Şimdi Ara

<<<<< RENAULT LATİTUDE KULÜBÜ >>>>> (224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.950
Cevap
69
Favori
503.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • iuzman İ kullanıcısına yanıt
    Sizin aracin motorunda ciddi problem var o degerler cok yuksek eger arac devamli yetkili serviste bakim gorduyse maisi arayin durumu anlatin aracta inceleme isteyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model Prilege sanroof hariç full+full aracımı satıyorum, ilgilenenler iletişim kurabilir. mustafaturkyilmaz@gmail.com
    155,000km, metalik siyah, 17" çelik jant, 2019'a kadar muayeneli..
  • Merhaba arkadaşlar. 2011 model 1.5 dci siyah Executive Latitude aldım. Çok memnunum. Ancak, aracı alırken bunu bilerek aldım, bagaj kapağı kumandadan ve kendi düğmesinden açılmıyor. Sürücü kapısındaki düğmeden açabiliyorum. Bunun sebebi ne olabilir? Çok masrafı var mıdır? Teşekkür ederim şimdiden. 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sürücü kapısındaki düğmeden açıldığına göre kilitte bir sorun yoktur. Dolayısıyla önemli bir masraf çıkmamalı. Servise bir göstermenizde fayda var diye düşünüyorum.
  • turusan kullanıcısına yanıt
    2 gün servise bırakmıştım, birşey bulamadılar. Benden önceki sahibi özel serviste yaptırmış bakımları.
  • Merhaba 2013 privilege 1.5 dizel otomatik 43000 de arac aldim. Bazi bilgileri paylasmak isterim. 2008 captivadan gectim buna.



    1180 km uzun yolda ort 4.7 litre klima acik ort 110 km ile.



    Anladigim 1 depoyla 1400 km göruyor arac.



    Ses izolasyonu gayet iyi. Motor sesi hic almiyor diyebilirim.



    Malzeme kalitesi iyi diz mesafeleri oldukca iyi.



    Aracin kullanimiyla ilgili detay bilgiler varsa bilmem gerekn paylasirsaniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Latitude Ailesi...

    Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.



    2013 makyajlı cam tavanlı tekno paket1.5 privilege modeli ile...

    Öncelikle araca daha önce hiç binmemiş, yanlızca internetten araştırıp pazarlığa gitmiş olmakla beraber. Beklentilerimin üzerinde bir araçla karşılaştığımı söyleyebilirim.

    Benim sormak istediğim ve yardımcı olmanızı dilediğim birkaç sorum olacak.

    1. Araç privilege olduğu için bose ve geri görüş kamerası mevcut değil. Ön konsolda ve arka panzotta hoparlör kapakları var. Bağlantılarını yapmak için kapakların altında ve bagajda tesisatları varmıdır. Servis dışında kamera ve hoparlör bağlantılarını, parçaları kendim alarak yaptırabilirmiyim.?

    2.sağ cam açma düğmesi indirme fonksiyonu çalışmıyor. Sol kapıdan kumandasından açılıp kapanıyor ama sağdan açmıyor, sadece kapatıyor ve rölesinden çıt sesi de duyuluyor. Yani mantıken motor ve düğme sağlam. Kontrol etmem gereken bir ayar yada elektronik basit bir onarım yaptırmak mümkünmüdür. ?

    Düzeltme: Düğme bozulmuş. Sağ arka kapının düğmesiyle değiştirdim normale döndü. Haliyle arka cam düğmesiz kaldı. Çıkan bozuk düğme oksitten yemyeşil olmuş. Kontak spreyiyle temizleyeceğim duzelmezse yenisini alıcaz artık.

    3. Aracın boyası inci beyazı ve bazı yerlerinde uzaktan belli olmasa da taş ve sürtünme çizikleri bulunmakta. Rütuş yapmak için uygun boyayı servis dışında bulup uygulama yapabilirmiyiz yada başka bir yöntem bulabilirmiyiz ?

    4. Harita güncelleme nasıl yapılır. R-link olayında benim katkıda bulunabileceğim bilmediğimiz eklentiler varmıdır. (Açılış ekranı, ekolayzır, yeni özellikler vs.) (Yazılım yükleme konusunda tecrübem vardır.)

    Düzeltme:SD kartı pcye bağlayıp güncelleme ve ek yazılımlar kurdum, ama yazılıma erişmek şimdilik imkansız görünüyor.

    5. Anahtarsız kilitleme esnasında araçtan uzaklaşırken korna çalmakta. Bu sesi azaltma yada devre dışı bırakmak için bir opsiyon varmıdır ?

    6. Anlık tüketim değer ekranında bazen ( -,--/km ) şeklinde ölçüm yapmama sıkıntısı var. Uzun yolda başıma gelmedi. Acaba şehir içinde düşük hızlardamı yapmakta tam çözebilmiş değilim.

    Düzeltme: 30 km altında seyir ederken anlık tüketim ölçümü göstermiyor.


    Edit: Belki bilmeyen arkadaşlar vardır diye belirtmek isterim. Kurcalarken kapılar kilitlendikten sonra, kilit tuşuna 2 kez basınca açıkta kalan camların ve sunroof'un otomatik kapandığını buldum. Kontağı açarken "fonksiyon testi" ekrana gelince, aynı anda silecek kolunun tepesindeki yukarı tuşuna basıldığında motor yağ seviye ekranını gösteriyor. Ayrıca R-sound eklentisini yükledim. Başarılı bir uygulama, etkilendim diyebilirim. Fakat bi süre sonra kapatasım geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutxf -- 2 Kasım 2017; 0:58:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba, arkadaşlar.

