Şu ülkede her şey oluyorsun, bir tek rezil olamıyorsun. Az Önce Konuştum (@azoncekonustum) على X https://twitter.com/azoncekonustum/status/1734658266028782050?s=20 |
Lütfü Savaş Yeniden Aday Gösterildi.

-
-
Arkadaşlar bakın tekrar tekrar yazıyorum. CHP'ye yerel seçimlerde başta İzmir olmak üzere bütün şehirleri kaybettirmezsek genel seçime aynı yönetim kadrosu ile girecekler ve yine kaybedecekler. CHP'nin yönetimine çökmüş dersim çetesini çökertip, partiyi terk ettirmenin tek yolu yerel seçimlerde en ufak başarı sağlamamaları. Aksi taktirde atamızın mirası CHP'yi bu kan emici kadro sömürmeye ve her genel seçimi kaybetmeye devam edecekler. Bırakın yerel seçimleri feda edelim. Giden şehirlerin belediyesi olur ama genel seçimlere bambaşka bir CHP ile girilirse ve bambaşka bir munalafet ile girilirse çocuklarımızın geleceği kurtulur. CHP yönetim kadrosundan mideniz yeterince bulanmadı mı ya?
Lanet olsun ya.
ÖÖ = KK
KK = ÖÖ
Bunlar aynı loser ekipten ve aynı yolun yolcusu. Loser doğdular loser kalacaklar. Olan bizlere ve çocuklarımıza olacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açıkçası Özgür Özel'in koltrolü tamamen kaybettiğini düşünmeye başladım...
Ettiği laflardan verdiği sözlerden tek tek dönüyor. Ve eski kadrolar KK'nin ekibi ile devam ediyor sanki. ( İmamoğluna karşı KK ile birlik oldu ve İmamoğlunun kadrolarını CHP'de üst düzey görevlere getirmemek için eskilere okey verdi gibi geliyor bana. )
Koskoca milletvekili bile isyan edip bana söz vermiştiniz diye Parti meclisini basıyor kolidorlarda onlarca yüzlerce insan içinde bağırıyor çağırıyor genel başkana laf ediyor !!! Nasıl iştir bu böyle...
Not: Diğer iller hadi neysede Hatay adayının kesin değişmesi lazımdı bence. Deprem sonrası büyük tepki vardı Lütfü Savaş'a ayrıca Genel seçimlerde de Hatay sarıya dönmüştü. Yani iyice hediye ediyor gibi CHP yönetimi Hatay'ı...
-
Bu partinin oy atılacak bir durumu yok zaten, partiyi istemeye istemeye Zafer'e yada Akp'ye oy atarak terbiye edeceğiz anlaşılan.
Elim gitmese de oy attım diğer partilere, CHP olmuş lağımın elli tonu ne ararsan var artık, yıkılın gidin be ne bu?
Atatürk'ün partisi ne hale geldi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 11 Ocak 2024; 3:10:4 > -
muhalefet böyle saçmalıklar yaparak seçimi kaybediyor, seçimi kazanmamak için bunu yapıyor. bunu anlamak çok zor değil.
-
Ne yaparlarsa yapsinlar Ataturk kurdu diye oy atan kesim oldugu icin oylari dusmeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankara Etimesgut adayı hariç CHP'nin tüm adayları oysuz kalmayi hak ediyor artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Katılıyorum
-
Aynen yine bu algılara kanıp yerel seçimi de akp ye verin tam olsun.
-
Bir sürü chp li yandaş zengin oldu köşeyi döndü sayesinde tabiki aday göstercekler ölen ölür kalan sağlar bizim burası Türkiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Ocak 2024; 12:52:48 > -
Şehir harebeye dönmüş yerin chpli başkanın tekrar aday olması son derece medeni çağdaş bir hareket diyon yani,ki yıkılan lüks rezidansın mütahitin has kankası çıktı birde tv lere çıkıp adamı savundu
Akp bile muhtemelen değiştirmiştir adayları deprem bölgesinde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Ocak 2024; 14:26:34 >
En Beğenilen Yanıtlar

Arkadaşlar bakın tekrar tekrar yazıyorum. CHP'ye yerel seçimlerde başta İzmir olmak üzere bütün şehirleri kaybettirmezsek genel seçime aynı yönetim kadrosu ile girecekler ve yine kaybedecekler. CHP'nin yönetimine çökmüş dersim çetesini çökertip, partiyi terk ettirmenin tek yolu yerel seçimlerde en ufak başarı sağlamamaları. Aksi taktirde atamızın mirası CHP'yi bu kan emici kadro sömürmeye ve her genel seçimi kaybetmeye devam edecekler. Bırakın yerel seçimleri feda edelim. Giden şehirlerin belediyesi olur ama genel seçimlere bambaşka bir CHP ile girilirse ve bambaşka bir munalafet ile girilirse çocuklarımızın geleceği kurtulur. CHP yönetim kadrosundan mideniz yeterince bulanmadı mı ya?
Lanet olsun ya. ÖÖ = KK KK = ÖÖ Bunlar aynı loser ekipten ve aynı yolun yolcusu. Loser doğdular loser kalacaklar. Olan bizlere ve çocuklarımıza olacak. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X