Şimdi Ara

Lucia 520 delirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonda ne oldu bilmiyorum. Durmadan açılıp kapanıyor. Açıldığında sildiğim uygulamalar yine aynı şekilde kalıyor. WiFi hep açık oluyor. Kapatıyorum. Tekrar yeniden açıldığında tekrar açık oluyor. Telefon en fazla 20 saniye açık kalıp yeniden başlıyor. Format atım dedim ünlem işareti geliyor ve tekrar yeniden başlıyor. Formatı söyle atiyorun; ilk olarak kanera sonra ses kısma en son güce basiyorum. Titreşim sonrası gücü bırakıyorum. Ünlem geliyor ve yeniden aynı şekilde devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonda hangi işletim sistemi yüklü ? Eğer 8.1 ise pili çıkart sonra hafıza kartını çıkart birde öyle dene.. Sonra telefonu sıfırla.. Hafıza kartını birdaha tak zaten biçimlendirme isteyecek.

İnşAlah sorunun böyle çözülür..

• Hocam hafıza kartını çıkarttım. Yine aynı problem. (hafıza kartı kayboldu :D) Sistem 8.1
  • fruit kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu sıfırlayıp yedekleme yapmadan yeni bir mail adresiyle deneyin. Böylede çözülmezse bende de yollar bitti.. 2 sene lumia 525 kullandım tek farkı 520den 1gb ram olması.. Hiç sorun yaşamamıştım.

• En son çare bilgisayardan recovery tool ile sistem yuklemek.

• UP
  • Windows Device Recovery tools.
  • Yazılımı atamadım. Telefoncuya verdim o da atamadı. Yazılımı atmıyor bi çar bulamadım hala. Telefoncu anakart değişmesi lazım dedi. Değiştir dedim elimde anakartı yok ve bulamam da dedi. Ne yapim?
  • Tuş kombinasyonuyla hard reset nasıl işe yaramaz hocam anlayamadım,denedin mi hard reseti? (soft resetten bahsetmiyorum,tel açma kapama+ses tuşunu basılı tut,telefon yeniden başlarken elini açma kapama tuşundan mek ama ses kısma tuşu basılı dursun hala,ekrana ünlem gelince sırasıyla ses açma ses kapama telefon kilit tuşu ve tekrar ses kısma tuşuna bas bir de

• Hocam özelden tel no versene hemen hallederiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.