Şimdi Ara

Lucescu diyeni dövme isteği :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şaka yapıyorum tabi ama bazen bu "lucescu gelsin" lafları beynime kan sıçratmıyor değil..

    pek saygıdeğer arkadaşlar, renktaşlar ve renktaş olmayan futbol severler.. malumunuz ülkemizde 2 takımla da başarıya ulaşıp ve kovulan bir hocadır lucescu.. kötü hoca demiyorum, ben bile dünyanın en iyi hocalarından birisi olarak görürüm bu kıvırcık saçlı rumen herifini.. ama gel gör ki burasının da ne olduğu belli, lucescu zamanında gazete okumadığını, bilerek dilimizi öğrenmediğini söyleyen bir adamdı.. haklıydı da , gazeteler çarşaf çarşaf, tv programları harıl harıl lucescu'ya saldırıyor, rumen şoparı diyordu.. düşünün bu adam o zamanlar 6 dil biliyordu.. karizması yok denildi, disiplinsiz denildi, korkak oynatıyor denildi, terim'in hazır kadrosuna kondu denildi... denildi kere denildi yani..

    mircea lucescu'nun artık bu ülkeden ağzı yandı, geri döneceğini sanmam ve aklı hala başındaysa dönmez diye düşünüyorum.. ama dönecek olursa şöyle bi durum olacak.. adam gelecek nasıl bir takım istiyorsuuz, geleceği mi yoksa anlık başarıyı mı diye soracak.. bizimkiler anlık başarı derse lucescu ilk senesinde takımı şampiyon yapıp 2. senesinde kötü sonuçlar nedeniyle kovulacak.. eğer geleceğin takımı istenirse ilk sene muhtemel genç ve tecrübesiz kurduğu kadroyla başarısız olacak (bence gayet doğal) ama lucescu artık başarıya aç değil, bunamış denilecek, takımı sabote etti o kadar yatırım yaptırdı denilip kovulacak.. kalıbımı, kimlik kartımı, basurlu rektumumu basarım ki bu böyle olacak..

    şimdi fanteziden gerçeklere dönelim.. evet schuster bu sene çuvalladı.. ama tüm bu başarısızlığın baş sorumlusu olarak onu görmememiz lazım..

    bu takım gerek kasaplar gerekse 3 kulvar temposu yüzünden ligin ilk devresi havlu attı mı, evet attı.. işin ilginç tarafı şu.. schuster haftalar ilerledikçe sakatlıkların artması sebebiyle kadroda oynamalar yaptı, mecburiyetten her hafta farklı bir 11 ile çıktı.. aklındaki rotasyonu uyguladığı, sakatlıkların olmadığı maç sayısı 3'ü geçmez belki de.. ama bizim medya durur mu hiç, schuster sakatlıklar yüzünden mecburi değişiklikler yaparken salladılar herife niye bu kadar çok rotasyon yapıyor diye.. ulan eskişehir maçında bile yedek klübemizde 3-4 oyuncu var, guti kırmızı kart görmüş sakatlıklar tavan ama o maçtan sonra bile medya schuster'e çok rotasyon yapıyor diye salladı.. yuh artık diyorum, hayır medya buna alışık yapıyor ama taraftarımızın gaza gelmesi beni iyice çileden çıkarıyor..

    bu takım yapılan sükseli transferler sonucunda başta şansal büyüka vs olmak üzere 17'de 17 saçmalığıyla medya tarafından gazlandı mı, evet.. yine beni deli eden tarafı bizim taraftar da buna alet oldu.. nasıl ki sezon başında "robinyo geliyo, dublin'e gideces, uefa'yı alacaqız xd" gibi ergenlerin gazlanması gerçekleşti, 17'de 17 saçmalığında da aynı şeyle beklentilerini tavan yaptırdı..

    bu takım ligin ilk yarısında guti, quaresma, bobo gibi oyuncuların sakatlanması sonucu tabata, nobre, holosko, nihat gibilerinin eline kaldı mı, evet.. e abicim sizler beğenmiyorsunuz bu adamları ama hala tüm suçu schuster'e yıkmaya çalışıyorsunuz.. nobre her zaman nobre, eski nihat yok, holosko bi geldiyi senelerde iyidi, tabata'yı anlatmama gerek yok.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. bu oyuncular sıvadıkça hilbert'e suç buldunuz oh ne güzel memleket..

    bobo'nun schuster'le bi alıp veremediğini veya schuster'in bi gıcığı olduğunu sanmıyorum ayrıca.. bu adam değil miydi adelem uzun, futbol hayatım bitebilir sezonu kapattım, bir bacağım diğerinden 1 cm uzun diyen.. almeida gelir gelmez bi baktık bobo efendi tıpış tıpış antalya kampına katılıyor.. düşünün o güne kadar uzunca bi süre ne yaptığı muallakta olan bobo.. schuster de gitti ali kuçik'e sorumluluk verdi fena mı. ne kafa atan tekke'ye muhtaç oldu, ne sakat ayağına yatan bobo'ya gitti gencecik çocuğu bu takımın forveti yaptı o sıkışık zamanda.. zamanında onur bayramoğlu'nu felan da oynatmıştı hatta trabzon maçında necip ile onur'u maçı çevirsinler diye oyuna bile sürmüştü guti ve ernst'i alarak.. az kalsın golü de atıyorduk top direkten dönmüştü vs..

