Şimdi Ara

Lutfen yardım Yeni Pc aldım donma sorunu lutfen içeri ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle arkadaşlar yeni pc aldım 2500 tlye vatandan 2 parcasıda teknobıyotıkden pcyı montajladık win 8 x64 bit yüklü bf3 yukledımm ultra ayarlda 80-90 arası fps alıyorum ama 5 dk sonra kapanıyor ısınma gıbı bır sorunda yok bır turlu anlayamadım sebebını vatana verdım kasayı ksaayı alırken ramları bana verdıler cunku ramlerı onlardan almamıstım 5 gun sonra kasayı alamaya gittim hıc bırseyde sorun yok dedı adam baya bı oynadık dedı eve geldım bu sefer bıosdan cpuyu 4.5 cekmeye calıstık
    ama pc acılıyo donuyo sonra dedım gerk yok tekrar 4.0 cektım bf 4 yukledım bu sefer yıne ultra ayarlda 5 dk sonra kapandı sonra dedım acaba ramda mı sorun var cunku adamlar test ederken kendı ramlerını takıyolardı bı sorum daha olucak ramlar pcyı nasıl etkıler cpu oc'unu etkılermı lutfen yardımm..........

anakart:m5a97 evo R.2
    Cpu:amd fx8350
    ekrankartı:asus gtx 770
    ram:corsair vengence 1866 cl9 4x2 8 gb ram
    işlemcifanı:cooler master hyper 212 evo
    kasa aerocool xstrike
    guc kaynagı 600w

lutfen yardım doya sıya bır oyun oynayamdım

• bios pilini çıkar 15 20 sn bekle geri tak sonra hiçbir overclock yapmadan oyunu oynamayı dene eger gene kapanırsa vede senin dediğin gibi ısı sorunu yoksa büyük ihtimal ekran kartı yada psu dadır sorun
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.