Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LÜTFEN YARDIM... 256kps - maximum 2 bilgisayar için. fiyat 50$ ile 70$ arası. bir modem söyleyin? kaliteli olsun... NE OLUR YARDIMMM EDİNN!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kohanar -- 15 Ekim 2005, 22:40:43 >

• ben bişey anlamadım sorudan ama...
    arkadaşım ne yardımı istiyorsun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kohanar

LÜTFEN YARDIM... 256kps - maximum 2 bilgisayar için. fiyat 50$ ile 70$ arası. bir modem söyleyin? kaliteli olsun... NE OLUR YARDIMMM EDİNN!!!!

BU ÖZELLİKLERE SAHİP BİR MODEMMM ALMAK İSTİYORUM BİR MARKA MODEL SÖYLEYİN..."256kps - maximum 2 bilgisayar için. fiyat 50$ ile 70$ arası" NE OLUR YARDIMMM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kohanar -- 15 Ekim 2005, 22:49:05 >

• 2 yada 4 fark etmiyor, önemli olan 1 den fazla olması. bilgisayarcıya gidip ellerindeki en ucuz modemi almaya çekinme, o hızda ve iki kişi sorun yaşamazsınız...
  • NE OLUR BİR MARKA MODEL SÖYLEYİN DANDİK OLSUN İSTEMİYORUM MESELA BİR MARKA VAR ZOOM 5110 NASIL SİZCE BİR DE BU MODEM KAÇ KİŞİLİK????

• geek al arkadaşım benim 2 arkadaş beraber kullanıyo, bende bi ara kullanndım baya ii bi modem

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=SrxOjpJrZDKd1aPKUBR6kzSQZLUtvp&ad=faxmodem&ur_no=111
  • ZOOM 5110 İÇİN NE DERSİN??? BİR DE GEEKİN FİYA PAHALI ASLINDA YANİ ŞÖYLE 80 YTL YE VAR MI ??? ZOOM 5110 NASIIL???
  • bende 80 ytl ye inca aldım geçen gün gayetde güzel. adsl modemlerde marka pek farketmiyor sanırım ya tüm arkadaşlarımın modemleri farklı ama hiç sorun çıkaran modem görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

bende 80 ytl ye inca aldım geçen gün gayetde güzel. adsl modemlerde marka pek farketmiyor sanırım ya tüm arkadaşlarımın modemleri farklı ama hiç sorun çıkaran modem görmedim.

MODEMİ NERDEN ALDIĞINI, MODELİNİ KODUNU KAÇ TAKSİT OLDUĞUNU SÖYLER MİSİN??? BİR DE KAÇ BİLGİSAYARA UYUMLU ONU DA SÖYLERSEN SÜPER OLUR SUYUNDAN DA KONUR...

• zaten dediğin gibi modemler sorun çıkarmıyo ama mesela çoook ısınıyo bağlantı kopuyo felan özellikle bağlantı kopunca modemi yere atasım geliyodu.
  • NASIL ISINIYO NE KADAR ZAMAN KULLANINCA ISINIYOR VE NE YAPCAM ISINMAYANI YOK MUUU???

• dostum modemi peşin para aldık ve bir arkadaşa kurduk şu an kodunu falan bilmiyorum... incanın chip ve pcnet editör tavsiyeli olan modeli idi. kutunun üzerinde kocaman logoları var zaten. izmitte bir bilgisayarcıdan aldım online satışı yok mallesef...
    4 kullanıcılı.
  • merak etme hepsi ısınmaz siz 2 kişi kullanacağınıza göre modem 7/24 açık kalacak bu durumda her modem ısınır fakat çokta ısınıp bayılmasın onun için iyice araştır sonra al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightmarE_6 -- 15 Ekim 2005, 23:24:53 >
  • yok aslında belki hiçbi zaman iki kişi kullanmayacak. sadece ben kullanacağım şimdilik ama almışken iki kişilik olsun istiyorum. yani günde diyelim 5-10 saat girsem ısınır mı? hangileri ısınmaz?? LÜTFEN YARDIMMM
  • ÇOK SAĞOLUN...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.