    gelelim "bu taraftar arkanızda, gelsin artık quaresma" tezahüratlarıyla takımımıza gelen ricardo quaresma'ya.. arkadaşlar şu anda çoğunuzun takımda bel bağladığı en önemli oyuncudur değil mi bu adam.. bakıyoruz ilk yarı sakatlıklar geçirdi ama avrupada oynadığı zaman çıktı gollerini attı.. diğer yandan ligden elendik, defolsun schuster diyoruz ama bu paşam ligde o kadar maç oynamasına rağmen 1 gol attı.. şaka gibi.. beğenmediğiniz, orta yapamıyor diye geldiğinde yollamaya çalıştığınız takımda en yürekten oynayan adam hilbert bile 1 gol attı bu ligde.. üstelik o hilbert çıkıp bursa maçını almıştı quaresma daha ligde maç koparamadı.. ben buradan ya adamı çok abartıyoruz derim ya da ligi iplemiyor, avrupa'da başarılı olmaya çalışıp tekrar kalburüstü bi klübe gitmek istiyor derim.. orta yapmak demişken, hani ulan quaresma isabetli orta yapabiliyor mu, nerede ben daha 1 isabetli ortasını göremedim.. şut sertliğinde trivela ortalar ya adama çarpıyor yada fazla yüksekten uçup gidiyor.. başıma bir şey gelmeyecekse söylüyorum.. topun hilbert'in ayağında olması quaresma'nın ayağında olmasından daha çok güven veriyor bana.. hatta ekliyorum, hilbert bence quaresma'dan daha iyi transfer.. tam profesyonel, kendine bakan, sakatlanmayan, canını dişine takıp mücadele eden ve kesinlikle yetersiz olsa da quaresma'dan daha iyi orta açan bir takım oyuncusu, bencilliği olmamasını saymıyorum bile..

    bobo'yu açıkladım gelelim schuster ernst'i sildicilere.. bir oyuncunun robot olduğunu sanıp tüm sezon boyunca aynı performansı sürdüreceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz.. onun lakabı terminator ama kendi değil.. insandır, takımın ligden kopmasıyla motivasyonunu yitirmiş ve şu anda takımın en kötülerinden biri olabilir felan bunlar göz önünde bulundurmalı.. bobo'yu, ernst'i antrenmanlar olsun, maçlar olsun, sizden daha dikkatli takip eden hocamız var.. koy oynasın felan oyunda olur.. işin diğer boyutu var bir de.. ernst sözleşmeyi 3 yıl uzatıp yatmaya başlamış olabilir, eski hırsı ve akıllı oyunu kesinlikle yok.. 31 yaşındaki adam için 3 yıllık sözleşme çok yanlış, gel emekliliğini doya doya yaşa demektir bu.. bobo ise gitmeyi kafaya koymuş ondan oynamıyor olabilir çünkü sözleşmesi bitiyor.. kimse bana bobo'nun eski bobo olduğunu söyleyemez, yüzünden belli her şey.. futbolcuların ne durumda olduklarını, perdenin arkasında neler döndüğünü bilmeden sallamak kolay, lucescu gelsin demek kolay.. dün ernst'e kötü oyna diye schuster mi dedi veya ferrari'ye dirsek at da maçı yitirelim diye veya almeida'ya o golü kaçır diye.. ihtiyacımız olan sabırdır..

    lucescu gelsin, yerli hoca gelsin veysel cihan'lar youla'lar takıma dolsun demek işin kolayına kaçmaktır.. mesele schuster'in başarılı olup olmaması değil mesele artık istikrara karşı çıkmamızdır.. şimdi diyeceksiniz ki scuster ışık mı verdi sana diye.. verdi efendim schuster ilk yarı o kadar eksik kadroyla ileride basan ısıran takım izlettiği için verdi.. herkes beşiktaş'ın maçları zevkli oluyor diyordu, evet hatalı goller yedik, evet sakatlar verdik, evet 90+4'de penaltı kaçırdık ve hatta boş kaleye goller atamadık nobre'ler, holosko'lar, tabata'lar, nihat'lar sayesinde ama o ısıran takımı inkar edemezsiniz.. ilk yarı olan ışık şimdi ise unutuldu ve ışık yok deniliyor.. ışıktan ziyade coşkumuzu yitirdik arkadaşlar.. başta guti olmak üzere takım savruk ve coşkusuz.. futbol sebepler ve sonuçlar oyunudur.. ibb ve karabük maçında bence fena oynamamıza rağmen hakem katliamları yüzünden maçların içine edildi özellikle karabük'ün de hakkı yendi (kimse bize rakibin hakkını savunmuyorsunuz demesin, kasımpaşa maçında lehimize verilen penaltıda eyyamcı hakem diye bağırdı bu taraftar, gerçek beşiktaş'lılar onlardır otu b.ku ıslıklayanlar değildir onlar schuster'in dediği gibi beğenmiyorsa stada gelmesinler, football manager oyunlarında 17'de 17 yapsınlar).. artık oyuncular da bi noktadan sonra illallah dedi üstüne ankaragücü maçıyla takım coşkusunu tamamen yitirdi.. kiev maçında bobo oynadı bu sefer almeida niye oynamadı dendi, almeida başka maçta oynar bobo niye oynamadı derler.. necip neden oynamadı derler ilk yarı 2 maç kaybettik kendisinin savunmadan çıkarken yaptığı hatalı yan pas yüzünden (biri manisa maçı diğerini tam hatırlamıyorum) hayır necip'i de çok severim ama futbolda hatalar olur artık bunu kabullenin.. hataları en aza indirmenin yolu ise istikrardır.. artık bi karar verin, şu oynasın ulan demekten vazgeçin ve sabretmeyi öğrenin.. ernst, bobo, necip oynuyor dökülüyor.. aurelio, ferrari, nobre oynuyor dökülüyor.. yitirdiğimiz şey coşkumuzdur.. dünki fener maçının 30. dakikasından penaltı pozisyonuna kadar o coşkuyu geri getirdik, hatta ben fark yaparız diyordum ama hiç hesapta olmayan, derbide üst düzey tecrübesine güvendiğimiz ferrari'nin maçı katletmesi o coşkuyu geri elimizden aldı..

