Şimdi Ara

Lucid Rüya hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eğer konuyu yanlış bir yere açtım isem şimdiden özür dilerim.

Neyse konuya geleyim.

Lucid Rüya işini kafaya taktım. Biliyorum zamanla olacak gibi ama sabırsızım işte Neyse illa ki biri yapmıştır (bence). Öncelikle Lucid Rüya'da iken duygularınız nasıldı? böyle gerçek hayattaki gibimiydi? Nasıl desem. İşte hisleriniz falan. Birde en etkili teknik ile en hızlı teknik nelerdir?

Ben şuan bir teknik uyguluyorum. Kırmızı rengini seçtim. Her kırmızı gördüğümde '' Acaba rüyada mıyım?'' diye içimden kendime soruyorum. Çok değil dün başladım. Ama bu işi sevdim gibi :D

Başta sorduğum sorulara cevap verirseniz sevinirim.

• Gelip geçici hevesler bunlar qnq salla
  • Fazla uyku bağımlılığı yapıyor tavsiye etmem.Bana çok nadiren birşey yapmadan oluyor.Yani hiçbir çalışma yapmadan bazen rüyada olduğumu farkediyorum ve rüyamı hatırlayabiliyorum.Yalniz kontrol edemiyorum doğru dürüst sadece uyanmak istersem(kötü rüya ise) rüyamda kendi kendime "uyan artık bu rüya" tarzında uyarıda bulunup kalkabiliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• astral seyahete meraklıydım bi aralar,gereksiz ve saçma şeyler boşver

Orijinalden alıntı: barsav12

astral seyahete meraklıydım bi aralar,gereksiz ve saçma şeyler boşver

Astral seyahat yapmak istemiyorum :D Lucid Rüya görmek istiyorum sadece.
    Bu arada astral seyahat yapan bir arkadaşım var onun söylediklerinden sonra hayatta yapmam

Neyse bunlar iyi değil çünkü uyku hapı alıp 18 falan yatıyordum hergün .

Hatta o zaman ki hayalim hayatımı uykuyla geçirmekte iş- ev- uyku buydu .

Şimdi denemiyorum arada sırada kendiliğinden farkediyom ama eskisini nazaran daha az .

Bunun için ilk olarak hayalperest olmalısın veya kaybeden .

Tonla hayalim vardı şimdi gerçekleştirdim . O yüzden hayal kuracak daha farklı şeyler arıyorum .

Bu arada rüyamda animede ki gibi elementler , büyü falan kullandığım oldu erotik rüyadan daha fazla zevk aldım .Hatta hayatımın en büyük zevki diyebilirim .
  • quote:

Orijinalden alıntı:

Bu arada rüyamda animede ki gibi elementler , büyü falan kullandığım oldu erotik rüyadan daha fazla zevk aldım .Hatta hayatımın en büyük zevki diyebilirim .

Erotik derken ? Hacı sen neler yapmışsın :D

Bu arada sorduğum soruyu tekrar soruyorum?

Hislerin nasıldı/Neler hissettin?

En hızlı teknik, En kolay teknik ve en işe yarayan teknikler nelerdir?

(3 cevap bekliyorum bu 3 soruya.)

Yaşamak lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayalPerestİso

benim kalite hd idi nasıl desem görüntü ses netti hatta reelde daha gerçekti .

Yaşamak lazım .

Peki Erotik rüyada ? :D

Betrayer... In truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot: that sometimes the hand of fate must be forced! Now go forth... unleash the tides of Doom... Upon all those...who would oppose us.
  • çok saçma bir şey hayattan soğursun 2 dakikalık rüya için. üstelik aklına ne getirirsen o olur düşünsene en korktuğun şeyi getirdiğini. uğraşma yani

Ruyada bir renk gördüğün zaman ben bir ruyadayim derken zaten mantığını kullanmış oluyorsun.Mantığını kullandığın an zaten rüya senin kontrolüne girer .

Ben mesela bir renk görerek değil neden -sonuç yoluyla rüyamı kontrol ediyorum. Bazen de olay örgüsüyle buluyorum.

Yani demek istediğim, iş bu yöntemler de değil ,iş senin mantığını kullanmanda.Eğer kendi yöntemini yaratırsan istediğin gibi rüyayı kontrol edebilir istediğin eski ruyalari tekrar girebilir değişik şeyler yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galapagoskaplumbağası -- 8 Nisan 2016; 18:08:52 >

Orijinalden alıntı: IllidanStormrage

Haftalık lucid rüya konusuna hoşgeldiniz

:D
  • ben bunu çocukluğumdan beri istemsiz olarak yapıyorum. ama son üç dört yıldır daha yoğun oluyor. gün içinde ya şuanda rüyadaysam diye düşün sık sık. bu kadar ayrıca bir şey yapmana gerek yok. bu arada rüyadayken rüyada olduğumun farkına vardığım anda istediğimi yapabiliyorum. bu özellikle uçmak oluyor. ama şöyle bir şey var mesela rüyadayken uçabildiğimi hayal etmem gerekiyor. yani hayal etmeden uçamıyorum. rüyada olduğumun farkında olup yüksek bir yerden atlıyorum. yere çakılıyorum ama sonra tekrar ayağa kalkıyorum. bir de bazen yaşadığım olayları rüya mıydı diye düşündüğüm oluyor. ya da rüyada gördüğüm şeyi gerçek sandığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saçayapışansakız -- 8 Nisan 2016; 20:06:15 >

Orijinalden alıntı: saçayapışansakız

ben bunu çocukluğumdan beri istemsiz olarak yapıyorum. ama son üç dört yıldır daha yoğun oluyor. gün içinde ya şuanda rüyadaysam diye düşün sık sık. bu kadar ayrıca bir şey yapmana gerek yok. bu arada rüyadayken rüyada olduğumun farkına vardığım anda istediğimi yapabiliyorum. bu özellikle uçmak oluyor. ama şöyle bir şey var mesela rüyadayken uçabildiğimi hayal etmem gerekiyor. yani hayal etmeden uçamıyorum. rüyada olduğumun farkında olup yüksek bir yerden atlıyorum. yere çakılıyorum ama sonra tekrar ayağa kalkıyorum. bir de bazen yaşadığım olayları rüya mıydı diye düşündüğüm oluyor. ya da rüyada gördüğüm şeyi gerçek sandığım.

4 Gündür deniyorum ne zaman göreceğim acaba
    Bugün görsem çok hoş olur aslında :D Bir nevi her şey hayal gücü ve inanç'ta bitiyor.

Peki...

Hiç erotik rüya gördünmü?

Yani merakımdan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.