Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Lütfen Kod Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
12
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Giriş
Mesaj
  • Yüzbaşı
    302 Mesaj
    [djsm][clvr]Merhaba Arkadaşlar.
    Benim sorum şöyle bir buton düşünün üzerine gelince farklı bir renk veya şekil alıyor ama butonun boyutu büyük olduğu için mouse ilk defa butonun üzerine geldiği zaman değişme olmuyor.
    benim isteğim kod sayfanın bir köşesine o gif i veya jpg koyacam ama web sayfasına giren o gif veya resmi göremeyecek.inşallah anlatabilmişimdir.bu sorun sadece buton için geçerli değil.yardımcı olursanız çok sevinirim.[B)]



    |
    |
  • Yüzbaşı
    593 Mesaj
    amlatım bozukluğu var malum OSS yaklaştı :)
    |
    |
  • Yarbay
    4606 Mesaj
    Hocam biraz daha detaylı anlatabilmesi olay tam anlaşılamadı
    |
    |
  • Yüzbaşı
    302 Mesaj
    pardon arkadaşlar.doğru öss ye girecem.
    sorum resim bir sayfada açılacak ama o sayfayı ziyaret edenler tarafından görülmeyecek.
    |
    |
  • Yüzbaşı
    853 Mesaj
    HEAD ARASINA:
    <script language="JavaScript">
    <!--
    function MM_preloadImages() { //v3.0
    var d=document; if(d.images){ if(!d.MM_p) d.MM_p=new Array();
    var i,j=d.MM_p.length,a=MM_preloadImages.arguments; for(i=0; i<a.length; i++)
    if (a.indexOf("#")!=0){ d.MM_p[j]=new Image; d.MM_p[j++].src=a;}}
    }
    //-->
    </script>

    BODY Tagına:
    <body bgcolor********" onLoad="MM_preloadImages('images/image.jpg','.......','......');">
    |
    |
  • Yüzbaşı
    302 Mesaj
    teşekkürler Mydonose daha deneyemedim ama çok işime yaracağından eminim..[frndsp]
    |
    |
  • Yüzbaşı
    853 Mesaj
    abi açıkçası bende denemedim. fireworkste menu yapınca otomatik ekliyo. ama çalışıp çalışmadığından şüpheliyim.:-)
    |
    |
  • Yüzbaşı
    302 Mesaj
    olmadı be abicim iki ü[frndsp]ç kere denedim başka kod varsa daha iyi olur ...
    |
    |
  • Çavuş
    69 Mesaj
    Ya kusura bakma ancak ben hala anlamadım tam olarak ne yapmak istediğini. Bir kere sen o görünmeyen resimi web sayfasına hangi amaçla koyacaksın? Hangi dille hazırlıyorsun (PHP - ASP)?
    Bunları açıklayabilirsen sana yardımcı olmaya çalışırım. İyi Çalışmalar.
    |
    |
  • Yüzbaşı
    302 Mesaj
    ya sayfa yüklenecek ama bu resim görünmeyecek istediğim bu böyle bir kod varmı bildiğiniz.php veya asp değil html java script kod lazım varsa
    |
    |
  • Yüzbaşı
    853 Mesaj
    ya ben anladığım kadarıyla anlatıyım.

    şimdi buttonlarda javascript efekti vardırya. hani mouse üzerine gelince başka bi resim olur. arkadaş onu yapmış. fakat resim büyük olduğu için, resmin değişmesi uzun sürüyomuş. yani işin zevki kaçıyomuş.

    oda diyoki. acaba değişicek resmi gizlice load edebilirmiyim ki bölece resim değişirken tekrar yüklemesi için beklemeyelim
    |
    |
  • Yüzbaşı
    365 Mesaj
    abi anlamadım ama bi resim yüklensin ama gözükmesin istiyosan class kullan gitsin
    <img src="images/tv_logo.gif" width="153" height="67" class="resimler">
    style olarak da

    .resimler {
    visibility: hidden;
    }

    dersin.. ama ne etcen bunu ya:)
    |
    |
  • Yüzbaşı
    302 Mesaj
    çok sağol Mydonose sende olmasan:)
    |
    |
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
SEO
Masal
haberler
google reklamları
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

BR4
0,250
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.