Şimdi Ara

Luigi s mansion

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Luigi s mansion her film den etkilenen japon oyun yapimcilari nin bir ghostbusters klonu...ancak hikaye icin durum boyle olsada oyun icin bu soylenemez..eger kucuk bir cocuksaniz bu oyunu omrunuzce hatirlayabilirsiniz oyun bir cocugun en buyuk keyfini de icinde barindiriyor..evin icinde ozgurce dolasip her cekmecegi her dolabi her odayi kurcalamak.

• İlk Luigi Mansion güzeldir lakin ikincisi bambaşka bir kalitede mekan çeşitliliği, düşmanlar, mekan bazlı bulmacalar çok güzel.

Oyun aynı korku temalı bir lunapark gibi. 6 milyon civarı bir satış yapmış zaten.

İkinci oyunun bir HD portu ya da yeni 3'üncü oyun Switch'e gelse çok güzel olacak.

Umarım en kısa zamanda duyurusu gelir.
  • Hd portu yerine oyunu hdmi cevirici takilmis bir wii de led uzerinde deneyebilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pspsexer kullanıcısına yanıt
    İkinci oyunu nasıl Wii'de oynuyorsunuz ki ? Hiç duymadım, karşılaşmadım...

İlk oyundan bahsetmiyorum ikinci oyunun yani Dark Moon'un resmi HD portundan remaster sürümünden bahsediyorum. Gelse hoş olur diye.

Sanırım oradaki bir kelimesini ilk oyun diye anladınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kennnn -- 22 Şubat 2018; 0:54:27 >
  • evet...telefon ekrani kucuk olunca boyle oluyor..ancak ben burada luigi s mansion adini baz aldim birinci ikinci diye ayirmadim..titizlik yapinca evet sorunun dogru cevabi oyle....ikinci oyun iyidir...switch e bekleyebiliriz..uc u gelirmi bilmem nintendo serilere bir nesil ara vermeyi seviyor...belli de olmaz gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 23 Şubat 2018; 14:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.