Şimdi Ara

LULU mid

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bu gün normal oyuna gircektim arkadaşlarla yani karşı tarafada arkadaş gurubu atacağı garanti idi neyse Twisted Fate oynuyordum fazlada bilmem zevk için oynarım karşıma lulu geldi paşta eşit dik sonra birden ani bir damage attı ve kule altında tutuştur yiyerek öldüm kalkanı olduğu için damage de atamadım dedim allah allah bu ne dir böyle sonra dedim ben hata yaptım herhalde sonra 1 daha öldüm dedim buna 1 kez daha ölürsem hiç iyi olmaz bizim bot lane kötü durumda idi

sürekli blue aldığı için bana skill atmaktan çekinmiyordu ve oyun sonunda 16 kill toplamıştı arkadaş dalga geçti
    -la sen bi daha tf oynama lulu'ya ölüyosun '' diye oyun bitti adamın win e baktım 1650 idi kendime baktım 400 dü

şimdi benmi oynayamadım yoksa lulu midde iyimi yada adam tecrübesi ilemi dövdü beni :D

(syndra , ahri ile rahat ezeceğimi biliyorum)

• la sen bi daha tf oynama lulu'ya ölüyosun
  • bence lulu nun güzel damage i var top bile oynuyorlar takılma bu kadar .onu diyen 12 yaşındaki bebeyide muteleseydin .
  • lulunun kelebekleri var ya op

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lulu OP.

• Voyboyun ad lulu top oynadığını görmüştüm çok iyiydi gerçekten. Ap mid de olur muhtemelen w'yla kendine ap verirsin e q harras vs.
  • LuLu Midlane OP.

Buda Lulu Jungle ;

• Ama şimdi bi support a yenilince insan kendini kötü hissediyor neyse sağolun cevaplar için :)
  • Gizli op sampiyonlardan adside apside.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.