Şimdi Ara

Lubex Motor Yağı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
49.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Buyuk harf ile yazmak bagirmak demektir.Dikkatinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar herkese. LUBEX PRIMUS MV 5W-30 bu yağını kullanan arkadaşlar var mı? Varsa yorum yapar mısınız? Aracım 2009 Era 1.4 Benzin/Lpg. Km:139.000 Teşekkürler cevap için şimdiden.

İçerik ve onayları bu şeklide:

PERFORMANS

API SL*/CF; ACEA A3/B4-16

*API SN motor testi gereksinimlerini karşılar.

ŞARTNAME/ONAY

BMW LL-98; GM LL-B-025; MB-Approval 229.5; Renault RN 0710, RN 0700; VW 502.00 / 505.00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kucuk80 -- 6 Eylül 2021; 13:13:42 >
  • kucuk80 k kullanıcısına yanıt

Ben kullanıyorum. Full sentetik kaliteli bir yağ tavsiye ederim.Castrol gibi pahalı markalarda sahte ürün çok fazla.Bu ürün hem kaliteli hem de ucuz. Hocam bu site güvenilir.Bu yağ sanırım senin araca uygun:

https://www.oilmarkt.com/5w30-dizel-ve-benzinli-motor-yaglari/510-lubex-primus-ec-5w-30-4-lt-tam-sentetik-motor-yagi-lu-804104.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D78B5F520 -- 6 Eylül 2021; 15:3:45 >
  • Hocam araç marka model km nedir? Ne kadar süredir bu yağı kullanıyorsun? Bu arada linkte belirttiğin yağa baktım, dizel araçlar için uygundur yazıyor. Benim araç benzin/lpg li. Cevap için teşekkürler.

• kucuk80 k kullanıcısına yanıt

Benim araç c4 dizel.Uzatılmış garantisi vardı. Garanti bitince malzemeleri internetten alıp sanayide bakımları yaptırdım. Linki yanlış atmış olabilirim.Sizin araç için uygun olan yağda benzinli ve lpg li araçlar için yazıyor.163.90 fiyatı var.

https://www.oilmarkt.com/5w30-dizel-ve-benzinli-motor-yaglari/510-lubex-primus-ec-5w-30-4-lt-tam-sentetik-motor-yagi-lu-804104.html

• Primus EC ile Primus MV aynı yağ değil.

• En son yağ değişimimi Srn 5w/40 3.2 Lt lubex ile yapapmıştım , zamanı yaklaştı tekrar yağı değişecek aracın , bir yerde indirimli fiyat görünce yeni lubex Srn 5w/40 3.2 Lt siparişi verdim , araç doblo 1.3 multijet dizel , ben yağdan memnun kaldım ve 1 seneyi geçkin hiç bir sorun yaşamadım , sitesini ve referanslarını incelerseniz alınabilecek bir yağ olduğunu görürsünüz ,tavsiye edermiyim 2. defa aldığıma göre ederim tabii.

• xlsm x kullanıcısına yanıt

Bende bu yağ değişiminde düşünüyorum hocam, benzin lpg uyumlu olan LUBEX PRIMUS MV 5W-30 ile. Fiyatlar epey artmış, İnşallah indirimli fiyat denk gelir.

• LUBEX PRIMUS MV La 5W-30 ben son yağ değişimim bununla yaptım ama fiyat avantajı yok gibi artık. 450 falan olmuş diğerleriyle aynı

• 370 e 0w16 yağını aldım bakalım kullanmaya başlayayım yorum yapicam tekrar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emekkk kullanıcısına yanıt

hocam gözlemlerini paylaşabilirmisin

• Turknetli T kullanıcısına yanıt

3300 km oldu yağı kullanalı sabahları bi tık hızlı ısınıyor sanki onun dışında hiç bir fark görmedim yani titreşim vs psikolojik geliyor zaten bana bu yağ olayı nedense önceden servis castrol koyuyordu 5w30 ama kitapcıkta 0w16 yazıyor diyince türkiye için 5w30 öneriliyor derlerdi alakası yok yani kitapcık neyse o sonuçta ama fiyat performans bence lubex çok iyi 0w16 için diyorum bunu.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.