunlar gelişime açılmış ta öyleymiş te böyleymiş. Lindama bildiğin servet çetin, kalas bi vücüt sıfır yetenek. Öteki ise evlere şenlik zaten. Kaç gol yedik adamın hatalarından.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luyindama bir şekilde hallediyor da Marcao felaket ağustostan beri.
  • Luyindama Marcao ikilisini çok abarttınız ikisi de hata yapmaya müsait patlamaya hazır bomba gibiler ayrıca Ozan Kabak'ı da abartıyorsunuz çocuk Schalke'de bile yedek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Luyindama Marcao ikilisini çok abarttınız ikisi de hata yapmaya müsait patlamaya hazır bomba gibiler ayrıca Ozan Kabak'ı da abartıyorsunuz çocuk Schalke'de bile yedek.
    Schalkede bile? 2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Luyindama Marcao ikilisini çok abarttınız ikisi de hata yapmaya müsait patlamaya hazır bomba gibiler ayrıca Ozan Kabak'ı da abartıyorsunuz çocuk Schalke'de bile yedek.
    İnsanlar gereksiz abarttı özellikle Marcao'yu. Geçen sene de bireysel hatasından Benfica ve Erzurum maçı gitmişti. Bu sene çok daha rezalet durumda.

    Ozan şuan yaşıtları arasında en iyi wonderkid stoperlerden bir tanesi. Schalke'de yedek çünkü Nastasic, Salif Sane ve Stambouli var ve yeni sakatlıktan çıktı. Stuttgart'ta ilk 11 oynuyordu. İlerleyen zamanda gelişimini göreceğiz. 7.5'e serbest kalması olmasaydı şuan hala bizdeydi yada 17-18'e gitmişti.
  • Gerçekten ikisi de hiç güven vermiyor. Marcao sürekli pas hatası,gereksiz ayağında top tutma gibi saçmalıklar yapıyor.
    Bir de maç boyunca bu muslera-luyindama-marcao paslasması izliyoruz, top defanstan çıkmıyor.
  • Fernando çok büyük topçuymuş,defansı o toparlıyor bu oyuncuların açıklarını kapatıyormuş.
  • Saka gibi rakip bin tane duran top kullanmasina ragmen cok az pozisyon verdik. Ulan o kadar duran top verirsen Barcelona bile gol yer be. Akan oyunda da net pozisyonlar yok. Mukemmeller demiyorum ama genc yaslariyla ligin en iyi stoperler ikililerinden hala
  • Ben luyindamayi begeniyorumda marcao buyuk maclarda cok hata yapior

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marcaonun çok eksikleri var ama çevik form tutarsa daha iyi olacaktir fazla özgüvenli oynuyor bazen isimize yarasa da genelde takima zarar veriyor bu. Fazlaca da savruk kontrolsuz girebiliyor kart almaya musait bir oyuncu. Bugun zemin de gercekten çok kötüydü defolari iyice açığa çıktı

    Luyindama ise mevkisinde ligimizin en iyi ozellikle akan oyunda her hava topunu alıyor boyuna rağmen cok atletik ve hızlı da hatalari illa ki olacak o kadar hatayi hummels de yapiyor yanında marcao yerine acerbi ayarinda biri oynasa avrupanin kalburüstü stoper ikililerinden biri olurdu bizde

    Aksamdan beri konusuluyor ta gecen yıl bahsetmistim terimin yardımcıları degismeli bir ise yaramiyorlar diye. Nasıl Muslera taffarel kaleci antrenörü olduktan sonra çağ atladiysa luyindama ve marcao da gelisime açık oyuncular problemleri fiziksel yetersizlikten ya da teknik yetersizlikten degil mental yetersizlikten iki stoperimiz de bizim ayarimizda bir takımda ilk defa oynuyorlar ve daha bir yıl bile doldurmadilar. Düzgün bir antrenör eşliğinde ogrenseler topu ne zaman nasıl kullanacaklarını sorun çözülür ozellikle marcao gereksiz yere risk alip topla çıkıyor, top kaybi olacağı barizken sacma sapan uzun paslar deneyebiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İri yarı, güçlü bir stoper geldiğinde hep çok iyi sanıyoruz, sonra hüsran. Maicon geldiğinde de aynısıydı bu ikisi geldiğinde de. Günümüz futbolunda stoper bile hızlı olmalı, hiç bie mevkide hantan oyuncuya yer yok. Mesela bubyönden denayer mükemmeldi. Hadi hata yaptı, top kaçtı eyvallah, denayer olunca bu adam rakibi de yakalar topu da diyordum. Ama diğerleri için söyleyemiyorum ne yazık ki. Gözüm direk musleraya gidiyor. Şöyle Denayer gibi hızlı çebik genç bir adam, yanında pepe tarzı tecrübeli birisi olsaydı çok daha az geçilirdik emin olun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topla oynama olayını abartıyorlar bu da onları hataya itiyor. Sezon başı bu ikili için saatli bomba dediğimde ligin en iyi tandemi diye karşı çıkan bazı GS'li arkadaşlar vardı.