    lucescu gelsin, ahmet dursun seba gitsin demek kolaydır.. önemli olan istikrara karşı geliştirdiğimiz izolasyonu aşabilmektir.. lucescu gelir, mourinho gelir, tigana gelir hatta ebeleri bile gelir ama biz bu izolasyondan, düşünce yapısından kurtulamazsak, istikrarı sağlayamazsak başarı çok afedersiniz ama nah gelir.. milne'ye sabredilmese 3 sene şampiyonluk olur muydu, terim'e sabredilmese uefa kupası gelir miydi, shaktar lucescu'ya sabretmese uefa'yı alabilir miydi veya ne bileyim ilk yıllarında 10. sıralara demir atan ferguson'a sabredilmese bugün manu ingiltere'nin en büyük takımı olabilir miydi.. bırakın bu ışık görmedim, lucescu gitsin ayaklarını.. ışığı görmenizi engelleyen istikrar korkunuzdur, geliştirdiğimiz otokontrol mekanizmasını aşabilirsek hangi hoca olursa olsun başarı gelir.. sabredelim arkadaşlar, renktaşınız olarak yalvarıyorum lütfen artık aşalım şu kafayı..

    hepinize tekrar saygılar:)



  • Bir beşiktaşlı olarak türkiyeye gelen ve başarılı olan tek yabancı antranör mırca lucescudur adam rusyadan shusterin göremediğini 1-2 gün önce görüp söylüyor dinamo kiev maçı için beşiktaş bu oyun anlayışıyla bu takımdan fark yer diyor adamların kanat ve kontraları tehlikeli diyor dediği çok geçmeden gerçek oluyor adam gibi adam lucescu adam işini seviyor paragöz değil galatasarayı süper kupa sahibi yaptı ligde şampiyon yaptı beşiktaşı uefada çeyrek final oynattı yanlış hatırlamıyosam o sezon lazioya elenmiştik ligde yine şampiyon yaptı gittiği shaktarı luce gelmeden önce kim tanıyordu avrupada tanıttı uefa ve süper kupa sahibi yaptı ama kimse ondan sonra gelen yabancı antrenörlere verilen toleransı göstermedi arkasında durmadı ben 4-5 senedir lucescu diye bağırıyorum hala bağırıcam bana göre avrupanın en başarılı teknik patronu lucescudur nokta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurca

    Bir beşiktaşlı olarak türkiyeye gelen ve başarılı olan tek yabancı antranör mırca lucescudur adam rusyadan shusterin göremediğini 1-2 gün önce görüp söylüyor dinamo kiev maçı için beşiktaş bu oyun anlayışıyla bu takımdan fark yer diyor adamların kanat ve kontraları tehlikeli diyor dediği çok geçmeden gerçek oluyor adam gibi adam lucescu adam işini seviyor paragöz değil galatasarayı süper kupa sahibi yaptı ligde şampiyon yaptı beşiktaşı uefada çeyrek final oynattı yanlış hatırlamıyosam o sezon lazioya elenmiştik ligde yine şampiyon yaptı gittiği shaktarı luce gelmeden önce kim tanıyordu avrupada tanıttı uefa ve süper kupa sahibi yaptı ama kimse ondan sonra gelen yabancı antrenörlere verilen toleransı göstermedi arkasında durmadı ben 4-5 senedir lucescu diye bağırıyorum hala bağırıcam bana göre avrupanın en başarılı teknik patronu lucescudur nokta.
    sonuna kadar lucescu

     Lucescu diyeni dövme isteği :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurca

    Bir beşiktaşlı olarak türkiyeye gelen ve başarılı olan tek yabancı antranör mırca lucescudur adam rusyadan shusterin göremediğini 1-2 gün önce görüp söylüyor dinamo kiev maçı için beşiktaş bu oyun anlayışıyla bu takımdan fark yer diyor adamların kanat ve kontraları tehlikeli diyor dediği çok geçmeden gerçek oluyor adam gibi adam lucescu adam işini seviyor paragöz değil galatasarayı süper kupa sahibi yaptı ligde şampiyon yaptı beşiktaşı uefada çeyrek final oynattı yanlış hatırlamıyosam o sezon lazioya elenmiştik ligde yine şampiyon yaptı gittiği shaktarı luce gelmeden önce kim tanıyordu avrupada tanıttı uefa ve süper kupa sahibi yaptı ama kimse ondan sonra gelen yabancı antrenörlere verilen toleransı göstermedi arkasında durmadı ben 4-5 senedir lucescu diye bağırıyorum hala bağırıcam bana göre avrupanın en başarılı teknik patronu lucescudur nokta.



    tüm bu yazdıklarımdan bunu mu anladın yani.. sonra lucescu diyeni dövme isteği deyince suçlu olmayalım:) yanlış anlama sinirlenme manasında söyledim..
    tamam çok iyi kontra yapıyor kiev vs ama bariz olan bi gerçek var ki kontradan 2-3 defa yakalandık ama golleri duran toptan yedik.. ve yukarıda dediğim gibi coşkusuzduk.. eğer taraftar da takımın kötü oyununu daha kötü hale getirmese belki 4-1 yerine 4-2 veya 4-3 bitecekti o maç ve en azından deplasmana ufak da olsa umudumuz olacaktı.. schuste getafe'yi çalıştırırken 5-2 yenildiği barcelona'yı 4-0 yenip tur atlamış bir hoca ki karşısındaki takım bugün dünyanın en takım olan takımı (anlatım bozukluğuna gel:) 1-2 gol daha atabilsek neden umudumuz olmasın ki.. sürekli kontralardan 4-5 gol yesek tamam diyeceğim ama hakan-ismail ortaklığı ile duran toplarda yediğimiz gollerin faturasını shucster'e kesmek yanlış.. hakan her zaman öyle tamam ama ismail'i ilk defa o kadar kötü görmüştüm hem hücumda hem de defansta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onurca

