Şimdi Ara

Lütfen yardım. :'(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hiç şöyle konuşacağım bi dostum yok. Kızlarla hiç konuşmadım. Hiç sevgilim de yok. Ortamım da yok. En fazla PC kafelere gidiyorum. Nasıl kendime kız arkadaşlar falan edinebilirm. Faceden bulabilir miyim? Yoksa yanlarına gidip direk konuşmalı mıyım. İnsanlarla konuşmayı severim. Bu arada edebi sözleri severim. Zaten sözlerimi de internetten baktığımı söylüyorlar. Ama inanç gerçeği değiştirmez. Bana yardım edebilecek var mı?

Yaş 17
    Okul Son sene kaldı açıkdan okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruit -- 20 Mart 2016; 23:36:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Editledim gönderiyi.

• hocam part time işe gir biraz etrafı gör hayatı görmeye başla boş günlerinde ders calıs sonrasında bi hocadan özel ders almanı tavsiye ederim 12 sınıfın matematik konularını hiç görmeden biraz zor yaparsın ö.t.fonksiyonlar limit türev integral bu 4 baba konu kolay kolay geçit vermez onun dışında diğer dersleri kendin yaparsın mezun oluncada hop dershaneye yazılırsın tamam artık burdan sosyalleşmeye doğru adımlarını atarsın

Orijinalden alıntı: Yoye2606

hocam part time işe gir biraz etrafı gör hayatı görmeye başla boş günlerinde ders calıs sonrasında bi hocadan özel ders almanı tavsiye ederim 12 sınıfın matematik konularını hiç görmeden biraz zor yaparsın ö.t.fonksiyonlar limit türev integral bu 4 baba konu kolay kolay geçit vermez onun dışında diğer dersleri kendin yaparsın mezun oluncada hop dershaneye yazılırsın tamam artık burdan sosyalleşmeye doğru adımlarını atarsın

İş konusunda sadece kendi dükkanımızda çalıştırıyorlar.

ozaman söyle ya haftada bikaç gün full çalış 8 saat 10 saat neyse yada hergün saat 5 6 gibi git işe sen kapat dükkanı sabahları ders calısırsın ygs lys zamanı ama işten çık dershaneyle tamamen okula odaklan bence eğitimini bırakma dostum bide kendi dükkanınız varmıs hem yardım edersin hem para kazanırsın hem istediğin gibi ders calısırsın kendin ayarlarsın is saatlerini

4 ay önce açıldı
    Yardım Lütfen?
    4 ay önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendin ol kasma ve ısrarcı olma.çevrende sürekli gördüğün bi kıza benimle kahve içmek için ne zaman müsait olursun? Diye sor direk.kabul edecekleri varsa ederler.olmadı osbire devam

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.