Şimdi Ara

LUKOİL'i ve motorinini nasıl bilirsiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
43.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mazotu benzini bilmem ama geçtiğimiz günlerde kırıkkaleye işim düştü il çıkışında lukoilden gaz aldım. Menzili aygazdan fazla gitti. Performans düşüklüğü, tekleme gibi sorunlarla karşılaşmadım. İlk kez aldım şuana kadar ben beğendim.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynel minel -- 15 Ekim 2014; 10:28:43 >
  • Bende buradaki yorumları okuyup bugün fulledim depoyu. 2008 TDCİ Ford fiesta normal fiyatı 3.65-3.69 olan motorin de 3.50 fiyat çekmişler.125 liraya içinde 5 liralık mazot olan depoyu doldurdum. İlk izlenimim iyi değil. Çünkü arabanın gücünde azalma oldu. Kalkislar ve hizlanmalar seri değil ama bu şekilde bana 50km fazla yaptiracaksa ne güzel. Sonuçta öğrenci adamım. En son opet full force aldım o 515km yaptırdı bu soğuk günlerde özellikle atikti. Torku yuksek tutuyordu. Daha öncesinde 570km yaptım total ile ama 1 seferlik oldu daha sonra 520-530km üstüne çıkamadık hic. Shell iyi güzel diyorlar ama pahalı ve daha önceden kullandım, opetten pek de farklı değil. Tp sen demedim oda 520km oldu. Ama içlerinde motor sesini kesen totaldi shellde araç traktör gibi çalışıyor ama en sessizce totalde. Daha uzun sureli kullanıp lukoil deneyimlerimi paylasirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CAN ERYVZ KARDEŞ BAŞIMA GELEN BİR HADİSEDEN DOLAYI TAM ESKİ YAZDIKLARIMI SİLMEK İÇİN AÇMIŞTIMKİ SENİN YORUMUNU GÖRDÜM. KARDEŞ BENİM MOTOR ARIZA IŞIĞI YANDIKTAN SONRA BAYA Bİ ZAMAN ŞHELL E DEVAM ETTİM BİR GÜN ŞEYTAN TÜRTMEYE BAŞLADI UCUZ BENZİN AL UCUZ BENZİN AL DAYANAMADIM 40 TL LİK BENZİN ALIYIM DA Bİ DENEYİM BAKALIM NASIL OLACAK DEDİM. PENDİK TEKİ LUKOİLDEN DAN ALDIM BU GEÇEN KAR YAĞIŞLI ZAMANLARDA. MOTOR ATEŞLEMEDE ZORLANIYOR AVANS VURDURACAK NERDEYSE. NEYSE BURASI ÇOK ÖNEMLİ ŞHELLDEN ALDIĞIM BENZİNLE 40 TL YE 100 KM GİDEN ARACIM LUKOİL DEN ALDIĞIM BENZİNLE SADECE 60 KM GİTTİ HADİ 70 DE BİTMİŞ OLSUN. BAŞIMA İŞ AÇMADAN KURTULDUĞUMA ŞÜKÜR ETTİM. ONDAN SONRA ALDIĞIM ŞHELL İN BENZİNİ ÖKSÜRT MÜYOR BİLE. BİR İKİ TRANK. HİÇ DENEMEYİN DERİM

    YAKITINDAN MEMNUN KALMADIM 40 TL YE 70 KM GÖTÜREBİLDİ.


    ............YUKARIDAKİ SÜTUNLARDA LUKOİL İÇİN YAZDIKLARIMDAN VAZ GEÇİYORUM KİMSEYİ YANLIŞ YÖNLENDİRMEK İSEMEM.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynel minel -- 2 Şubat 2015; 11:44:02 >




  • dizel motor şakaya gelmez 3 kuruş için basıma iş alamam;geçen balıksırden gecerken baktım lukoıle bakalaım mazotu kaça satıyor diye 3,62 yazmış kimse yoktu önünde
  • beynel minel B kullanıcısına yanıt
    Tam anlamadım şimdi, üstte gömmüşsün altta söylediklerime bakmayın demişsin. Lukoil için şuanki deneyimim orta seviye, motora zarar verir mi vermez mi bilmiyorum ama gerçekten ucuz oldu. Şuan 100km gittim daha menzil 515 yazıyor tabiki hiçbir zaman yazan kadar gitmiyor ama 450 daha gitse 550 eder. Sonrasında bir düşünürüm aradaki farka değer mi diye? Arçta şuan sıkıntı yaşatmadı ama ilerde ne olacağı belli olmaz. Deponun bitmesini bekleyeceğim.
  • kullanıyorum 2 depodur guzel yakıt. Zaten uzun sure kullananlar onermişlerdi
  • Rakipsiz Fırtına kullanıcısına yanıt
    bp ultimate eurodizel
  • DAHA ÖNCEKİ TARİHLERDE YAZDIKLARIMA BAKMAYIN DEMEK İSTEDİM. BEN SON ALDIĞIMDA MEMNUN KALMADIM.