    Bir beşiktaşlı olarak türkiyeye gelen ve başarılı olan tek yabancı antranör mırca lucescudur adam rusyadan shusterin göremediğini 1-2 gün önce görüp söylüyor dinamo kiev maçı için beşiktaş bu oyun anlayışıyla bu takımdan fark yer diyor adamların kanat ve kontraları tehlikeli diyor dediği çok geçmeden gerçek oluyor adam gibi adam lucescu adam işini seviyor paragöz değil galatasarayı süper kupa sahibi yaptı ligde şampiyon yaptı beşiktaşı uefada çeyrek final oynattı yanlış hatırlamıyosam o sezon lazioya elenmiştik ligde yine şampiyon yaptı gittiği shaktarı luce gelmeden önce kim tanıyordu avrupada tanıttı uefa ve süper kupa sahibi yaptı ama kimse ondan sonra gelen yabancı antrenörlere verilen toleransı göstermedi arkasında durmadı ben 4-5 senedir lucescu diye bağırıyorum hala bağırıcam bana göre avrupanın en başarılı teknik patronu lucescudur nokta.



    tüm bu yazdıklarımdan bunu mu anladın yani.. sonra lucescu diyeni dövme isteği deyince suçlu olmayalım:) yanlış anlama sinirlenme manasında söyledim..
    tamam çok iyi kontra yapıyor kiev vs ama bariz olan bi gerçek var ki kontradan 2-3 defa yakalandık ama golleri duran toptan yedik.. ve yukarıda dediğim gibi coşkusuzduk.. eğer taraftar da takımın kötü oyununu daha kötü hale getirmese belki 4-1 yerine 4-2 veya 4-3 bitecekti o maç ve en azından deplasmana ufak da olsa umudumuz olacaktı.. schuste getafe'yi çalıştırırken 5-2 yenildiği barcelona'yı 4-0 yenip tur atlamış bir hoca ki karşısındaki takım bugün dünyanın en takım olan takımı (anlatım bozukluğuna gel:) 1-2 gol daha atabilsek neden umudumuz olmasın ki.. sürekli kontralardan 4-5 gol yesek tamam diyeceğim ama hakan-ismail ortaklığı ile duran toplarda yediğimiz gollerin faturasını shucster'e kesmek yanlış.. hakan her zaman öyle tamam ama ismail'i ilk defa o kadar kötü görmüştüm hem hücumda hem de defansta.

    Alıntıları Göster
    acikcasi schuster dengesiz hareketler yapmiyor degil. mac baslamadan once "bircok maci yarida birakan ferrariye guvenip sivok kadrodan kesilir mi ?" dedim ve maci ferrarinin hareketi ile schusterin sacma yedek kadrosu yuzunden kaydettik. ayrica sadece bu mac degil, bircok macta garip garip isler yapmasi da beni dusunduruyor ( 10 numara pozisyonunda nobre gibi). Amaaaaaaa kesinlikle schuster kalmali, bende istikrardan yanayim. biz sonucta bazi seyleri bilmeden konusuyoruz. bu adam hoca olduysa illaki bizden fazlasi vardir. ve cogu macladaki oyunumuz gayet iyiydi...

    son olarak bakalım Sir Alex Ferguson Manchester da ilk senelerinde ne yapmış :

    Sezon-Maç-Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet-Puan-Sıra
    1986-1987---42---14---14---14---56---11
    1987-1988---40---23---12---5---81---2
    1988-1989---38---13---12---13---51---11
    1989-1990---38---13---9---16---48---13
    1990-1991---38---16---12---10---59---6
    1991-1992---42---21---15---6---78---2
    1992-1993---42---24---12---6---84---1
    1993-1994---42---27---11---4---92---1
    1994-1995---42---26---10---6---88---2
    1995-1996---38---25---7---6---82---1
    1996-1997---38---21---12---5---78---1


    ilk senesinde ligi 11. sırada bitirmiş. bir sezon sonra 2, sonraki sezon 11 ve sonraki sezon tekrar 13... ancak 4 sezon sonra toparlamış 6,2,1,1 diye devam etmiş...


    düşünsenize kim olursa olsun 3 büyüklerin başındaki bir teknik direktörün ilk 5 sezonunda bu sonuçları aldığını ? mümkün mü ? evet, bizim ülkemizde Alex Ferguson un kendisi gelse bu kadar süre sonunda bu sonuçlarla 3 büyüklerden birini çalıştıramaz... Sir e bile 5 sezon katlanmazlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iliqueur

    acikcasi schuster dengesiz hareketler yapmiyor degil. mac baslamadan once "bircok maci yarida birakan ferrariye guvenip sivok kadrodan kesilir mi ?" dedim ve maci ferrarinin hareketi ile schusterin sacma yedek kadrosu yuzunden kaydettik. ayrica sadece bu mac degil, bircok macta garip garip isler yapmasi da beni dusunduruyor ( 10 numara pozisyonunda nobre gibi). Amaaaaaaa kesinlikle schuster kalmali, bende istikrardan yanayim. biz sonucta bazi seyleri bilmeden konusuyoruz. bu adam hoca olduysa illaki bizden fazlasi vardir. ve cogu macladaki oyunumuz gayet iyiydi...

