Şimdi Ara

<<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>> (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.581
Cevap
62
Favori
397.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla suzuki ciler kayıp! Bakıyorum en kıytırık markaların forumu var. Bizim Suzuki ye bakan yok malesef!
  • Ben de 2006 si var kirmizi renkte yeni aldim 2ci el 20000 kilometrede temiz bir araba. Cok memnunum su ana kadar
    Tum isteklerimi karsiladigimi soyleyebilirim. Yeni Izmir den Marmaris Datca yolu yaptim. Su ana kadar kullandigim en iyi yol tutusa sahip araba sanirim tabi genelde orta sinif arabalar kullandigim icin spor araclarla karsilastirma firsatim olmadi. Datca yolunu bilenleriniz vardir o yolda ortalama 120-100 ile tum sert virajlari hizli almayi denedim ve cogunda en ufak bir kayma bile olmadi bunun disinda motor gucu iyi ancak 1.2 tona yaklasan agirlik tabi biraz zorluyor ozellikle zor rampalarda. Bu sorunuda dusuk viteste yuksek devirle asabiliyorsunuz tabiki yakittan caliyor. Sanirim araci test etmek icin Izmir Datca yolu cok iyi cunku yolda hem otabanda basma sansim oldu hemde zor virajlarda deneme sansim. Otabanda 190-200 araligini gordum bilmiyorum diyer arac sahibi arkadaslar ne durumda. Bu arada bir onceki arabam 110beygirlik clio idi ve 1.6 motordu ona gore max hiz da tabi az ama hissedilen surat cok daha az buda surus kalitesini gosteriyor. Arabada 4 kisi yolculuk ettik ve kimse sikayet etmedi 4 saat boyunca bu arabanin icinin ferah olmasindan sanirim bu boyutta ve sekilde bi araba icin bence araba ici baya ferah. Ozellikle on taraf surucu kismi cok rahat. Onun disinda 4x4 yolda kendisini gosteriyor cekiste ve ozellikle virajda hizlanmayi seven benim gibiler icin cok iyi.1.3 luk motor hacmine gore bence yeterince tatmin edici tabi daha anlatilcak seyler var artik bi sonrakine
  • SELAM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYEYİM ÇÜNKÜ YENİ BİR ARAÇ ALDIM YENİ DERKEN 92 MODEL SUZUKİ SAMURAİ



     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>


     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAMURAİ-OKİİ -- 5 Aralık 2012; 2:36:11 >
  • yeni 2002 swift sahibi olarak eski kullanıcılardan yardım bekliyoruz.
    bu arabalara aksesuar bulunurmu neler yapılabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: enerkan

    bende bir suzuki swift kullanıcıyım..1.5 otomatik modelini kullanıyorum araç içi geçekten şık mp3 çalıcısı filan hoş..performansı güzel bi araç..direksiyonu, kapılardaki şeritleri güzel..bagaj ı küçük olsada arka koltuklar iki kez katlandıgı için çokta problem değil..araba 1000 km yeni oldu bi depo ile 430 km gittim klima sürekli açıktı..3000 den sonra daha da düşeceğini söylediler,, görücez..beyenmediğim özellikleri ; cam otomatiklerinde ve teypin direksiyon kumandasında ışık olmaması alışkanlık gerektiren bi işlem,,akşam ön cam diye arkacamı açabliyorsunuz..ayrıca arabada sessizliğe dikkat eden birisi olarak çukura girdğimde ki sesleri anlamış değilim henüz..sonuç olarak bu paraya alınabilecek en iyi araba..tavsiye eder misin diye soruyorsanız "evet kesinlikle" derimm..


    Hocam bende bu ara bu modeli düşünüyorum.Bende 2000 civic 3 kapı haatchback var.Satıp 1.5 otm swift düşünüyorum.Sizden biraz daha ayrıntı alabilirmiyiz??Mesela işçiliği için ne dersiniz arabanın? Birde konsoldan tıkırtı filan gelme durumu varmıdır? Konsol kısmı yumuşak plastikmi yoksa sert plastikmi?? 1.5 otm versiyonunun performans değerlendirmesini yaparsanız birde çook sewinirim teşekkürler.
  • Nerdesiniz Swift'ciler kullananlar resim ve bilgilerini aktarsın lütfen
  • abime 1ay sonra bir araba alıcaz.suzuki grand vitara 2004-2005 model tek kapı 1.6 otomatik vites bir önceki kasasının şehiriçi,şehirdışı,ortalama yakıt tüketimini bilen varmı?bu arabalar nasıldır iyimidir?cvplarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 4 Ocak 2008; 13:54:39 >
  • 2002 model Suzuki Swiftlerin belki hatcback modeller için eski tek kapıların aksesuarları bulunabilir. Ama onun haricinde çok ta bu modellere has bir aksesuar yok. Olanlar zaten diğer araçlara olan aksesuarlar.
  • Kulübünüz hayırlı olsun.

