Şimdi Ara

lti fasikül sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar
    lti için apotemi fasiküllerini çözüyorum ama çok yavaş ilerlediğimi düşünüyorum. normalde önceki ayt konularına çalışırken, mesela trigonometri, youtubedan dersi izleyip sb'ye geçince çok aşırı zorlanmıyodum. trigonometriyi hg'den dinleyip biraz soru çözümü izledikten sonra karekök sorularını çözebiliyodum (tabii ki 12nin 12sini değil ama anlıyodum olayı biraz). şimdi limitte apotemiyi bitirdim ama limit fasikülü hem kısa hem de tüm çözümleri var. ama türev, türevde çözümler yok malesef. çevremde çözdürebileceğim insan da yok. acaba fasikül yerine direk soru bankası mı çözeyim? integralin çözümleri var fakat türevin niyeyse eklememişler

    hedefim ayt matta 30 net yapmak (hali hazırda 22 yapabiliyorum ortalama. ayt mattan son konularım, geometriden baya konum var.) sizce gerçekten inat edip fasikül mü bitireyim yoksa soru bankası mı çözeyim? fikrinizi almak istiyorum çünkü gerçekten ders nasıl çalışılır bilmiyorum.







  • turevi icin once apotemideki cozumlu sorulari inceleyip cozumlu bir soru bankasina gec (345, karekok gibi). yapamadigin sorulari ogren. sonrasinda zaten apotemiyi buyuk oranda cozebildigini goreceksin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğiniz mantıklı geldi hocam. karekök çözdükten sonra sınava az kala maraton testlerine bakarım.
  • sukruunall S kullanıcısına yanıt
    karekok zaten fazlasiyla yeterli turev icin. ugrastirici sorulari sona birakin artik oldugu kadariyla :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • updullah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.