    son olarak bakalım Sir Alex Ferguson Manchester da ilk senelerinde ne yapmış :

    Sezon-Maç-Galibiyet-Beraberlik-Mağlubiyet-Puan-Sıra
    1986-1987---42---14---14---14---56---11
    1987-1988---40---23---12---5---81---2
    1988-1989---38---13---12---13---51---11
    1989-1990---38---13---9---16---48---13
    1990-1991---38---16---12---10---59---6
    1991-1992---42---21---15---6---78---2
    1992-1993---42---24---12---6---84---1
    1993-1994---42---27---11---4---92---1
    1994-1995---42---26---10---6---88---2
    1995-1996---38---25---7---6---82---1
    1996-1997---38---21---12---5---78---1


    ilk senesinde ligi 11. sırada bitirmiş. bir sezon sonra 2, sonraki sezon 11 ve sonraki sezon tekrar 13... ancak 4 sezon sonra toparlamış 6,2,1,1 diye devam etmiş...


    düşünsenize kim olursa olsun 3 büyüklerin başındaki bir teknik direktörün ilk 5 sezonunda bu sonuçları aldığını ? mümkün mü ? evet, bizim ülkemizde Alex Ferguson un kendisi gelse bu kadar süre sonunda bu sonuçlarla 3 büyüklerden birini çalıştıramaz... Sir e bile 5 sezon katlanmazlar...

    Alıntıları Göster
    fergusun'la şusteri de bir tuttunuz ya bravo ve sonuna kadar LUCE! derdim ama..

    ...ama şuster ve yd yi de sevmeye başladım. önceden beşiktaş maçlarında, özellikle derbilerde çok heyecanlanır, sinir stres yapardım. diğer maçlarda deplasmanda beraberliğe bile tahammül edemezdim. artık ne sinir, stres yapıyorum ne de üzülüyorum. mesela dünkü 2-4 lük fb maçı 10 yıl önce olsaydı bir hafta kendime gelemezdim.
    şimdi bucasporu yensek seviniyoruz, mutlu mesut yaşamanın tadına vardım. tekrar luce dönemindeki gibi (neredeyse) namalup şampiyonluk falan görüp eski halime dönme ihtimali beni korkutuyor.

    bu sebeple ben de oyumu yd ve şusterden yana kullanıyorum. zaten rakipler de dünden razı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    şaka yapıyorum tabi ama bazen bu "lucescu gelsin" lafları beynime kan sıçratmıyor değil..

    pek saygıdeğer arkadaşlar, renktaşlar ve renktaş olmayan futbol severler.. malumunuz ülkemizde 2 takımla da başarıya ulaşıp ve kovulan bir hocadır lucescu.. kötü hoca demiyorum, ben bile dünyanın en iyi hocalarından birisi olarak görürüm bu kıvırcık saçlı rumen herifini.. ama gel gör ki burasının da ne olduğu belli, lucescu zamanında gazete okumadığını, bilerek dilimizi öğrenmediğini söyleyen bir adamdı.. haklıydı da , gazeteler çarşaf çarşaf, tv programları harıl harıl lucescu'ya saldırıyor, rumen şoparı diyordu.. düşünün bu adam o zamanlar 6 dil biliyordu.. karizması yok denildi, disiplinsiz denildi, korkak oynatıyor denildi, terim'in hazır kadrosuna kondu denildi... denildi kere denildi yani..


    Şimdi de Luce nerede deniyor ? Şimdi de en ufak bir başarısızlıkta Luce hede hödö takımında başlıkları oluyor Luce Ukrayna da tarih yazıyor deniyor.. Luce geri gelirse en ufak bir başarısızlıkta neler olacak hepimiz ibliyoruz
    Zamaında Luce Beşiktaş maçı ile ilgili demişti Köpekler istedi diye atlar ölmez diye.Sonrasında neler oldu hatırlayanlar hatırlar zaten Schuster'in yaralı aslan benzetmesinden çıkan kıyameti 2 ile çarpın o derece
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurca

    Bir beşiktaşlı olarak türkiyeye gelen ve başarılı olan tek yabancı antranör mırca lucescudur adam rusyadan shusterin göremediğini 1-2 gün önce görüp söylüyor dinamo kiev maçı için beşiktaş bu oyun anlayışıyla bu takımdan fark yer diyor adamların kanat ve kontraları tehlikeli diyor dediği çok geçmeden gerçek oluyor adam gibi adam lucescu adam işini seviyor paragöz değil galatasarayı süper kupa sahibi yaptı ligde şampiyon yaptı beşiktaşı uefada çeyrek final oynattı yanlış hatırlamıyosam o sezon lazioya elenmiştik ligde yine şampiyon yaptı gittiği shaktarı luce gelmeden önce kim tanıyordu avrupada tanıttı uefa ve süper kupa sahibi yaptı ama kimse ondan sonra gelen yabancı antrenörlere verilen toleransı göstermedi arkasında durmadı ben 4-5 senedir lucescu diye bağırıyorum hala bağırıcam bana göre avrupanın en başarılı teknik patronu lucescudur nokta.
     Lucescu diyeni dövme isteği :)


    Kardeş sen bu kadar yazıdan bunu anladıysan helal olsun diyorum


    @wildlove
    Dostum noktasına,virgülüne katılıyorum.


    @iliqueur
    Dostum Nobre gerekli ancak Nobre yerine iyi bir Nihat olsa hocanın ne yapmak istediğini sen de anlardın.
    Almeida defansı çok yoran ve defansta açık olmasını sağlayan bir oyuncu.Nobre de becerebildiği kadar bu açıkları değerlendirmeye çalışıyor.



