Şimdi Ara

Lütfen çok acil parabol taktiği lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar parabolu 2 kez selim hoca 1 kez vural hoca 1 kez konu anlatım kitabından çalıştım hala anlayamadım lütfen bana bir taktik verin şuradan çalış deyin şu konuyu bir türlü bitiremedim diğer konulara geçeyim 2 haftaya yakındır uğraşıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Inanmazsin ama ben senol hocadan dinlemistim eski videolarindan sonra soru cozdum falan ve inanilmaz sardi parabol beni en az 5 6 kaynaktan cozdum cok sever oldum parabolu herkes bana parabol.diyodu hatta bir ara okulda😂senol hoca ve elindeki ayt mat kitaplarindaki parabolleri coz derim sonra saracak olur bence. Ayt deki soruyu da yapmistim ben basarilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşım mrb. Parabolü kesin bir biçimde halletmek istiyorsan ezbere kaçmaman lazım. 2. dereceden denklemleri çok iyi bir şekilde anlaman lazım. Denklemlerin davranışlarını iyi analiz etmen lazım.
    İkinci olarak da analitik düzlemi çok çok iyi tanıman lazım.
    Parabol dediğin şey 2.dereceden denklemin analitik düzelme yansımasıdır, başka bir şey değil.. parabol benim en çok önemsediğim konulardandır. Mat2 olarak tabir edilen konuların büyük bir kısmı hatta tamamina yakını analitik düzlemin şekilselliğinden geçiyor.. çok kilit bir noktada duruyorsun şuan. Bu konuyu iyi bir sekilde halletmen senin tüm matematik kariyerini şekillendirecektir. İnce bir çizgidesin, umarım başarılı olursun

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.