Şimdi Ara

Lucescu Bunağının Alenen Türk Halkıyla Maytap Geçmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu adam alenen Türk halkının zekasıyla maytap geçiyor, dalgaya alıyor. Bakın çok net. Dün yaptığı basın toplantısında söylediği sözlere bakar mısınız?
    "Milli takım oyuncularının kendi takımlarında çok önemli yerlerde olmalarını istiyorum. Yabancılar üstlerine çıksınlar. Yoksa çok zor olacaktır. Bana 3 tane oyuncu alabileceğim takımı söyleyin."
    İzlanda maçında Caner - Oğuzhan - Cenk'i birlikte oynattığını unutmuş heralde. İzlanda'da var mıymış aynı takımda oynayan 3 oyuncu? Yok böyle bir bahane ya çocuğa söylesen güler yemin ederim.

    "Futbol kulüpleri oyuncularına gerekli zamanı tanımıyor. 3 maç oynuyor 1 maç oynamıyor. Şimdi önümüzde önemli bir maçımız var. Daha sonra bunları konuşmak için zamanımız olacak."
    İzlanda milli takımında oynayan her oyuncu banko 11 oynuyor sanki takımlarında. Adamların kalecisi sinema yönetmeni.

    "Kaybedilen bir oyun var ama oyuncularım üzüldüler. Ama hayat devam ediyor. Daha güçlü bir ekip kurmak için önümüzde 1 senemiz var. Daha kuvvetli bir ekip kurup turnuvalara hazırlanacağız. Unutmayın ki genç Türk yetenekleri yurt dışına erken çıkmamalı, Türkiye'deki büyük ekiplerde kendini gösterip gitmeli. Artık geçmişi konuşmanın bir anlamı yok."
    Bu nedir abi?

    Ayrıca milli takımdaki oyuncular kendi takımlarında oynamalı diyip gidip Arda'yı oynatıyor, Roma'da az çok süre alan Cengiz'i kadroya bile almıyor. Oğuzhan gibi birini bile milli takıma taraftar tepkisinden dolayı sonradan çağırdı. Oğuzhan yerine Ozan'ı oynatacaktı yoksa.

    Bakın beyler bu adam bunamış. Bu adam euroları cukkalamaya gelmiş. Yazıklar olsun milli takımı Fatih Terim'li günleri aratan duruma getirenlere. Ülke futbolunun dibe çöktüğünün özetidir milli takımın Terim günlerini araması...







  • Yıldırım Demirören gitmezse Türk futbolu diye birşey kalmayacak ortada. Gelmiş geçmiş en kötü idareci. Demirören Holding bile batacak bu adam yüzünden.
  • Ozan sağ bek oynuyor Selçuk 11'de

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu konuşturanlar utansın getirenler utansın... Tüm konuşmalarını dinledim geldiğinden beri bir insan bu kadar boş beleş konuşur.

    Allah'tan Galatasaray'a gelmemiş Allah korumuş valla.
  • 24-25 yaşında Avrupa'ya giden Arda'yı gördük. Dünya yıldızı olacakken kariyerini batırdı.
  • Lucescu'nun açıklamaları konusunda, Türkiye'de futbolu en iyi yorumlayan insanlardan birisi olan Mehmet Demirkol çıktığı birçok programda çok güzel yorumlarla açıkladı. Kısacası şunu söylüyor. Lucescu kariyeri boyunca her başarızlığının ardından konuyu başka yönlere çekerek yenilgileri örtbas etmiştir... Mesela şu anda yabancı sınırından, Türk oyuncuların takımlarında yeterince süre bulamamasından şikayet ediyor. O yüzden Lucescu'yu açıklamaları konusunda eleştirmeyin. Bu adam Türk Milli takımı'nın Dünya Kupası'na katılma şansı mucizelere kalmışken takımın başına getirildi. Mucizeyi gerçekleştiremeyince de kendini savunmak için farklı konulara değindi.

    Ben başka bir konuya değinmek istiyorum. Biz Türk milleti olarak komplo teorilerini çok severiz. Şahşen komplo teorilerine fazla inanan bir insan değilimdir. Dünyanın en meşhur komplo teorisi olan Amerika'nın 11 Eylül saldırılarını kendisi yaptığı iddiasına bile inanmam.
    Peki ya Ukrayna'da çalıştığı süre boyunca Shaktar Donetsk'in başkanıyla karanlık işler ilişkisi olduğu iddia edilen Mircea Lucescu'ya Türkiye'nin başına geçince Ukrayna'nın Dünya Kupası'na katılabilmesi için elinden geleni yap denildiyse? Türkiye'nin Ukrayna maçına çıktığı 11'i ve kazandığımız Hırvatistan maçına çıktığımız 11'i hatırlıyor musunuz?
    Lucescu'nun Shakhtar'daki başarılarının ardından Chelsea, İnter, Milan, Liverpool, Schalke 04 gibi birçok kulüp kendisine teklif yaptı. Lucescu hepsini reddederek Shakhtar'da kalmayı tercih etti. Ta ki Rusya-Ukrayna krizi çıktı, Shakhtar'ın başkanı yaptığı eylemlerden dolayı mahkemeye sevkedildi. Lucescu bir anda Shakhtar'la sözleşme yenilemeyi reddedip Zenit'in başına geçti... Zenit'in sahibi ve ana sponsoru dünyanın en büyük doğalgaz şirketlerinden biri olan Gazprom şirkeyi. Zenit'te başarısız kısa bir dönem geçirdi ve Türk Milli Takımı'nın başına getirildi. Ve ne tesadüf ki bunu yapan adam bütün iş ilişkileri tamamen Rusya kaynaklı doğalgaza endeksli olan adam Yıldırım Demirören. Bir yanda Ukrayna'daki karanlık iş ilişkisi, bir yanda önde gelen kulüpleri reddedip Zenit'in başına geçmesi ve ardından Türk Milli takımının başına getirilmesi. Hem de Ukrayna'daki ilişkileri ayyuka çıkmışken ve Ukrayna ile aynı grupta yer almamıza rağmen. Bana normal gelmiyor.




  • Milli takimlarda italyayi desteklerim eskiden beri. Herkese tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Headlock Master

    24-25 yaşında Avrupa'ya giden Arda'yı gördük. Dünya yıldızı olacakken kariyerini batırdı.

    Arda’nın karakteri sıkıntılı. Yoksa 10 numara kariyeri var. Adamın gittikten sonra almadığı tek kupa CL. Onu da dramatik şekilde kaybettiler 2014te.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gasaba

    Milli takimlarda italyayi desteklerim eskiden beri. Herkese tavsiye ederim.





    Bende Fransayi desteklerim. Bende tavsiye ederim.
  • lucescu'nun bizimle iletişim şekli

  • Milli takımda ilk 11 oyuncuları takımlarında düzenli oynamalılar diyor. Çıkardığı 11 de sadece Arda ve Nuri düzenli forma giymiyor takımlarında.

    11 milli takım oyuncusunun 9 u takımlarında düzenli forma giyiyor zaten. Lucescu bir piyondur yabancı sınırını getirmek için oyunun bir parçası bu adam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.