Şimdi Ara

LUKOİL'i ve motorinini nasıl bilirsiniz? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
133
Cevap
0
Favori
43.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bayduz B kullanıcısına yanıt
    Araştırdım bedava vermedikleri sürece aracıma koymam.
  • Lukoilden tam 20 bin km boyunca lpg aldim, sancaktepe/istanbul'da lpg bakimina gittigimde adamlar mogazdanmi aliyorsun gazi dedi sesimi cikarmadim, bende peki sizce lukoil nasil dedim yanasma dediler aygaz yada mogaz al dediler bende şuan lpgsini ovdugunuz filtresi gayet temiz dediginiz gazi lukoilden aliyorum diyince sustular.lpg alirsiniz sorun yasatmaz diye düşünüyorum ama benzin ve motorin için birşey diyemem hic tecrübe etmedim.Bahsettigim olay 1 sene önce olmuştur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magic2melody M kullanıcısına yanıt
    araştırdın ve bedava olursa mı
  • magic2melody M kullanıcısına yanıt
    He onlar da, gelse de deposunu doldurup üstüne para versek diye dört gözle bekliyordur herhalde.
  • III.ABDÜLHAMİD kullanıcısına yanıt
    Çok beklerler
  • Kırıkkale'de, buradan ankara'ya gidip gelirken mazot aldığım bir lukoil var, yıldızlarcan petroldü heralde. Kırıkkale'nin şehirmerkezinden samsun istikameti çıkışında.Oranın mazotu hakikaten çok güzeldi yakıt tüketimi açısından. En beğendiğim BP'nin ultimate'inde bile öyle bir menzil yakalayamamıştım. Yakıt tüketimim acayip düşmüştü ve uzun yolda her zamanki sürüş tarzımla yolda ortalama 3 litrenin altına düşmüştüm bilgisayar verisine göre. Uzun süredir ankaraya gitmediğim veya gittiğimde depomda mazotum olması sebebiyle oradan almadım. Ama almayı düşünenlere kesinlikle öneririm. Sakin şoförler için dizel yakıtı hakikaten kaliteli ve uzun menzilli diyebilirim. Bazı arkadaşlar op.t diyrlar ama açıkçası oranın mazotunun menzili düşük olduğundan bahis konusu firmanın sadece tuvaletlerini kullanıyorum. belirteyim çok firmanın farklı mazotlarını aynı şartlar altında uzun yolda test ediyorum ve yardımcı olmak adına gözlemlerimi paylaşıyorum. Zaten bu başlığı da açıp ilk soruyu soran da benim dikkat ederseniz. Benim şu sıralar mazotunu en beğendiğim yer lukoil diyebilirim. Hele şehir içinde, indirimlisini bulursanız kaçırmayın derim.




  • Uzun suredir almıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda Lukoil'den yakıt alan varmı nasıl iyi mi düzeldimi ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: helsloot

    Son zamanlarda Lukoil'den yakıt alan varmı nasıl iyi mi düzeldimi ?

    Ben almadım, almayı da düşünmüyorum. Şöyle bir şey gözlemledim. İzmiri bilenler için söylüyorum, Güzelyalı da, Poligon yakınında bir tane TOTAL istasyonu vardı, orada millet yakıt almak için sıra beklerdi. Sonra TOTALİ kapatıp istasyonu LUKOİL yaptılar. O günden bugüne resmen sinek avlıyor aylardır. En son Petrolün önüne palyaçolar falan koyup kampanya yaptıklarını gördüm ama hala bomboş istasyon.
  • ben 2 kez depoyu fulledim.
    menzilde ya da performans ta opet ve po dan bir farkı yok gibime geldi.
    bundan sonra da hep lukoilden almayı düşünüyorum.
    bakalım.
  • Lukoil'in mazotu mükemmelmiş kesinlikle abartmıyorum , aracımın gaz yiyişi filan acayip arttı , bende inanamadım , sonra pedere'de git ordan aldım dedim ondada 1.9 tdi var onun aracıda şahlandı! bu zamana kadar hepsini denedim shellmiş ,opetmiş bp imiş , hepsi faso fiso , aracın yakıt tüketimi düştü , performansı arttı bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim ! fiyatıda 4.70 ! Ecto dizel !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 20 Şubat 2018; 13:38:40 >
  • 6 yıl sonra hala aynı düşünüyor musunuz? Lukoil mazot hala eskisi gibi mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.