    @GUERRA
    Ya kardeşim adam ilk senesinde 11. olmuşsun sen hala Ferguson-Schuster kıyaslaması olur mu diyorsun.
    Daha ilk senesinde Schuster,ilk.




    Ben görüyorum ki gelecek sene yapacağımız ciddi transferlerle defans bloğumuzu düzelteceğiz.
    Gelecek yıla daha iyi bir Beşiktaş izleyeceğiz.
    Ancak gençlerimizin takımımızda oynayacak seviyeye gelmesine kadar beklemeliyiz.
    Takım iskeletini alttaki oyuncularımızla kurmalıyız ve onlarla takım olmasını öğrenmeliyiz.
    İşte Schuster bunu yapmak istiyor.
    İleri ki günlerde çok ciddi kararlar alacağız gelecek için diyor.
    Yapacak,olacak,biliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GUERRA

    fergusun'la şusteri de bir tuttunuz ya bravo ve sonuna kadar LUCE! derdim ama..

    ...ama şuster ve yd yi de sevmeye başladım. önceden beşiktaş maçlarında, özellikle derbilerde çok heyecanlanır, sinir stres yapardım. diğer maçlarda deplasmanda beraberliğe bile tahammül edemezdim. artık ne sinir, stres yapıyorum ne de üzülüyorum. mesela dünkü 2-4 lük fb maçı 10 yıl önce olsaydı bir hafta kendime gelemezdim.
    şimdi bucasporu yensek seviniyoruz, mutlu mesut yaşamanın tadına vardım. tekrar luce dönemindeki gibi (neredeyse) namalup şampiyonluk falan görüp eski halime dönme ihtimali beni korkutuyor.

    bu sebeple ben de oyumu yd ve şusterden yana kullanıyorum. zaten rakipler de dünden razı

    Alıntıları Göster
    @Onurca,

    Lucescu'nun Kiev maçı öncesindeki tespitleri ile yenilgimizin nedenleri arasında hiçbir bağlantı yok. . Lucescu Kiev çok iyi kontra yapıyor arkaya atılan toplar Beşiktaş kalesinde tehlike yaratır dedi ama ne yazıkki Kieve hiç kontra vermediğimiz gibi goller de bu şekilde gelmedi, tamamen bireysel hatalardan kaynaklanan gollerdi.

    Lütfen medyanın ve burdaki birkaç futbol cahilinin laflarına göre yorum yapmayıp kendi gözlemlerinize göre skor değil de maçı yorumlarsanız futboldan daha çok keyif alırsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soho

    @Onurca,

    Lucescu'nun Kiev maçı öncesindeki tespitleri ile yenilgimizin nedenleri arasında hiçbir bağlantı yok. . Lucescu Kiev çok iyi kontra yapıyor arkaya atılan toplar Beşiktaş kalesinde tehlike yaratır dedi ama ne yazıkki Kieve hiç kontra vermediğimiz gibi goller de bu şekilde gelmedi, tamamen bireysel hatalardan kaynaklanan gollerdi.

    Lütfen medyanın ve burdaki birkaç futbol cahilinin laflarına göre yorum yapmayıp kendi gözlemlerinize göre skor değil de maçı yorumlarsanız futboldan daha çok keyif alırsınız.

    Alıntıları Göster
    okudum ama quaresma kısmına katılmıyorum
    quaresma şuanda takımın en iyisidir sen nasıl bağenmiyorsun anlamadım evet son maçlarda isabetli orta bende göremedim pek ama ilk dönem onlarca ortasını hatırlıyorum direk kafaya
    hilbert çok didiniyor sakatlanmıyor yıkılmıyor ama yetenek ve zeka olarak çok eksiği var bence ama tabi şuan vazgeçilmez gibi gözüküyor orası ayrı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurca

    Bir beşiktaşlı olarak türkiyeye gelen ve başarılı olan tek yabancı antranör mırca lucescudur adam rusyadan shusterin göremediğini 1-2 gün önce görüp söylüyor dinamo kiev maçı için beşiktaş bu oyun anlayışıyla bu takımdan fark yer diyor adamların kanat ve kontraları tehlikeli diyor dediği çok geçmeden gerçek oluyor adam gibi adam lucescu adam işini seviyor paragöz değil galatasarayı süper kupa sahibi yaptı ligde şampiyon yaptı beşiktaşı uefada çeyrek final oynattı yanlış hatırlamıyosam o sezon lazioya elenmiştik ligde yine şampiyon yaptı gittiği shaktarı luce gelmeden önce kim tanıyordu avrupada tanıttı uefa ve süper kupa sahibi yaptı ama kimse ondan sonra gelen yabancı antrenörlere verilen toleransı göstermedi arkasında durmadı ben 4-5 senedir lucescu diye bağırıyorum hala bağırıcam bana göre avrupanın en başarılı teknik patronu lucescudur nokta.
     Lucescu diyeni dövme isteği :)




    Gordon Milne?
    Christoph Daum?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911

    okudum ama quaresma kısmına katılmıyorum
    quaresma şuanda takımın en iyisidir sen nasıl bağenmiyorsun anlamadım evet son maçlarda isabetli orta bende göremedim pek ama ilk dönem onlarca ortasını hatırlıyorum direk kafaya
    hilbert çok didiniyor sakatlanmıyor yıkılmıyor ama yetenek ve zeka olarak çok eksiği var bence ama tabi şuan vazgeçilmez gibi gözüküyor orası ayrı..


