Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMCI OLUN, OKUYUP GEÇMEYİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, bazı aile içi sorunlardan dolayı 4 yıllık lise hayatım bomboş geçti. Hiçbir şey bilmeden girdiğim YGS-LYS'de de öylesine çözüp çıktım ve 200K sıralama geldi. Sorunlardan uzaklaşmak için tercih vermek zorunda kaldım ve istemediğim bir mühendislik bölümüne yerleştim. Bu sene TYT-AYT için kendi başıma hazırlanmaya çalışıyorum. TYT'de 34-35 Türkçe, 30-32 matematik, 13-14 sosyal ve 10-12 fen net aralığına ulaşıyorum. AYT kısmında ise şu an 10-11 arası matematik ve 9-11 arası fen neti yapabiliyorum. AYT konularında eksiğimi anlatmak için şunu söyleyeyim, fonksiyonun f'sini, limitin l'sini dahi bilmiyorum. Çözebildiğim sorularda da genellikle yorum ve mantık becerimi kullanıyorum. Dersaneye, okula vs gitmediğim için yeni sistem hakkında da internette gördüğüm yarım yamalak bilgiler dışında bir bilgim yok. Diploma notum 80'di ama yerleştiğim için bu da 40 üzerinden değerlendirilecek, yani 24 puan getirecek. netlerimi yukarıda belirttim, sayısalda 140 bine girmem için hangisinden kaçar net daha artırmam gerek söylerseniz çok sevinirim, iyi çalışmalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam ilk oturum netlerin istediğin sıralama için çok çok yeterli 100bin görürsün rahat ayt için internetten ortalama bi kanaldan fonskiyon limit çalışabilirsin hocalara geldik vb. Türev integral içinde genelde herkes fasikül çözer bir araştır derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semihx60 -- 19 Şubat 2018; 2:27:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada karşılaştırabileceğimiz bir sistem yok ne yazık ki ne söylesek yalan olur ama ayt kısmına yüklenirsen daha iyi olur tyt netlerin gayet iyi durumda sadece feni biraz daha arttırabbilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.