Şimdi Ara

LUCİD DREAMden anlayanlar bir sorum var sizlere.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

geçen yaz,astral seyahat,lucid dream gibi konulara ilgim olduğundan bir müddet bunlarla uğraşmıştım.
    lucid dreamda rüyalarım net olarak hatırlamaya başlamıştım ama okul açıldı ve dersler dolayısıyla lucid dream,astral seyahat cart curt unuttum gitti.daha sonra dün gece,ilk defa rüyada olduğumun farkına vardım.bilincim o kadar açıktıki aklıma sizin sayfalarınız ve lucidle ilgili konuşulanlar geldi rüyada.herşey güzel,fakat o sırada gözlerimi kapatıp amerikada times meydanında olmayı diledim,ama gözlerimi açtığımda yine aynı yerdeydim.neden olmadı lan falan derken uyanmışım.

şimdi beyler,bilincim açık,farkındalık doruk noktasında,hayal ettim ama olmadı.açıkcası neden olmadı sizce? diceksiniz heyecanladın,0 heyecan vardı.ve rüyada olduğumun o kadar farkındaydım ki okulda konuşuyoduk lucidle ilgili yada internette araştırmıştım aklıma onlar geldi.ama gözlerimi kapatıp hayal ettiğimde yine aynı yerdeydim.neden olmadı sizce?

The best or nothing
  • +up
  • Astralı geçelim de ben lucid dediğimiz olay rüya da farkındalık yani sen ilk seferinde bu farkındalığı doruk noktada yaşayamazsın doğal olarak olur böyle şeyler bir daha ki denemelerde daha önce gittiğin yerlerde olmayı denersen sonuçları daha iyi olur hemde kolay olur.
  • Seninki yine iyiymiş dostum ben geçen hafta uyurken kalktım ve benim bir düğmem vardır hep ona bakarım cebimden çıkarıp uyandıktan sonra baktım altıma giydiğim şeyde cep falan yoktu dedim yıkamaya attım onu heralde yattım. sabah bir kalktım doğru şeyi giymişim düğmede cepte o anki duygularımı anlatamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zimbambwe -- 7 Eylül 2012; 18:01:16 >
  • hiç görmediğin bir yerde olmayı dilersen başarılı olamazsın. yavaş yavaş başlamalısın. ilk önce alıştırma yap bence. mesela karşında bir basketbol topu, bir masa, bir köpek oluşturmaya çalış. ilerledikçe değişik kombinasyonlar dene. mekanları oluşturmaya ve değiştirmeye çalış. ilk önce bildiğin mekanlardan başla. mesela odanı düşün. odanda küçük değişikliler yapmaya çalış.
  • lucid dream çok yaşıyorum ben yaşamamak istiyorum ne yapıcam

Orijinalden alıntı: decommer

hiç görmediğin bir yerde olmayı dilersen başarılı olamazsın. yavaş yavaş başlamalısın. ilk önce alıştırma yap bence. mesela karşında bir basketbol topu, bir masa, bir köpek oluşturmaya çalış. ilerledikçe değişik kombinasyonlar dene. mekanları oluşturmaya ve değiştirmeye çalış. ilk önce bildiğin mekanlardan başla. mesela odanı düşün. odanda küçük değişikliler yapmaya çalış.

hocam amerikada 3 ay kaldım ben
    The best or nothing
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir61

evet arkadaşlar tam olarak istediğim cevabı alamadım henüz,yani internette forumlarda denilen şey,eğer rüyada farkındaysan istediğin şeyi yaparsın.ama ben farkındaydım ve hiçbrişey başaramadım...

bunlardan sana hayır gelmez sen git parapsikoloji forumuna spatyom felan vardı bu işlerle bende ilgileniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokbeolumbe -- 11 Eylül 2012; 11:57:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.