    Bunu söylerken gözlemlerimize dayanarak söylüyoruz ama bazı arkadaşların gözlerini fanatizm kör etmiş sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Luyindama tek hamle oyuncusu. Zamanlama ve pozisyon hatası yapınca sonuç malum oluyor. Marcao ise uzak ara bu ligin en iyi stoperi. Luyindama hata yapmazsa bu ikili ligdeki en iyi defans hattı oluyor.
  • Bu adamların sorunu yetenek sorunu değil , form sorunu. Marcao ayakları ve pozisyon bilgisi iyi bir stoper ama aklı başka yerlerde. Ailevi mi yoksa sosyal medyadan mı kaynaklı bilmiyorum ama adam kendini sahaya tam anlamıyla veremiyor. Verdiği zaman nasıl oynadığını geçen sezon gördük. Luyindama ise biraz daha derli toplu ama onun da şu gereksiz hareketleri ve aşırı özgüvenli oynaması sorun. Bu basit oynama işini halletse zaten mükemmel stoper bu lig için ama geldiğinden beri o saçmalıklarını bırakmadı.

    Diğer bir husus ise stoperleri bu kadar hataya zorlayan şey sistem. Stoper ikilimize baskı anında yardıma kimse gelmeyince bu adamlar ya çalıma kalkıyor ya da riskli pas deneyip top kaptırıyorlar. Bu adamlara oyun kurma görevi vermeyeceksin yoksa daha çok hata yaparlar. Marcao ne kadar ayağı iyi olsa bile oyun kurma işini orta sahana bırakacaksın. Orta sahadaki adamın savunmaya kadar gelip topu alıp stoperlerini rahatlatacak. Bizde bu olmadığı için toplar ya Muslera'ya geri dönüyor ya da kaptırılıyor. Bunlara çözüm bulunabilirse stoperlerin de formu yukarılara çıkar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: por favor

    Luyindama tek hamle oyuncusu. Zamanlama ve pozisyon hatası yapınca sonuç malum oluyor. Marcao ise uzak ara bu ligin en iyi stoperi. Luyindama hata yapmazsa bu ikili ligdeki en iyi defans hattı oluyor.
    Şimdi hataları kim yapıyor ?
    Luyindama mı ? Marcao mu ?
    Yoksa ikisinde de siikinti mi var ?

    Biri beni aydınlatabilir mi ?
  • Sol ayak stoper olmaz olursa her pozisyonda ters kalıyor müdahele edeceği zaman kaç tane dünya çapında solak stoper gördük ben bi Chellini yi hatırlıyorum var mı başka ??Marcao yu ilk geldiğinde övdüler Luyindamayı gömdüler sonuç tam tersi çıktı.
    Marcao güvende vermiyor abi ne fizik olarak ne hızı ne müdahaleleri ne kafa topu herif sıfır ya bi de çok hatalı pas atıp adam kaçırıyor.

    Luyindamaya bakıyorsun bi kere çok güçlü ve hızlı üstelik o boya ve kiloya rağmen genelde uzun stoperler hızlı olmaz Maicon böyleydi ha hantal gene değildi ama arkaya adam kaçırıyordu muhakkak Luyindama kafa toplarında çok iyi bütün kafa toplarını alıyor sebebiyse iyi zamanla ve kuvvetli sıçraması tek sıkıntısı topu ayağında çok tutup kaptırması ve yerden pas atmada sıkıntısı var 10 metre ileride adama pas atamadı kaç maçtır Stopersin kardeşim biraz kısa uzun pas çalış biraz tekniği geliştir Boss bu hatalarını düzeltirse GS yi yıllarca taşır.

    Marcao nun yerine sezon sonu hızlı bi stoper alırsak o ikili bizi en az 5 sene götürür ah Ozan kalsaydı Luyindamayla çok iyi ikili olurlardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Haftasonu Vedat'ın bu ikiliyle eşleşmesini düşündükçe sıkıntı basıyor
  • Luyindama saglam kesici, Marcao ise saglam kademe. Gayet güzel birbirini tamamlayan stoperlerimiz var. Vedat Muric Luyindama ile eslesecek. Marcao ise pas ve dribling alanlarini kapatacak. Bizim stoperlere ters gelecek bir forvet tipi defans arkasina sarkan sprinter forvet tipidir. Vedat'in bununla alakasi bile yok. Ben bir sorun görmüyorum.

    Hatta arttiriyorum. Luyindama-Marcao ikilisi bu takimin gelecegidir. Diger bütün mevkilerde yasli veya kiralik oyuncular oynuyor. Seneye ne olacagi belli degil. Stoper bölgemiz ise uzun vaadede en saglam bölgemiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.