Şimdi Ara

<<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.380
Cevap
18
Favori
713.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önceki aracımı satınca kaskoyu dondurmuştum. Axa ya yaptırıyorum 16 yıldır. %60 hasarsızlık indirimi vardı. Şimdi kaskoyu yeniden başlatınca 70 lira fark verdim. Kullanmadığım süre de kaskonun kalan kısmına eklendi. 592+70=662 TL ye geliyor. Yani benden çıkan para bu.
  • Benden biraz fazla almışlar sanırım yarın servisten sonra direk kaskomu yapan yere gitmek olucak :) Sizin kaskonuzda 1 sefere mahsus hasarlık indirimi bozulmama varmı?
  • Neden bahsettiğinizi anlamadım. Cam, ya da ayna kırılması gibi mi?
    Size şöyle söyleyeyim, kasko yu yapan çok samimi arkadaşım, yani yapılabilecek herşeyi yapıyor. Her şeyi ile ilgileniyor. Ben sadece söylediği miktarı ödüyorum.
  • Bahsettiğim şey kaza yaptığımda kusur bende olsa bile hasarsızlık indirimim bozulmuyor 1 sefere mahsus.ekstradan 100 liramı ne ödüyorum bunun için.Ama yine de ödediğim rakam pahalı sanırım benim.Diğer yeni araç alan arkadaşların kasko durumu nasıl acaba onlarda yazarlarsa daha iyi aydınlanıcam.
  • Bahsettiğiniz konu hakkında bilgim yok. Biliyorsunuz eskiden axaoyaktı. Benim babam emekli asker olduğu için ordan bile %5 indirim yapmışlardı. Diğer indirimlerin ne olduğunu açıkcası hiç sormadım bile. Çünkü arkadaşıma güvenirim, benim için en iyisini yaptığını bilirim. Asker indirimini de babamın sicil nosunu istediğinde öğrenmiştim.
  • arkadaşlar bakıyorumda koyu bir muhabbete dalmışsınız.. gün içinde bakamıyoruzki işten güçten vakit olmuyor zaten..
    rayen arkadaş, bana amortisorler sert geldiği zaman, bursada serviste buna bir ayar çektiler ama ne yaptılar bilmiyorum o sırada kahve içmekle meşguldum:) kısmetse cumartesi günü bursaya servise gideceğim.. eee 3000 km'yi doldurduk maşallah daha bir tık demedi. hem ordada soracağım sorular olacak bilgi almam lazım:) ön ve arka korumalıklarını soracağım varmı diye. çünkü bugün bi tepee'de gördüm taktırmış, gayet yakışmış hoşuma gitti. basamak konusunda kararsızım. çünkü yerle mesafe kısalıcak tümsek yerlerden geçerken takmak istemiyorum. ve en önemlisi orjinal çamurluklar gelmişmi diye soracağım.. en ufak çamurda olduğu gibi atıyo.. ve bu zamana kadar bendede hiç esp devreye girmedi:)
  • Arka ve ön korumalıklar görüntü olarak hoş olabilir. Ama bana sorarsan taktırma çünkü, aracın darbe emici özelliğinin yok olmasına neden olabilirsin. Bildiğim kadarı arac önden ya da arkadan darbe aldığında bu darbenin şiddeti aracın altına doğru yayılarak, üst kısma en az olacak şekilde darbe şiddetini azaltıyor. Yan korumalıklara gelince, çocuklara ya da dengesiz bir takım şahıslara oyuncak yapmış olursun. Burda bir kaç tane doblo, caddy gibi araçlarda rastladım. Üzerine çıkmışlar kırmışlar, aşağı doğru eğilmesine sebeb olmuşlar. Tabi tercih senin ama servise danışmanı öneririm.
    Çamurluklara gelince, ben serviste sordum önler 86, arkalar 84 Tl idi yanılmıyorsam. Bana çok pahalı geldi. Modacarın çok uygun fiyatta çamurlukları var. Çifti 11-12 Tl civarı galiba fiyatları. Aksesuarcılara sorabilirsin. Yani servise sormadan önce aksesuarcıları bir araştır derim.
  • ben aksesurcılara sorduğum zaman tepee'ler daha yeni oldugu için ellerinde çamurluk yoktu.. ama şu an gelmiş olabilir.. en iyisi onlardan almak.. ön ve arka korumalıkları, görüntü olsun diye taktırmak istiyorum.. allaha şükür ne eski aracımda nede bunda, bir yere çarpmadım allahta çarptırmasın. bugün biri aradı benim aracımı görmüş, arkadaşımda piyasada tek tük bulunan 90 hp modellerden demiş.. illakine bana sat diyor.. 110 hp almak istemiyorum dedi. bayiilerde 90'lık var dedim adama ama seninki +pack diyor.. satmaya niyetim yok dedim. aldığın fiyatı veririm diyor.. bi an kararsız kaldım, ama istemedim..
  • Arkadaşlar aşağıdaki fotoda işaretlediğim kısmı kim yorumlayabilir. 2967 Ne anlama geliyor?