    benim demek istediğim quaresmanın fevri hareketlerinin maçın akışına olumsuz etkisi.. evet ortalarının büyük çoğunluğu isabetsiz hilbert ile quaresma'nın ama ne bileyim dün maçta quaresma bir kaç defa kanattan gireyim derken abuk subuk şutlar çekip mahvetti ekrem de ironik bi şekilde yapacağın şu lan diyerek çat diye astı golü.. az gol atıyor ama hayvani goller atıyor olabilir ama bu quaresmanın ligdeki istatistiğinin yerlerde olduğunu değiştirmiyor.. ben de severim kendisini özellikle takımdaki en kartal ruhuyla oynayan adam şu anda fakat daha sakin ve daha basit oynaması takım açısından faydalı olacaktır.. ekremin golüne bakın savunmadan gelen topu simao aldı ve bekletmeden ekrem'e aktardı, ekremse baktı ki gelen yok topu astı kaleye.. orta sahada o topu quaresma alsa maymun olmuştu o atak mesela, ne ekreme verirdi ne de bi başkasına, ceza sahasına kadar kendi sürer ve çalım atayım derken büyük ihtimalle ezerdi topu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soho

    @Onurca,

    Lucescu'nun Kiev maçı öncesindeki tespitleri ile yenilgimizin nedenleri arasında hiçbir bağlantı yok. . Lucescu Kiev çok iyi kontra yapıyor arkaya atılan toplar Beşiktaş kalesinde tehlike yaratır dedi ama ne yazıkki Kieve hiç kontra vermediğimiz gibi goller de bu şekilde gelmedi, tamamen bireysel hatalardan kaynaklanan gollerdi.

    Lütfen medyanın ve burdaki birkaç futbol cahilinin laflarına göre yorum yapmayıp kendi gözlemlerinize göre skor değil de maçı yorumlarsanız futboldan daha çok keyif alırsınız.

    Alıntıları Göster
    @ wildlove

    Harfi harfine katılıyorum. Beni en çok üzen taraftarımızın, ismi Schuster olmuş, Del Bosque olmuş, Lucescu olmuş önemli değil, herhangi bir hocaya 1 sene bile sabır gösterememesi. Şampiyon olamadıktan sonra bu adamlar ağzıyla kuş tutsa bile bizim taraftarımıza yaranamaz.

    Oyuncu tercihleri konusunda da sonuna kadar haklısın. Del Bosque'nin çok güzel bir lafı vardı "Kulübedeki oyuncu hep yıldızdır" diye. Hoca Almeida'yı oynatıyor, neden Bobo oynamadı deniyor. Bobo'yu oynatıyor bu kez Almeida oynamalıydı deniyor. Ernst oynamalı diyoruz ama adamın haftalardır sahada ruhsuz dolaştığını görmezden geliyoruz, Kiev maçının Bobo ile birlikte en kötüsüydü. Maç oynandıktan sonra şu oynamalıydı, bu oynamalıydı demek kolay. Hoca hafta boyunca bu oyuncularda birlikte antreman yapıyor, hangisinden iyi verim alacağını düşünüyorsa onu oynatıyordur. Bu kadar üstüne gidilmemeli.

    Lucescu Lucescu diyorsunuz, bu adam da ilk senesinde şampiyon olduktan sonra ikinci sene başarısız oldu diye gönderilmedi mi? Mustafa Denizli çifte kupa aldıktan sonraki sene başarısız oldu diye gönderilmedi mi? Bu mantıkla Mourinho da gelse, Ferguson da gelse, Guardiola da gelse başarı gelmediği anda gönderilecekler.

    Kimse kusura bakmasın ama Lucescu korkağın tekiydi. İki sene üst üste vasat Lazio'ya karşı tek galibiyet alamadığımız için hem Şampiyonlar Ligi grubundan çıkamadık, hem UEFA'dan elendik. Grupta bizden çok daha kötü bir takım olan Sparta Prag'a geçildik.

    Dün başımızda Lucescu olsa skor 2-2 olduğunda Guti'yi çıkarır, Fernandes'i sokar, muhtemelen de beraberliği korurdu fakat bunun uzun vadede bize hiçbir faydası olmazdı. Schuster ise 10 kişiyle bile galibiyeti, galibiyetin camiaya getireceği coşkuyu istedi ve risk aldı. Belki de 10 kişiyle alınabilecek galibiyetin coşkusunun bizi Kiev deplasmanında bir mucizeye imza atabilecek duruma getireceğini düşündü. Ha bu sefer başarısız oldu ama istikrar sağlanırsa önümüzdeki senelerde başarılı olmaması için bir sebep yok. İşte Lucescu ile Schuster arasındaki fark bu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wildlove

    quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911

    okudum ama quaresma kısmına katılmıyorum
    quaresma şuanda takımın en iyisidir sen nasıl bağenmiyorsun anlamadım evet son maçlarda isabetli orta bende göremedim pek ama ilk dönem onlarca ortasını hatırlıyorum direk kafaya
    hilbert çok didiniyor sakatlanmıyor yıkılmıyor ama yetenek ve zeka olarak çok eksiği var bence ama tabi şuan vazgeçilmez gibi gözüküyor orası ayrı..


    benim demek istediğim quaresmanın fevri hareketlerinin maçın akışına olumsuz etkisi.. evet ortalarının büyük çoğunluğu isabetsiz hilbert ile quaresma'nın ama ne bileyim dün maçta quaresma bir kaç defa kanattan gireyim derken abuk subuk şutlar çekip mahvetti ekrem de ironik bi şekilde yapacağın şu lan diyerek çat diye astı golü.. az gol atıyor ama hayvani goller atıyor olabilir ama bu quaresmanın ligdeki istatistiğinin yerlerde olduğunu değiştirmiyor.. ben de severim kendisini özellikle takımdaki en kartal ruhuyla oynayan adam şu anda fakat daha sakin ve daha basit oynaması takım açısından faydalı olacaktır.. ekremin golüne bakın savunmadan gelen topu simao aldı ve bekletmeden ekrem'e aktardı, ekremse baktı ki gelen yok topu astı kaleye.. orta sahada o topu quaresma alsa maymun olmuştu o atak mesela, ne ekreme verirdi ne de bi başkasına, ceza sahasına kadar kendi sürer ve çalım atayım derken büyük ihtimalle ezerdi topu..

