Şimdi Ara

Lumia 920 donma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 08.01.2013 tarihinde siyah lumia 920 aldım. fakat aldığım günden beri random donmalar yaşıyorum. belli bir şeyle uğraşırken değil herhangi bir anda oluyor mesela ie ile gezinirken, takvime bakarken, menüleri aşağı yukarı kaydırırken gibi...

    2 gündür denemediğim yol kalmadı fakat çözüme ulaşamadım. yaptığım araştırmalarda bazı kullanıcıların bu sorunu yaşadığını bazılarınınsa yaşamadığını anladım.

    Sorunu çözmek için yaptığım denemeler:

    1) telefonla birlikte gelen: Nokia drive beta, garanti bankası, angry birds, cnn türk uygulamalarını kaldırdım.

    2)bunlar çözüm olmayınca telefonu ayarlar>>hakkında>>telefonu sıfırla seçeneğini kullanarak fabrika ayarlarına döndürdüm.

    fakat sorunum çözülmedi.

    ben de çözümü burada aramaya karar verdim. ana konuyu inceledim fakat bu sorunla karşılaşan kişi bulamadım. sorunun yazılımsal olup olmadığını anlamak için sizden yardım bekliyorum. aşağıya telefonunun ayarlar>>hakkında>>daha fazla bilgi menüsünde yazan işletim sistemini sürüm numarasını yazıyorum.

    sizde sorun yaşayıp yaşamadığınızı belirtip bu numarayı yazarsanız sevinirim.

    Siyah lumia 920: İS SÜRÜMÜ: 8.0.9903.10

    şimdiden teşekkürler.







  • bu forumda bir çokkere yazdım, aynı sorun bendede var. servise gitti geldi. değiştirmiyorlar. format atıyorlar. şuanda yapacak birşey yok. random şekilde kitlenmeler ile bakalım nasıl olacak. ben bu durumu nokianın kendi forumundan takip ediyorum. birçok amerikalıda aynı sorunu yaşıyor. hatta onlardaki tüketici hakları ertesi gün telefonun yenisini vermesine ragmen değiştirenler tekrar aynı problem ile karşı karşıya. google da nokia lumia 920 freezing diye aratırsanır bu forum sitesini görebilirsiniz. nokia nın problemi degil windows yüzünden diyecem ama nokiada böyle bir sistemi denemeden nasıl pazara verir aklım almıyor.telefonumu hala cok begeniyorum. ama böyle olmasından dolayıda malesef pişman etti beni.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozgur_ustuner

    bu forumda bir çokkere yazdım, aynı sorun bendede var. servise gitti geldi. değiştirmiyorlar. format atıyorlar. şuanda yapacak birşey yok. random şekilde kitlenmeler ile bakalım nasıl olacak. ben bu durumu nokianın kendi forumundan takip ediyorum. birçok amerikalıda aynı sorunu yaşıyor. hatta onlardaki tüketici hakları ertesi gün telefonun yenisini vermesine ragmen değiştirenler tekrar aynı problem ile karşı karşıya. google da nokia lumia 920 freezing diye aratırsanır bu forum sitesini görebilirsiniz. nokia nın problemi degil windows yüzünden diyecem ama nokiada böyle bir sistemi denemeden nasıl pazara verir aklım almıyor.telefonumu hala cok begeniyorum. ama böyle olmasından dolayıda malesef pişman etti beni.

    Merhaba sanırım ben sorunumu çözdüm. dün akşam saat 21 den beri bir sorun yaşamadım. normalde kurcalarken maksimum 30 40 dakikada kesin donardı. benim sorunum ana ekrana kişi eklemekmiş.. kişiyi ana ekrandan kaldırdığımdan beri bir sıkıntı yaşamadım. umarım sizinde sorununuz bu sebeptendir. kolay gelsin




  • slmlar , bence problem whts app veya skype gibi programlar yüzünden oluyor.. Sonuçta sebep her neyse çözselerde rahatça kullansak.Birazdan kitlenecek die tedirgin kullanıyorum telefonu.
  • Evet sorunlar tekrardan başladı artık sorunun donanımsal olduğunu düşünmeye başladım tek ümidim portico güncellemesi.. bir arkadaşa sordum portico güncellemesi yapan eğer sorunları devam ediyorsa değişim talep edicem..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.