Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rasim abi bende bluetooth yok, zaten önemli değil benim için.. torpidoda bu çıkışların olmasıda aslında o kadar önemli değil, sonuçta ben cd bile fazla dinlemiyorum, arabada giderken radyo dinlemek bana daha çok keyfi veriyor.. best fm alem fm yetiyo bana walla:) ah bide bandırmada radyo hitmix çekse başka bişiy istmiycem:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    kum beji degil ay tozu gri


    Verdiğin resim ay tozu gri dir, aynısı bende var
  • aynı renkten bende de olacak inşallah 22-25 i arası evliya oldum erdim beklemekten ruhani alemlere gittim geldim..
  • bizim araba için 19-ila 20 arasında gelir dediler şimdide gemide diyorlar acaba gemideki araçlar kaç günde geliyor bileniniz varmı
  • Black Snow hocam aracın resimleri varmı acaba ben arabanın rengini görmeden aldı babam onun için içimde biraz şüphe var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eypskry

    Black Snow hocam aracın resimleri varmı acaba ben arabanın rengini görmeden aldı babam onun için içimde biraz şüphe var



    Aldığınız araba

    Peugeot Tepee Premium Pack - 110 Hp

    ise

    verdiğin resimdekinin jantlar hariç bire bir aynı (tavan ray/bar opsiyoneldir)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Snow -- 13 Mayıs 2009; 18:22:59 >
  • arkadaşlar araçlarınız hayırlı olsun yakın zamanda gelir inşallah
  • eypskry
    kardeş aramıza hoşgeldin aracın hayırlı olsun ayrıca resimdeki jant bu aracın avrupa versiyonlarında olan ve bu araca çok yakıştığını düşündüğüm modeldir.Rasim abininde dediği gibi bizim arac beş kollu çok iyi gidiyor bence diğer çok kollu olanı bende tutmadım açıkcası.dayından rica etsen bu jantın bize maliyeti ne olur acaba bilgi verirsen seviniriz kazasız belasız sürüşler hepinize.
  • eypskry arkadaşım bizde senin gibi önce bu markaya mesafeli hatta ön yargılı bakmaktaydık.acaba diye fakat sonra inceledik araştırdık test ettik ve gördükki kalite standartını çok yükseltmiş teknik donanım yapısı en üst seviyede sınıfında çığır açan yeniliklere imza atan bir araç yapılmış ve fiyatıda makul olunca bir tüketici olarak marka ve amblem fanatikliği yapmamız söz konusu bile olamaz.dediğim gibi ben bu aracımı alırken bir tek caddy ile bir mukayese yapma gereği duydum fakat bu araçta olupta caddy de olmayan bir çok özellik mevcut ayrıca onun fiyatıda bu araçtan 7 ila 9 bin arası pahalı bu da ciddi bir rakam herkes için.ayrıca caddy ve diğer birçok marka hala makas kullanırken tepee helezon ve amortisör kullanmakta.ilk hız sabitleyici.ilk esp li araç.ilk 205 taban lastik.ilk çift taraflı dijital klima.ilk soğutmalı torpido gözü.ilk 1.6 hdi 16 valfli dizel motor diğerlerinin bir çoğu hala 8 valf tek eksantrikli motoru kullanmakta.bizim aracın motoru volvo nun bazı araçlarında c4,c5,307,407,ford focus,c max,berlingo ve tepee kullanmakta bu saydıklarım hayal ürünü değil evrensel birer gerçektir içinde zerre kadar kuşku kalmasın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.dikkat çekilmeye hazır ol tüm gözler sokakta üzerinde olacak ilk tavsiyem mavi bir nazar boncuğu olsun saygılarımla.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

    eypskry arkadaşım bizde senin gibi önce bu markaya mesafeli hatta ön yargılı bakmaktaydık.acaba diye fakat sonra inceledik araştırdık test ettik ve gördükki kalite standartını çok yükseltmiş teknik donanım yapısı en üst seviyede sınıfında çığır açan yeniliklere imza atan bir araç yapılmış ve fiyatıda makul olunca bir tüketici olarak marka ve amblem fanatikliği yapmamız söz konusu bile olamaz.dediğim gibi ben bu aracımı alırken bir tek caddy ile bir mukayese yapma gereği duydum fakat bu araçta olupta caddy de olmayan bir çok özellik mevcut ayrıca onun fiyatıda bu araçtan 7 ila 9 bin arası pahalı bu da ciddi bir rakam herkes için.ayrıca caddy ve diğer birçok marka hala makas kullanırken tepee helezon ve amortisör kullanmakta.ilk hız sabitleyici.ilk esp li araç.ilk 205 taban lastik.ilk çift taraflı dijital klima.ilk soğutmalı torpido gözü.ilk 1.6 hdi 16 valfli dizel motor diğerlerinin bir çoğu hala 8 valf tek eksantrikli motoru kullanmakta.bizim aracın motoru volvo nun bazı araçlarında c4,c5,307,407,ford focus,c max,berlingo ve tepee kullanmakta bu saydıklarım hayal ürünü değil evrensel birer gerçektir içinde zerre kadar kuşku kalmasın bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.dikkat çekilmeye hazır ol tüm gözler sokakta üzerinde olacak ilk tavsiyem mavi bir nazar boncuğu olsun saygılarımla.


