Şimdi Ara

lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben dün ganglion kisti ameliyatı oldum sonradan gerek olmadığını öğrendim işten geçmişti şimdi bu ağrılar ne zaman geçer eskisi gibi nasıl hareket ettirmeye başlıya gblirim

Eğer rahatsızlık veriyorsa (bu kist oluşumları bazen hiç rahatsızlık vermez,bazen de kendiliğinden küçülüp kaybolabilir) zaten tedavi gerekli hale gelmiştir ve enjeksiyonla boşaltmak,atelle sabitlemek v.b. nüksetme ihtimali yüksek tedavi şekilleridir,kalıcı çözüm cerrahi müdaheledir.
    Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır....M.K.Atatürk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    ARKADASLAR LÜTFEN YARDIM ACİL
    19 yıl önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.