Bildirim
LTE Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Çözümü yok bende Turkcell kullanıyorum ve alt yapı sorunu var. Bende 3G LTE den daha iyi çekiyor. Maalesef beğenmediğimiz Avea bile çok iyi sorunsuz çalışıyor. Eğer böyle devam ederse 17 senelik turkcell maceramı bitireceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende de aynı sorun var hala 3g giriyorum -
Ben sorunu hallettim 66 mbps download 20 mbps upload çıktı hattım 3 çektiği halde
quote:
Orijinalden alıntı: simpson1337
Ben sorunu hallettim 66 mbps download 20 mbps upload çıktı hattım 3 çektiği halde
Nasıl hallettin
Bölgenizde 4G sinyali olup olmadığını kontrol edin öncelikle. Eğer yoksa çok kısa vadede olan bir operatöre taşımak hariç yapacak pek bir şey yok, uzun vadede bir süre sonra kapsama sağlanacaktır zaten... -
quote:
Orijinalden alıntı: sis651
Bölgenizde 4G sinyali olup olmadığını kontrol edin öncelikle. Eğer yoksa çok kısa vadede olan bir operatöre taşımak hariç yapacak pek bir şey yok, uzun vadede bir süre sonra kapsama sağlanacaktır zaten...
Hocam merhabalar test yapabildinizmi nasil hizlar
Buraya daha iki yıl gelmez sanırım 4G. :D -
Telefonu 1-2 kez uçak moduna aldım 9.3.1 güncellemesi gelmişti onu yükledim kapatıp açtım düzeldi ama yurtdaydım o sırada dışarı çıkınca tam düzgün bir şekilde bağlana bildim LTE'ye tahminimce bölgeyle alakalıydı sorunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X