    hocam verdigin bilgiler için cok teşkkür ederim içim ii ce rahatlamış oldu. amcama mesaj attım nerede ve nekadara buldugu cevap attı gı zaman sizlerle palaşacagım




  • aracı siyah olanlar için bu jantın cok yakışacagını düşünüyorum

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>


     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>




  • rica ederim tüm açıklığıyla gerçekleri anlatmaya çalıştım hiç birisinde gram yanlış ve kuşkuya yer olmayan cümlelerdi aracı kullanmaya başlayınca dediklerime hak vereceksin.bu jantlar da güzel fakat ben illada senin aracın üstündeki beş kollu ya takılmış durumdayım sevgili apo(xa- pox) da bu jantı önermişti.amcandan haber alır almaz bize bildirebilirsen seviniriz.
  • arkadaşlar sizlere bol sabır diliyorum hakikaten ve en az sizler kadar heyecanlıyım desem...
  • 'şurda gördüm diyen haber versin' Rasim abi olayı bitirmişsin ya bende senin gibi bu jantlara takılmış vaziyetteyim bu jantı duyan ve gören bana da haber versin arakadaşlar

     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • Rasim abi (Rayen) hassasiyetini anlıyorum taahhüt bütünlüğündeki donanım hallerindeki en ufak şey insanın canını sıkmaya yetiyor personel ve servistekilerin konuya bilgisiz kalması ve acemilikleride eklenince pire için yorgan ve hatta ev bile yakılıyor.mesela ben o çıkışı aktif olarak kullanıyorum cep telefonumu bağladım 4 gb müzik keyfi yapıyorum kesintisiz sana bir baktır demem deki durum oydu belki teybin arkasında bir boş yedek çıkış daha mevcut varsa neden kullanılmasın değilmi.
  • merhaba arkadaşlar. artık bende tepee sahibi olucam inşallah. aracın mayıs sonu haziran başı geleceği söyleniyor. umarım çok beklemem. forumda yazılan hemen hemen herşeyi okudum. oldukça etkilendim. aranıza katılmak güzel.
  • ceys35
    aramıza hoşgeldin aracın şimdiden hayırlı olsun hangi model ve hangi renk.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ceys35

    merhaba arkadaşlar. artık bende tepee sahibi olucam inşallah. aracın mayıs sonu haziran başı geleceği söyleniyor. umarım çok beklemem. forumda yazılan hemen hemen herşeyi okudum. oldukça etkilendim. aranıza katılmak güzel.


    Aramıza hoşgeldin hayırlı olsun arkadaşım
    Rasim abi gurubun kurucusu olarak artık araç sahiplerimizi listeleme yapsak ,kaç kişiyiz?, kimde hangi model var ?,hangi şehirlerdeniz? ,güzel olur..
    Bütün araç sahibi arkadaşlar tekrar bilgilerini yazsın daha rahat liste oluşturulur.

    agates / 2009 Tepee Premium Pack 1.6Hdi 110Hp / Aytozu Gri / Bursa / Serbest Meslek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agates -- 14 Mayıs 2009; 12:20:35 >
  • ceys35 , aramıza hoş geldin. İnşallah, en kısa sürede aracına kavuşursun.
    agates, haklısın bir liste yapsak fena olmaz. Ama ben bugünlerde o kadar yoğunum ki, buraya bile şöyle bir bakıp geçiyorum.
    O zaman şimdi duyuralım arkadaşlara. Listeleme başlasın.
  • Aşağıdaki örneğe göre sıralama yapalım.

    rayen/Tepee Premium Pack 110 Hp/Siyah/Ankara/Öğretmen

    Meslek kısmı isteğe bağlı olsun. Yazarsak kullanıcı profilini belirlemede yardımcı olur. Daha çok ticari amacla mı? kullanılıyor, yoksa binek amacıyla mı? böylece bir fikir edinmiş oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.