    Bende özellikle suzuki swift`lere bayılıyorum. Gerçekten çok kaliteli otomobiller. Otomobil alırken kesinlikle göz önüne alınması gereken bir model bence. Fakat 4X4 modellerindeki aktarma organları arkadan çirkin görünüyor. daha korunaklı yapabilirlermiş.

    Herkese suzukileriyle kazasız günler dilerim
  • uzun bir araştırma döneminden sonra suzuki swift 1.5 at aldım .jazz-micra ve swift le test sürüşleri yaptıktan sonra sürüş ve görüş konforu swiftte bir adım öne çıktı.belkide eski arabamın da swift olmasından kaynaklandı arabaya ısınmam bilemiyorum.arabayı aldıktan sonraki ilk izlenimlerim yanılmamış olduğumu gösterdi.şöyle bir karşıyaka yapıp döndük.kullanması keyifli bir araba otomatik vites geçişleri mükemmel farları çok iyi aydınlatıyor müzik sistemi beklentilerimin üzerinde bir kalite sunuyor .yol sesi alıyor demiş bazı arkadaşlar ama ben rahatsız olmadım şahsen.sadece yan sesleri biraz alıyor
    kısacası ilk izlenimlerimde araç beni hayal kırıklığına uğratmadığı gibi ısınmam çabucak oldu.bu fiyata bu kalite bence beklentileri tam anlamıyla karşılıyor.
  • arkadaslar bende Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel 5 K var..Gayet memnunum..sorularınız varsa cevaplayabilirim fırsat buldukca...
  • arkadaşlar swift 1,3 motor 92 hp güç veriyor bunu 110-120hp gibi değerlere çıkartmak için ne gibi modifikasyonlar yapılabilir?
    birde chip tuning yapılabiliyormu?
  • Ben de Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel 5 K hakkında sorular varsa yanıtlayabilirim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ctrl_alt_del

    Ben de Suzuki Grand Vitara 1.9 Diesel 5 K hakkında sorular varsa yanıtlayabilirim.



    Sayın Hocam,
    Ben 2005,2006 belki 2007 model 5 kapı dizel vitara almayı planlıyorum.Daha once hiç SUV aracım olmadı.Ne dersiniz?Rav4,Freelander vs diger SUV lara gore Vitara nasıldır?Yorumlarınızı ve tecrubenizi paylaşmanızıcrica ederim.
  • suzuki sx4 ile gönlümü fethetti,helal olsun fiat ın 40.000 e sattıgını manuel vitesli olarak 28.000 e satıyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sigma Q -- 27 Ocak 2008; 16:24:33 >
  • suzuki vitara 1.6 lardan kullanan yok mu. biz almayı düşünüyoruz . özellikle de lpg ile ilgili yorumları merak ediyorum.
  •  <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>

    benim aracım işte
    küçük zarif
    1.3 çok nokta 85 bg gayet seri
    2002 mod vergisi yıllık 140 ytl düşük tüketim bence sempatik
    insanın aracını sevmesi güzel gerçekten
  • sX4 ün 4x4 ü gelecek mi acaba , bilen var mı , kaça satarlar.
  • Ben altocuyum 2006 altom var ama yeni altoyu beklliyorum beklenmicek gibi değil..


     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>



     <<<<<SUZUKİ CLUB>>>>>>
  • Suzuki son dönemde iyi bir hava yakaladı. Bayağı bir atakta. Yeni Swift servisi bunun başlangıcı oldu. SX 4'ü bence biraz bekleyerek hem sedan ve hem hb modelini getirerek akıllılık etti. Fiyatı da çok hesaplı tuttu. O paralara SX4 ten üstün bir araç yok. Komik Fiat'ın getirdiği sedici modelinin fiyatı ortada. Bundan sonra SPLASH modeli gelecek. Onu da iyi bir fiyattan piyasaya sunarlarsa küçük sınıfta haklı bir yere gelir diy düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.