    ŞİMDİ BENİM EN SON YAKIT ALDIĞIMDAKİ İZLENİMLERİM MOTORDAN HİSSETTİKLERİM; ŞİMDİ MOTORUN BİR AĞIRLIĞI VAR DİMİ BUNU KALDIRMAK İÇİNDE ATIYORUM 100 BEYGİR LİK BİR GÜÇ ÜRETİMİNE İHTİYAÇ VAR. KALİTESİZ YAKIT İLE ÇALIŞTIRDIĞIN ZAMAN ONUN VERECEĞİ GÜÇ DİYELİM 80 BEYGİR. SEN O TONAJ DAKİ BİR MOTORA İLK DARBEYİ , 80 İLE VERDİRİRSEN MOTORDA KENDİNİ İLERİ DEĞİL GERİ BIRAKMAK İSTER SÜREKLİLİK OLDUĞU İÇİN MECBUREN ZORLA ÇALIŞIR. BANA ÖYLE GELİYORKİ ORDAKİ KALKIŞ EKİPMANLARI KIRANK MİLİDİR VEYA BAŞKA BİŞEYDİR BUNLARA AŞIRI YÜK BİNER, E 120 BEYGİRLE KALDIRIRSANDA NETİCEDE AYNI OLUR ARALARINDAKİ SÜRTÜŞMEKTEN ÇELİŞMEKTEN ZAMANLA YA KIRILIR YA YAMULUR YIPRANIR. VS VS

    HER FİYATI UYGUN BENZİNLİKÇİLERDE KALİTESİZDİR DİYE BİR KANUN YOK BİLİNDİK GÜVENİLİR BİR YERSE ALINIR AMA DİKKAT ETMEK LAZIM TABİ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynel minel -- 2 Şubat 2015; 12:31:55 >




  • Gaz ve benzini güzel. Motorin hiç almadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk depoyu bitirdim, hiç düşünmeden ikinci depoyu aldım. Fiyat çok uygun, kaliteli ve en önemlisi bu menzili daha önce 1 kez yakalamıştım, bu şehir içinde benim için rekor oldu üstelik bu karda kışta. Bir önceki depom OPET di sabahları dizel soğuktan çok zor çalışıyordu şimdi zorlanmıyor maşallah. Çekişi güçlü değil ama azda değil. Ortalamanın 1 tık üstünde diyeyim. Motor sesi OPET den daha az şuan için. Bu soğuklarda bunu beklemediğim için yazayım kullanmayan varsa önereyim dedim. Depom tam 130TL ye doldu.

     LUKOİL'i ve motorinini nasıl bilirsiniz?
     LUKOİL'i ve motorinini nasıl bilirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dhretireduser -- 22 Şubat 2015; 20:34:30 >




  • Orijinalden alıntı: CanERYVZ


    Shelden bursadan dizeli 3.77 den aldim 9 kurus fark icin ben tercih etmiyorum...


    duzelttıtımm ok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alemci83 -- 22 Şubat 2015; 21:21:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemci83 A kullanıcısına yanıt
    Bütün mesajı alıntı yapmasaydınız iyiydi. Tavsiye ettim sadece, kullanıp kullanmamak size kalmış. İlk mesajlarımda kullandıktan sonra detaylı yorum yazacağımı söylemiştim o yüzden ekledim.
  • LUKOIL nedir ya 3 kuruş için saçma sapan markalardan benzin almayın
  • magic2melody M kullanıcısına yanıt
    lukoil nedir ya demeden önce bir araştırsan acaba
  • 1,6 CRDi Ceed aracımda son üç depoyu Luk'tan doldurdum. Şimdilik gayet memnunum. Kullandığım markaları, memnuniyet derecesine göre sıralamak gerekirse; Total>Shell>Luk>Opet. Opetten nefret etmiştim. Araba gitmiyor hissediyorsun.
  • III.ABDÜLHAMİD kullanıcısına yanıt
    CRDI motorlar opet ve bpyi sevmiyor nedense. Senin siralamana katiliyorum,totelde cok iyi. Ama shell de eskiden gtl vardi performansi hissedilirdi. Simdiki v-power ile lukoil ecto+ ayni nerdeyse.Lukoil ucuz oldugu icin hepsinden onde tabi
  • Totali çok beğendim ancak yakıt tüketimi biraz arttı. Luk'u da beğendim. Taraftar karta %4 indirim yapılınca mantıklı geldi.
  • Ben de tecrübemi yazayım. Tam 3 yıl sürekli Po'dan mazot aldım. Bir depo ile 685-700 km yol yapıyordum maks. Bir defa depo şamandram bozulmasına sebep oldu mazot. Sonra po'yu bırakıp lukoile başladım. 1 yıl boyumca kullandım. Menzil po kadar iyiydi ancak performans olarak kesinlikle düşüş farketttim. Daha ucuz idi. Son 1 yıldır ise opet kartla %5 indirimli olarak sürekli opetten alıyorum performans po ve lıkoilden iyi. Motor bayılmıyor ancak menzil 650-680 arası yani biraz daha kısa ama memnunum. İndirim olmasa idi gider lukoilden alırdım bunu da belirteyim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 23 Şubat 2015; 17:31:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istasyonun güvenilir olması önemli ama bende defalarca lukoil'den dolum yaptırdım hiçbir sıkıntı yok
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.