Şimdi Ara

lütfen acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hp bilgisayarımın sistemleri geri yüklesin diye servise verdim ve bugün aldım eve geldiğimde pc yi açtım ve tek yaptığım şey google chrome yüklemek ve norton virüs programını onaylamaktı sonra pc yi yeniden açtığımda ekran şifre istenen yere kadr geliyor orda kararıyor ezbere pc yi açıyorum sesi faln çıkıyo sonra yine ezbere kapatıyorum falan ama mouse dahil ekranda hiçbir görüntü yok ve pc güvenli modda açılıp gayet normal şekilde çalışabiliyor bu konuyla ilgili bazı sorunlar okudum öneri olarak bazı arkadaşlar regedit ten start 4'ü 1 olarak değiştirebilrsin yazmış onu denedim bende 3 yazıyodu 1 yaptım yinede olmadı bazı arkadaşlarda ctrl alt del ile çalıştırdan explorer.exe yap demiş onuda denedim hiç bişey olmadı ve explorer.exe yazan yerde bende regedit yazıyodu yardımcı olursanız sevinirim anakartta sorun olabilrmi acaba

Ekran tamamen siyah mı nasıl görüntü yok ?
    Bunun yanı sıra güvenli modda sorunsuz çalışıyor demişsin. Güvenli modda görüntü var mı ?
    İlk geldiğinde temiz ama sen bişiler kruduktan sonra olmuş yine var demek bi sıkıntı sistem geri yüklemeyi denedin mi ?

En temizi kendin format atman gibi duruyor.
  • format

Orijinalden alıntı: gamzepc

hp bilgisayarımın sistemleri geri yüklesin diye servise verdim ve bugün aldım eve geldiğimde pc yi açtım ve tek yaptığım şey google chrome yüklemek ve norton virüs programını onaylamaktı sonra pc yi yeniden açtığımda ekran şifre istenen yere kadr geliyor orda kararıyor ezbere pc yi açıyorum sesi faln çıkıyo sonra yine ezbere kapatıyorum falan ama mouse dahil ekranda hiçbir görüntü yok ve pc güvenli modda açılıp gayet normal şekilde çalışabiliyor bu konuyla ilgili bazı sorunlar okudum öneri olarak bazı arkadaşlar regedit ten start 4'ü 1 olarak değiştirebilrsin yazmış onu denedim bende 3 yazıyodu 1 yaptım yinede olmadı bazı arkadaşlarda ctrl alt del ile çalıştırdan explorer.exe yap demiş onuda denedim hiç bişey olmadı ve explorer.exe yazan yerde bende regedit yazıyodu yardımcı olursanız sevinirim anakartta sorun olabilrmi acaba

Şİmdi arkadaş servisi şikayetvara şikayet edebilirsin.Anlattığın şey servisin ne güzel bir servis olduğunu anlamama yetti de arttı bile.

garanti dahilinde verdiysen git servise bir daha ve durumunu anlat.Başlarından savarlarsa şikayetvara şikayet et servisi.Tüketici haklarının yoluda açık.
    Garanti dışında vermişsen bilgisayarım servisten sonra bozuldu diye şikayet et şikayetvara ama önce servise durumu anlat ,ilgilenmelerini iste.Madem servise verdin ve servistan gelince içine etmişler bilgisayarının ,o servise gitmen gerekmez mi konu açmadan ve sorununa çözüm bulmadan evvel.Hatta buraya da yaz o servisi.Kimmiş neymiş o köfteorlar(baştansavıcılarsa eğer) öğrenelim bizde.Tüketici haklarında ilgilenirler sanırsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashouf eneky -- 29 Ağustos 2012; 21:59:10 >

• güvenli modda sistem geri yükelem yapmayı dene
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geri yüklemede işini görebilir ama en temizi format

Orijinalden alıntı: ThePowerFul

Geri yüklemede işini görebilir ama en temizi format

quote:

Orijinalden alıntı: ejectx

güvenli modda sistem geri yükelem yapmayı dene

Hanımefendi servise verdim diyor.Recovery özelliği varsa bilgisayarının niçin format diyorsunuz?

hem recovery özelliğini kullanarakta format atmasın gamze hanım.

çünkü servise geri yükleme için gelen bilgisayar hata veriyor.Verilerini usb belleğe ya da dvdye yedeklesin.Harici harddiskede olabilir.

Versin servise.Başlarından savarlarsa şikayetvar, tüketici hakları ve burada rezil etsin ilgisiz ürün satanları.Ha garantisi bitmiştir bilgisayarının ama servise vermiş ve gelince bozulmuş.Yine hata serviste.Aksini iddia edemiyorum okuduklarımdan.

quote:

Orijinalden alıntı: gamzepc

hp bilgisayarımın sistemleri geri yüklesin diye servise verdim ve bugün aldım eve geldiğimde pc yi açtım ve tek yaptığım şey google chrome yüklemek ve norton virüs programını onaylamaktı sonra pc yi yeniden açtığımda ekran şifre istenen yere kadr geliyor orda kararıyor ezbere pc yi açıyorum sesi faln çıkıyo sonra yine ezbere kapatıyorum falan ama mouse dahil ekranda hiçbir görüntü yok ve pc güvenli modda açılıp gayet normal şekilde çalışabiliyor bu konuyla ilgili bazı sorunlar okudum öneri olarak bazı arkadaşlar regedit ten start 4'ü 1 olarak değiştirebilrsin yazmış onu denedim bende 3 yazıyodu 1 yaptım yinede olmadı bazı arkadaşlarda ctrl alt del ile çalıştırdan explorer.exe yap demiş onuda denedim hiç bişey olmadı ve explorer.exe yazan yerde bende regedit yazıyodu yardımcı olursanız sevinirim anakartta sorun olabilrmi acaba

Hanımefendi hakkınızı arayın.Hemen gidin bilgisayarrımı ne hale getirdiniz diye yetkililere şikayet edin serviste.Olmadı şikayetvar tüketici hakları ne güne duruyor.Ama resimlerinizi ,videolarınızı vs. yedeklemeye bakın.

• Ayrıca mesajınız Teknik Yardım Bölümü kurallarının 3.Maddesine Aykırı Konu kilitlenmeden önce düzeltmenizi öneririm.
    Bknz:http://forum.donanimhaber.com/m_35949583/tm.htm
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.