     <<<< PEUGEOT PARTNER TEPEE GRUBU >>>>
  • KİTAPCIKTA FİLAN YAZIYORDUR HERALDE BENDE MERK ETTİM ŞİMDİ
  • Kitapcıkta yazmıyor. O simgeyi bulamadım bir türlü. Bir olasılık varılacak km diye bir bölüm var yol bilgisayarında. O olabilir? Tam deneyecektim komşu geldi. Ona açıklama yaparken unuttum. Bir daha aşağıya inmeye üşendiğim için buraya sorayım dedim.
  • VALLA NETTEN KİTAPCIĞINA BAKTIM Bİ ŞEY YAZMIYOR
  • YA BİDE Bİ ŞEY SORCAKTIM TORPİDODA MP3 GİRİŞİ VAR MI ARABANDA BİDE BİDE BUNLARDA SATNDART MI
  • Ben var diye biliyordum ama ne yazık ki olmadığını gördüm. Gerçi ben çok ihtiyaç duymadığım için, üzerinde fazla durmuyorum. Normal mp3 yeterli diye düşünüyorum.
  • HIII DESENE MİLLETİ KAZIKLIYORLAR EEE NAPTIN ÖĞRENEBİLDİN Mİ BAYRAK İŞARETİNİ
    VE AYNALAR OTOMATİK Mİ AÇILIP KAPANIYOR ?
  • Henüz bir şey öğrenemedim. Aynalarında kılavuza göre elektrikle kapanıp açılması gerekiyor ama sanırım o özellikte yok. Arabaya binip de kurcalamaya zamanımda yok. 1 haftada 68 km. Anla artık.
    Acilen bir uzun yol yapıp gelmem lazım. Arabaya ancak o şekilde alışırım gibi.
  • Benim torpidoda var mp3 girişi ama ne işe yarayacak gereksiz bence..Bugün servis tam hüsrandı bu arada rayen dostum.sabah 9:30 randevu almıştım ve 1 saat sürer demişlerdi.Ona görede işlerimi ayarladım 1 saat sonra alır giderim diye bıraktım arabayı içeri geçtim oturdum.11 e yaklaşıyordu gittim ne oldu benim araç halloldumu diye sormaya ; o da ne daha bakmamışlar bile öğleden sonraya kalıcakmış ,dün akşamdan gelen 2 araçmı varmış ne bahaneye bak ben bir sinirlendim söylendim bunlara, hiç bişi diyemediler müsait olduğunuzda siz arayın işyerinize gelip alır tekrar bırakırız aracınızı falan filan iyi tamam dedim çıktım..pazartesi alıcaklar bakalım aracı ,aslında başkasınada kullandırtmak istemiyorum belki kendim götürürüm yine..Yol Bilgisayarı ingilizce benim ona da baktırcam bakalım türkçe oluyormu acaba..
  • Yol bilgisayarındaki bayrak olayını bende merak ettim nedir acaba ,kataloğunuda hiç açıp bakamadım daha vaktim olmadı..Yanlız anlık tüketime aldığımda gaza basasım gelmiyor o ne öyle nasıl çekiyor mazotu korktum valla :)))))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: agates

    Benim torpidoda var mp3 girişi ama ne işe yarayacak gereksiz bence..Bugün servis tam hüsrandı bu arada rayen dostum.sabah 9:30 randevu almıştım ve 1 saat sürer demişlerdi.Ona görede işlerimi ayarladım 1 saat sonra alır giderim diye bıraktım arabayı içeri geçtim oturdum.11 e yaklaşıyordu gittim ne oldu benim araç halloldumu diye sormaya ; o da ne daha bakmamışlar bile öğleden sonraya kalıcakmış ,dün akşamdan gelen 2 araçmı varmış ne bahaneye bak ben bir sinirlendim söylendim bunlara, hiç bişi diyemediler müsait olduğunuzda siz arayın işyerinize gelip alır tekrar bırakırız aracınızı falan filan iyi tamam dedim çıktım..pazartesi alıcaklar bakalım aracı ,aslında başkasınada kullandırtmak istemiyorum belki kendim götürürüm yine..Yol Bilgisayarı ingilizce benim ona da baktırcam bakalım türkçe oluyormu acaba..

    Hangi servis ki bu. Bilelim de yolumuz düşmesin bari oraya. Gerçi ben hangi şehirde olduğunuzu sorayım da önce.
    Bu mp3 çıkışı olayını anlamadım nasıl bir araçta olur diğerinde olmaz. Gerçi ben çok detaylı bakmadım torpido gözüne ama göz gezdirdiğimde göremedim. Foto koyma imkanın var mı?
    Türkçe menü ile ilgili olarak da birşey söyleyeyim, aslında çok fazla önemli değil. Ama menüden yol bilgisayarına girdiğinde dil seçenekleri var istersen kontrol et. Türkçe yazıyorsa onu seçtin mi halledersin dil olayını yoksa yeni yazılımı yüklerler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: agates

    Yol bilgisayarındaki bayrak olayını bende merak ettim nedir acaba ,kataloğunuda hiç açıp bakamadım daha vaktim olmadı..Yanlız anlık tüketime aldığımda gaza basasım gelmiyor o ne öyle nasıl çekiyor mazotu korktum valla :)))))

    Yeni araç olduğu için çok gözüküyor, tabi bir de devri yükselttiğinde. Şu anda bilgisayarın gösterdiği değerler inandırıcı değil. Aldığım yerden çıkıp depoyu tam doldurdum. 540 km yol yapar diyordu. Sonra bir 10 km şehir içinde yol yaptım 600 km gider gösterdi. Bu gün koltuk koruma yaptırdım gelirken baktım 680 gösteriyor. Bu arada yakıt tükenmesine rağmen artış gösteriyor. Şu ana kadar toplam 68 km yaptım. Bir depodan sonra netleşir gibi. Ayrıca Ankara da, İstanbul yolunda bir ara önüm boşken hız sabitleyiciyi çalıştırdım. 85 km hıza ayarlı 4.1 anlık yakıt tüketimi gösterdi. Tabi bu yolda uzun süre sabitleyicide kalamıyorsun. Uzun yolda belli olacak artık herşey.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.