    Alıntıları Göster
    o kısımda haklısın quaresma nın en büyük eksikliği o zatem onu anca Ferguson paklar:)
    ayrıca simao zaten quaresmadan faydalı olacağı kesin ona zaten katılıyorum
    birde şu var quaresma maça iyi başlarsa çok iyi gidiyor kötü başlarsa sı*ıyor genelde ama yinede çok seviyoruz tabiki:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onder1911

    o kısımda haklısın quaresma nın en büyük eksikliği o zatem onu anca Ferguson paklar:)
    ayrıca simao zaten quaresmadan faydalı olacağı kesin ona zaten katılıyorum
    birde şu var quaresma maça iyi başlarsa çok iyi gidiyor kötü başlarsa sı*ıyor genelde ama yinede çok seviyoruz tabiki:)

    Alıntıları Göster
    Tarihi araştırırsanız Lucescu Beşiktaşta iken liderken galibeyetler alırken bile Lucescu'nun futbolunu izlemek için İnönü'ye seyirci gelmiyordu, unutan dimağlara hatırlatmak istedim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soho

    Tarihi araştırırsanız Lucescu Beşiktaşta iken liderken galibeyetler alırken bile Lucescu'nun futbolunu izlemek için İnönü'ye seyirci gelmiyordu, unutan dimağlara hatırlatmak istedim..

    Alıntıları Göster
    bu şuster bu takımın başındayken sinirleriniz tepenize çıkmıyorsa lucescu adını duyduğunuzda bi serinleme gelmesi lazım...
  • Siz simdi alex ferguson ilk sene 11. Oldu diyorsunuzda

    Ligin resmen en iyi kadrosu bizde simao almeida quaresma guti fernandes ligdeki diger oyunculara gore 2-3 gomlek ustun oyuncular
    bu oyuncularin kotu oynamasinin sebebi susterdir. Eger bu hafta es-es macini alamassak sustere yol gorunmustur

    Bu arada lucescu besiktasi ilk sezon sampiyon yapmisti. 2.sezonun 1. Yarisini 12 kusur puanla 1. Kapatmisti 2.yari basladiginda takim cokup 1 galibiyet bile alamamisti neden acaba kafama takilan en buyuk soruydu resmen ??

    Bu adam sharktar gibi bir takimla avrupada basaridan basariya kosuyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fcalis93

    Siz simdi alex ferguson ilk sene 11. Oldu diyorsunuzda

    Ligin resmen en iyi kadrosu bizde simao almeida quaresma guti fernandes ligdeki diger oyunculara gore 2-3 gomlek ustun oyuncular
    bu oyuncularin kotu oynamasinin sebebi susterdir. Eger bu hafta es-es macini alamassak sustere yol gorunmustur

    Bu arada lucescu besiktasi ilk sezon sampiyon yapmisti. 2.sezonun 1. Yarisini 12 kusur puanla 1. Kapatmisti 2.yari basladiginda takim cokup 1 galibiyet bile alamamisti neden acaba kafama takilan en buyuk soruydu resmen ??

    Bu adam sharktar gibi bir takimla avrupada basaridan basariya kosuyor
    Herkes ''oha'' diyecek %100 eminim ama ben bu takımın başına Fatih Terim'i görmeyi çok istiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1881

    Herkes ''oha'' diyecek %100 eminim ama ben bu takımın başına Fatih Terim'i görmeyi çok istiyorum.

    Alıntıları Göster
    oha tabiki.fatih terim olmaz.oldu olacak yılmaz vural gelsin çarşının bir nuumaralı adamı olur valla. oynamayanı kovalar döver falan..sirk gibi oluruz millet sirk istiyo zaten...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fcalis93

    Siz simdi alex ferguson ilk sene 11. Oldu diyorsunuzda

    Ligin resmen en iyi kadrosu bizde simao almeida quaresma guti fernandes ligdeki diger oyunculara gore 2-3 gomlek ustun oyuncular
    bu oyuncularin kotu oynamasinin sebebi susterdir. Eger bu hafta es-es macini alamassak sustere yol gorunmustur

    Bu arada lucescu besiktasi ilk sezon sampiyon yapmisti. 2.sezonun 1. Yarisini 12 kusur puanla 1. Kapatmisti 2.yari basladiginda takim cokup 1 galibiyet bile alamamisti neden acaba kafama takilan en buyuk soruydu resmen ??

    Bu adam sharktar gibi bir takimla avrupada basaridan basariya kosuyor


    dostum oynatamıyor felan diyoruz tamam ama adamın da elinde gamepad yok şimdi eğri oturup doğru konuşalım.. çok gol kaçırıyor bu takım, pozisyona girmekte zorlandığımız sezon başından beri 3 maç hatırlıyorum biri ilk yarıdaki kayseri maçı diğerleri ise son ankaragücü ile kiev maçı..

    lucescu'nun 2. yılındaki başarısızlığına (daha doğrusu 2. yılın 2. yarısındaki) gelirsek zaten bunu defalarca belirttik.. lucescu ilk geldiğinde kurduğu başarı acil yani günü kurtarmak için kurulan kadroydu ki 100. yıldı ve şampiyonluğa ihtiyaç vardı.. sonra takım çöktü.. ayrıca hakemler, olaylı samsun maçı felan derken baya bi tezgahlar da döndüğünü de düşünüyorum..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.