Şimdi Ara

Lütfen herkes 1 yorum yapsın, ihtiyacımız var [cvplar 4.sayfada] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lol hesabini kesinlikle kapatmayin cocuk daha kotu olur gider parayla lol hesabi alir oynamaya devam eder. Onerim kesinlikle bir psikologa goturmeniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir yolda ben göstereyim,https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/new bu adresten ilgili alanları doldurarak oyundaki hesabını dondurabilirsiniz, hatta referans olarak bu konununda linkini ekleyiniz. (oyundaki nickname ile belirtiniz. 1 hafta içinde sonucu olumlu yada olumsuz cevaplarlar.)
  • aynı sorun bizdede vardı babaam evdeki interneti kapattırıp kendine vın alana kadar ..
  • Üzücü bir durum. Allah kolaylık versin. Bu bilgisayar oyunları artık uyuşturucuyu geçti. Fena halde bağımlılık yapıyor. Benim kardeşim de bu kadar olmasada online oyun bağımlısı. Oynaması engellenince kızıyor, kimseyle konuşmuyor.
  • Arytomka kullanıcısına yanıt
    En fazla 9 saat en az 4 yani açılımı böyle her zaman 9 saat değil.Liseden 2 yıl önce mezun oldum sınava hazırlanıyorum sonuçta :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 1 Kasım 2013; 13:10:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyundaki karekterini soyun oyundan soğuyacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşiniz o yaşta kimlik arayısında olmalıdır su an kımlık catısması yasıyor bence .arkadas ılıskılerı zayıfsa veya aıle cok sıkıyorsa bu olabılır aıle cok sıkıyorsa derken ornegın her seyı sorguluyor okulda sıgara mı ıctın veya su saatte eve gel gıbı drumlar varsa bu durumlar yasanabılır .s
  • Bir güzel dövün kardeşini eziyet edin korkmayın hiç bir şey yapamaz. Evden kaçmak kendine zarar vermek gibi şeylerden bahsediyorum. Canı tatlıdır. Normalde dayağa karşıyım ama bu yazıyı okuyan amca-teyze o çocuğu eşek sudan gelene kadar dövmezseniz işler daha da sarpa sarar. Çünkü kardeşinizde şımarıklığın verdiği yüzsüzlük terbiyesizlik ve aile büyüklerine karşı gelme olayının sonucunda hep cezasız kaldığı için durum bu seviyeye gelmiş.

    Not. Psikolog değilim sadece olayı gözümde betimledim ve çözümü canlandırdım. Kişilere ve tercihlere göre başka bir çözüm de sunulabilir ama benim aklıma ilk gelen ve bu yazıyı yazmaya dürten bir ihtiyaç hissettim okuyunca. Umarım kardeşin adam olur. Anne ve babasına saygıyı öğrenir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    okuyunca irkildim. ileride derece psikolojik rahatsızlık kesinlikle psikoloğa götürülmesi lazım. şiddet veya yasaklar olayı daha içinden çıkılmaz hale getirebilir.
  • Aynı durumdaydım irade meselesi 8 aydır pc açmıyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç dokunmayın bir gün challenger olur para kazanır size bakar...gençlerin önünü açın...istediği yolda ilerlesin
  • bende oynuyorum lol. kesin o silverdadır altın çerçeve almak için uğraşıyodur kafayı yemiştir çıkamayınca golda sezon 3 bitsin rahatlar biraz
  • Hocam Allah sabir versin hepinize, cidden cekilmez bi durum gibi duruyor. Ben de 22 yasindayim ve 15 yasinda bi kardesim var. Ergenlik sikintisinin nasil oldugunu bilirim ama bu kadar sacmaladigini gormedim kardesimin hic. Boyle yapacak olsa ama bir temiz doverim.

    Acikcasi sizin de bi sekilde kardesinizin gozunu korkutmaniz gerektigini dusunuyorum. Dayak vs durumlari istemiyoruz olmaz diyorsaniz da babaniz alsin karsisina sert bi konusma yapsin, bilgisayari da yasaklasin derim ben.
  • Valla benim kardeşim olacaktı bide böle olcaktı komaya sokar çıktıkça bidaha sokar böle devam eder giderdi bune lan ....
  • İnterneti ve pc.yi yok edin. Ailece ortak zaman geçirin. TV izlemekten başka türlü bir şeyler ama.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyku ilacı + antideprasan saat 8 de uyur mışıl mışıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sosyal aktivitelere gönderin. Mesela futbol , basketbol veya yüzme , kick boks , güreş gibi eğlenceli vakit geçirebilecek hemde faydalı şeyler. Online oyunlardan bilgisayardan uzaklaşır.
  • Biz ne desek boş.
    Ailecek ya da sülalecek rahatsınız galiba?
    O evin reisi yok mu?
    Yok mu orda bi erkek?
    Cocuk annesine karşı saygısız abiside bunu görüyor adam gibi çıkıp karşısına haddini bildirmiyor.
    Hadi tamam bi yere kadar uyarılır daha sonra gerekirse dayak atılır ama sizin çocuk zıvanadan çıkmış.



    Okurken nasıl sinirlendim. Babanız hiç mi bir şey yapmıyor kardeşim. Bu ne rahatlık.
    Çocuk bi daha öyle zıvanadan çıkarsa tekne tokat Allah ne verdiyse ağzı yüzü morarana kadar bi gebert onu bakalım be oluyor.





    Çok mu sinirlendim bilmiyorum ama saygısızlığa gelemem.
    O kadar olay yaşatmış adam akıllı durup "ee sorun ne?" Diye düşününce aptalca bi oyun yüzünden olduğunu bildiğimiz için sinirleniyorum.


    Gerçekten dayaklık seviyesine gelmiş. Yok daha o seviyelere gelmedi demeyin çocuk zıvanadan çıkmış.

    Başlarım öyle insana terbiyesiz.


    Düzenleme: Allah bilir ne zamandır bu böyle. Sıkıntı sizlerde. Sorunun çözümü bilgisayarı yok etmek daha anlayamadınız mı? Aile mi korkak çocuk size zarar mı verecek sanki.. Bunu ananıza babanıza okutun bakayım ne diyecekler.


    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 1 Kasım 2013; 15:07:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Açık konuşayım, ben olsam anneme bağırdığı an ağzını burnunu kırardım. Kontrol altına alabilmek için bayağı bir geç kalmışsınız, normale dönebilmesi için de iyi bir şok geçirmesi lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titanium -- 1 Kasım 2013; 15:09:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: epyhon

    Ben Yiğenime yaptığımı anlatayım kesinle yasak koymadılar koydurtmadım zaten kimseyede oyun oynarken pc başındaki haraketlerini çektim küfürler değişik haraketler acayip mimikler eğer dedim bu şekilde devam edersen bunu facebook youtube bütün ortamlara yükleyip arkadaşlarına gönderip seni rezil edicem dedim ve işe yaradı arkadaşlarına rezil olma korkusu yetti ona oyunları tam olarak bitiremesekde online oyunları ve şuursuzca ettiği küfürleri kesebildik

    Rezil olma korkusu çocukta psikolojik yaralar açabilir.İlerki hayatında bazı davranışlarında kendini kısıtlayabilir, kendisi gibi davranmayabilir.Bir daha bu tarz bir şey yapmamanızı tavsiye ederim.En azından bir psikologla görüşün.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.