Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM EDİN!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle selam. Öncelikle ben ... Teknik Kolejinde eğitim görmekteydim. Ama başka bir şehire taşındık. Bulunduğum şehirde istediğim bölümde Teknik Koleji var. O okula görüşmeye gittik ve bize bir kaç evrak imzalattılar. O okulla anlaştıktan sonra "Önceden eğitim gördüğünüz okulun bize nakil dilekçesi göndermesi lazım." dediler. Neyse daha sonra o okulla irtibata geçtik ve faks yolluyla o okula göndereceklerini söylediler. yaklaşık bir buçuk ay oldu ama nakiller hala açılmadı. Çok iyi bir ortalamam var ve boşta kalmak istemiyorum. İstediğim bölümü bizzat söyledik gideceğim okula. Ya "İstediğiniz bölüm doldu, başka bölüm seçmek zorundasınız." derlerse diye çok korkuyorum, yardımlarınızı bekliyorum.

    "Devlet destekli de olsa bu tür okullar yine de özel olarak sayılıyormuş. Bu yüzden nakiller aydan ayaymış."







  • Ayrıca gideceğim okuldaki yetkili bayan bize "Size öncelik tanıyacağız, isminizi öne aldım" gibi şeyler diyor doğru mu acaba?
  • teknik kolejler fazla bilgim yok ama, 11. sınıfta isen, seni başka bir bölüme alamazlar. sadece dal değişikliği yapabilirler. 10. sınıf'a kadar böyle bir değişiklik yapabilirler. öbür türlü sana telafi eğitimi açmaları gerekir ki 1 kişi için olabilecek bir şey değil.
  • 9'dan 10'a geçtim. Telafi eğitim nedir?
  • slavvturk S kullanıcısına yanıt
    diploma alabilmen için, eğitim programının içeriğini tamamlaman gerekir. eğer bir nedenle eksik kaldıysa veya programlar arası geçiş yapıldıysa, eksik kalan dersler için telafi programı düzenlenir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.