Şimdi Ara

lütfenn yardımcı olunuz büyük sıkıntılarm var pc de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze merhaba. bu foruma yeni katıldım ancak sürekli takipdeyim ve bugun üye oldum. adım barış yaşım 19. umuyorum ki hepinizden destek göreceğim. fotoğrafdaki gibi sistemim var anakartım gigabayt ga-870 modeli rem ise 4*2 kingston hyprex 1600 mhz . ekran kartım powercolor hd4850 1 gb 2586 bir gddr5 . herkez bilgisayarımn güzel oldğunu söylesede benim performansda sıkıntı var beklediğim gibi performans alamıyorum . bunun nedeni ne olabilir uyumsuz parcalar neler bi acıklama yaparmısnız sevinirm 500 watt power takılı şuan üzerinde acaba sıkıntı powerden mi yoksa ekran kartımı işlemci mi remmi sizde sıkıntı neden . birde parcalarım aşırı derecede ısınıyor

lütfenn yardımcı olunuz büyük sıkıntılarm var pc de
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sıkıntını tam anlayamadım nereden, nasıl tam performans alamıyorsun ? Mesela ekran kartın çok iyi bir kart değil çoğu oyunu oynarsın ama üst düzey verimlilik alamazsın.Ayrıca aşırı ısınıyor demişsin iyi performans alamamanın sebebi bu da olabilir speedfan tarzında progralamlarla ölçüp, sıcaklık değerlerini koyarsan daha iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru ekran kartım dediğiniz gibi tüm oyunları oynuyorum ama performansı düşük mesela dirt3 oynarken masaüstüne geldiğim zaman bişeyler yazarken geç algılıyor bi harf yazıyorum biraz geç algılıyor sanrm bu ekran kartından. ısılarını söyleyim kardeş full detay oynuyorum işlemcim cok ısınıyor bazen 70 80 görüyor ekran kartıda aynı şekilde ısınıyor. anakartım 55 derece civarı hdd ise 30 45 derece arası gezeliyor. suan yan kapak sökülü ve 4 tane yan yana 12 cmlik büyük fanlardan taktım ısınma sorunum çözüldü ama performans sorunum devam ediyor virüs vardır dediler tamamen format attım vin7 home premum kurdm denedm aynı ultimate kurdum denedim aynı tabi deniyorum 32 bit 64 bit olarak . eğer böyle devame ederse xpye dönecem :s
    Birde kasanın yan kapağı neden açık hava sirkülasyonunu bozucaktır içeride ondan ısınıyor olabilir
  • Kardeşim driverlerni ethernet kartnı cd den kuruyorum kalanını netten indiriyorm hepsni yanı bi skıntı olabilrmi indirdiklerimde. cd den kursam daha mı iyi olur sizce ne önerirsiniz birde parcalarda uyumsuzluk söz konusumu ?
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.