Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    OYUN OYNAMAYI SEVEN BİRİ İÇİN YETERLİ OLUR MU?
    Bİ DE OYUN OYNAMAYI VE İNTERNETE GİRMEYİ PLANLAYAN BİR KULLANICI İÇİN
    1GB DDR400 RAM YETERLİ OLURMU

LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

• ram tamamda fx 5500 artık out..9800 falan bakın 6600gt yada x1600pro
  • bende leadtek 7600gs al 110$+kdv 10 numara bu sana ahylı haylı yeter bende ondan alcam most wanted bıle oynarsın default işlemcın ne ona gore soylıyelım mhz yı intelse 533 yada 667 al amd ise guzeldır bu ramler
  • dostum yeni sistem mi kuruyosun yoksa upgrademi yapıyosun
  • bence artık yeterli olma 5500, onun yerine SAPPHIRE X1600PRO 512mb agp ekran kartını tavsiye ederim sana. kesinlikle tereddütün olmasın. fiyatı ise iste orada düsündürür 155$+kdv civrlarındaydı enson ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: qozmo

bence artık yeterli olma 5500, onun yerine SAPPHIRE X1600PRO 512mb agp ekran kartını tavsiye ederim sana. kesinlikle tereddütün olmasın. fiyatı ise iste orada düsündürür 155$+kdv civrlarındaydı enson ama

leadtek 7600gs X1600pro dan daha ıyı dır ve ondan 110$+kdv dır senın soledıgın fıyat ucuk kacık nerden buldun o fıyatı yaaaa
  • 256 mb 1600 prolar 512mb ye göre daha iyi..
  • bu arada bana 100-150 ytl arası ekran kartları için öneride bulunsanız iyi olur
    bu arada ben yeni pc kurmuyorum
  • 2.el den 6600 bulabilrsin.sıfır ise 9600xt 6200 falan olabilir.
  • SAPPHIRE 256 MB, ATI R9600XT, AGP, TV-Out/DVI Overdrive 128bit - 75$-80$+kdv fiyarı var arkadasım

ayrıca clubber kardes sanırım haberin yok fiyatlardan birazcık göz gezdirirsen anlarsın
  • SAPPHIRE 256 MB, ATI R9600XT, AGP, TV-Out/DVI Overdrive 128bit - 75$-80$+kdv fiyarı var arkadasım

ayrıca clubber kardes sanırım haberin yok fiyatlardan birazcık göz gezdirirsen anlarsın
  • 7600gs ve ya gt çok ii.biraz bütçen varsa benimde kullandığım 7600gt öneririm.performansı çok ii
  • arkadasım cok yuksek cozunurlukte oynamayacaksan rahatlıkla kullanabılırsın bnm ewdekı makınamda war 1024 te most wanted oynadım vb bir cok oyunu cok rahat acıo belkı son cıkan oyunlarda yuksek cozunurluk oynatmaz onun haricinde güzel bi karttır tavsiye ederim
  • Beyler biraz karıştırdınız sanırım arkadaş agp kart arıyor, 7600 lerden bahsediyorsunuz

Alabilirsen 2. el kısmından 6600 gt, 9800 pro senin için uygun olacaktır..

Sıfır ve de performanslı kart bulman o fiyata zor gibi
  • Benim anlayamadığım burdaki arkadaşlar ya çok zengin yada baba paraları çok. Bir tavsiye isteyene hemen piyasadaki en yeni, en pahalı ekran kartlarını tavsiye ediyor. Adamın sorduğu nee,? cevaplar ne ?

Arkadaşım bu elindeki sistemle şu an piyasadaki her oyunu oynarsın, bende Fx 5200 vard, Most wanted, Fry cry, Call of duty 2 gibi oyunları rahatlıkla oynayabiliyodum ama arıza yapınca mecburen terfi ettim. 9600 Xt bravo yu 70 YTL ye aldım, 5200 le 5500 arasında fazla bir fark yok ama 9600Xt ile aralarında epey fark var.

Benim fikrime gelince eğer uygun fiyata bir Ati 9600 serisi ve üstü, yada Nvidia 5900 ve üstü bulursan yükselt yoksa hiç bir ama hiç bir gereği yok.
  • TEŞEKÜRLER ARKADAŞLAR
  • topic e baktım ama kimse en yeni ve en yüksek kartları yazmamış
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.