    Hayırlısıyla birkaç güne Latitude 2.0 DCI Executive bir aracımız olacak.

    Birkaç sorum olacak.

    1 -) Biraz incelerken bir kaç şey kafama takıldı. Öncelikle bu araçta Radyo kanalları nasıl kaydediliyor ?

    Yani dinlerken teypteki 1-6 numaralı tuşlara uzun süre basıyorum hafızaya almıyor. Yanda Mem tuşu var, sanırım Memory, onunlada

    olmadı. Nasıl yapılıyor ?

    2 -) Hep kendi ayarlı kanalları var. Radyoda Manuel arama nasıl yapılıyor ?

    3 -) Bu araç zincirli mi, egzantrik kayışlı mı ?

    İşlerinizde kolaylıklar, saygılar.
  • PCcolog. P kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsam düzeltin,

    1) Ekranda radyo açıkken dip kısımlarda yıldız yada favori olması lazım. 6 adet hafıza veriyor. Biraz kurcalarsan bulabilirsin.

    2) Radyo panelinden |<< şuan benzeyen ileri geri tuşlarıyla yapıyorum ben.

    3) 1.5 motorlar egzantrik kayışlıdır. 2.0 motorlarda farklı olacağını düşünmüyorum.

    Ben de aracı alalı 3-4 gün oldu. Bu araçlar fazla tutulmadığı için sorularımıza cevap verecek başka üyeler bulmak zor.
  • mesutxf M kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Deneyeceğim.
  • mesutxf M kullanıcısına yanıt
    Bu arada aracın inci beyaz sanırım. Boya kodu QXA. Rütuş boyası yapan yerler var. Oraya git. " LATITUDE QXA boya kodu " de yapar onlar. 50 gram iste. 2 ayrı boya yapacak sana. İkisi yaklaşık 25 TL tutar. İnce bir fırça ile önce beyazı, sonra simli olanı uygula. Üstüne en ince kum zımparası ile zımparayı ıslatarak hafifçe düzelt fazlalıkları. Sonra pasta geç. İşlem tamamdır.
  • Aradığım cevap. Teşekkür ederim hocam. Eskişehirde bulabiliriz inşallah.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesutxf M kullanıcısına yanıt
    Rahat bulursun. Sanayiye git. Rütuş boyası hazırlayan yer sor. Gösterirler. Zaten o rengi farklı farklı boyalardan gram gram koya koya kendileri hazırlayacak önünde. Ondan 1 gram bundan 2 gram derken tam rengi tutturuyor bilgisayardan bakıp. Eskişehirde bir sürü yapan vardır. Zaten oto boyacılarıda küçük rütuş için onlardan alıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Renault,Dacia,Peugeot ve Citroen marka araçların orjinal ve yan sanayi bütün yedek parçaları Renom Otomotivde. Renom Otomotiv Ankara Şaşmaz Başkent Oto Sanayi sitesinde bulunmaktadır. Servislerde şişirilmiş fiyatlardan önce mutlaka bize ulaşın. Siparişlerinizi aşağıda belirtilen telefon numaraları ilewww.arabaparcam.com vewww.renom.com.tr internet adreslerimizden verebilirsiniz. N11.com üzerindende online sipariş imkanı mevcuttur. Lazım olan hertürlü parça için bizimle irtibat kurabilirsiniz.Türkiyede Twingo ailesi olarak en çok parça bulunan yer Renom otomotivdir.Lütfen aradığınızda Donanım Haber Forumdan aradığınızı mutlaka belirtiniz. Saygılarımızla

    Telefon Numaralarımız: 03122781887-03122781665

    Cep Telefon Numaramız: 05068926900

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar R-link mevcut olan aracına, sonradan geri görüş kamera ve ön arka hoparlör taktıran var mı? Ön arka hoparlör ve kamera eklemek istiyorum ama tesisatları varmı yokmu yada en azından giriş portları varmıdır merak ediyorum. Bu ürünleri alıpta montaja yürüdüğümde hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutxf -- 5 Kasım 2017; 17:11:41 >
  • Merhabalar Arkadaşlar,

    Bende kasım ayında Latitude aracı olanlar tayfasına katıldım. Bir soru veya isteğim olacak siz değerli arkadaşlarımdan.

    Sol ön kapı ile arka kapı arasında lastik basınç tablosu olacak onun resmini çekip buradan veya farklı bir yoldan bana ulaştırabilecek kimse varmı ?

    Benim araçta bu tablonun yazıları silinmiş. Maaalesef kullanım kılavuzunda da çok net anlatmıyor.

    Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Kafayı yemek üzereyim yazılarda gördüm 34 34 diyen var 34 32 diyen var. yaaa orda tablosu var çek gönder kardeşim.

    Aracında olan arkadaşım var ise çeksin göndersin.

    canerguven@gmail.com




  • DJV D kullanıcısına yanıt
    Gönderdim.
  • Pathfinder1 P kullanıcısına yanıt
    Aldım. Teşekkür ederim.

    Araba da parlıyor. Farkettim.
  • DJV D kullanıcısına yanıt
    Bu kadar küçük bir foto ile bu doğru tesbiti yapmak her babayiğitin harcı değildir... Yanılmadığınıza emin olabilirsiniz :))
  • aracımı sattığım için boşta kalan kışlık mais'ten alınma orjinal paspas seti bulunmaktadır. ürün sadece 2 kış kullanıldı ve çok temiz durumda. ilgilenenler mesaj atabilirler.
  • 
Sayfa: önceki 222223224225226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.