Şimdi Ara

Lucid Dream goremiyorum yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben 3-4 gundur bu lucid dream isine kafayi taktim ama bir turlu olmuyor ruyada oldugumu fark edemiyorum daha once yapan arkadaslarim varsa ne kadar bir sure icinde yaptiklarini yazarlarsa sevinirim. cunku bu deneyimi gercekten yasamak istiyorum kafayi bozmus durumdayim i doser dinlesem olurmu biraz yardim lutfen. Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece yatma vaktimi geldi ? gir yatağa 1 saat hayal kur ilerde yapacağın yapmak istediğin şeyleri,kendini nerede görüyorsun falan 1 saat hayal kur uyu.bir süre sonra olur.lucid dreamle kalmaz aynı zamanda hayal gücü ve yaratıcılığınıda geliştirirsin (ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XxReLaxX

Merhaba arkadaslar ben 3-4 gundur bu lucid dream isine kafayi taktim ama bir turlu olmuyor ruyada oldugumu fark edemiyorum daha once yapan arkadaslarim varsa ne kadar bir sure icinde yaptiklarini yazarlarsa sevinirim. cunku bu deneyimi gercekten yasamak istiyorum kafayi bozmus durumdayim i doser dinlesem olurmu biraz yardim lutfen. Simdiden tesekkurler

piayasada ki idoser lar pekte kaliteli degil 240p kalitede 720p civariydi sanirim nette vardi onlar cok ise yariyormus tabi ki bilmem ne kadar dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gece sık sık uyanmaya bak. Hemen uykuya dalacaksın ve aklına getirdiğin bir şeyin rüya olma olasılığı artacak
  • yarım saat klasik müzik dinle sonra ı doser geç düşün ama hayatını unut yaşam hakkında düşün algındaki evrende gez biraz .
  • yardımlarınız için saolun bugün deniyecegim
  • 3-4 gün ne ben haftalardır uğraşıyorum.. bunun için rüya günlüğü de tutmalısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Gece sık sık uyanmaya bak. Hemen uykuya dalacaksın ve aklına getirdiğin bir şeyin rüya olma olasılığı artacak

Bu bana fazla yapay gibi geldi. İnsan aklına her türlü müdahale tehlikelidir bence. Aklınızdan olmayın da!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Millet -- 24 Haziran 2013; 20:15:15 >
  • Çeşitli forumlar da okudum fakat deneyipte yapan adamlar genelde konuyu açan kişiler pek inandırıcı gelmiyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.