Şimdi Ara

<<<....HYUNDAI i30 KULÜBÜ(112 üye)....>>> (541. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.956
Cevap
54
Favori
1.144.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onur__

    2008 i30 kauçuk paspas ne tavsiye edersiniz (100 TL altı)

    Maslak sanayideyim burada bulabilme ihtimali olan bir yer var mıdır acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015 model 1,6 CRDI DCT ELITE araci 2016 nisan ayi içerisinde sifir olarak satin aldim araç ile ilgili daha önce pek çok forum ve videolarda inceleme ve arastirma yaptim kararimi verdim ve çevremdeki seslere kulak tikayarak gittim aldim araci iyiki de almisim dedirten bir araç forumlarda kullanicilardan ziyade farkli marka araci olup ta kendi araçlarindan daha özellikli ve daha uygun olmasindan dolayi hyundai ye bu kadar para verilir mi diyerek kendi egolarini ve hirslarini tatmin eden arkadaslarin yorumu oldugunu kanaat getirdim. Nedense bu isi gerçekten araci inceleyerek ve test ederek yapan otoritelerin videolarini izledigimde araç ile ilgili memnuniyetlerini dile getirirlerken forumlarda ilginç bir sekilde bir karalama kampanyasi içerisinde olduklarini gördüm.

    araç en donanimli dizel otomatik olarak emsallerinden 15-20 bin tl daha uygun ve konfor rahatlik sürüs zevki ve performans açisindan da gayet basarili araç ile ilgili olumsuz düsüncelere gelirsek aracin içeri sesi çok aldigi söylenmis ki bunu belirten arkadaslar galiba sürekli D Segmenti bmw mercedes audi araçlara binmisler ki araca böyle bir yakistirmada bulunmuslar ben bir kullanici olarak belirtmeliyim ki daha önceki 2013 j kasa opel astra edition aracimdan daha az ses aliyor içeriye.

    DCT sanzuman ile ilgili düsüncelerim ise dsg araç ta kullanan biri olarak en az dsg kadar basarili bir performansi var geçisler kusursuz ve seri 80km/h ulastiginizda 7. vitese geçmis oluyorsunuz gaza nasil basiyorsaniz araçta ayni sekilde tepki veriyor ani hizlanmalarda kararsizlik yasamiyor yokus asagi inislerde frene çok basmak yerine motor freni yapmak için sürücüye olanak taniyor ayrica tiptronik özelligi sayesinde isterseniz kontrol sizde oluyor ancak bu durumda bile araç uygun devire gelmemisse size vites attirmiyor böylece araç yigilmiyor ve olasi yigdirmadan kaynakli bir arizanin da önüne geçmis oluyorsunuz uzun süre vites atmaz iseniz araç sartlara göre kendi vitesi uygun konuma getiriyor aracin devirsiz kalmasini engelliyor. Gaz pedalinin sonunu kadar bastiginizda hiziniz kafi gelmediyse ve sollamalarda araç performansi yetersiz kaldiysa sona geldigini düsündügünüz gaza biraz daha bastiginizda sanki ek bir kademe açilmis yada turbo devreye girmis gibi araç vites düsürüp dahada fazla hizlanarak olasi sollama sirasinda meydana gelen geride kalma olayini da çözmüs oluyor ben denedim ve memnun kaldim

    Iç aksam olarak gayet kaliteli ve rahat koltuklara sahip, soför tarafindaki elektrikli koltuk kullanisli yeterince hatta fazlasiyla esya gözü var elinize gelen bir esyayi nereye koysam diye degil hangisine koysam diye düsünüyorsunuz o derece yani :) aracin her bölümü ayri ayri inceliklerle düsünülmüs baktiginizda "aaa bu da mi varmis" yada "acaba bu ne ise yariyor" diyeceginiz birçok özellik mevcut arka yolcu diz mesafesi bir önceki aracim olan Astra j kasadan gözle görülür derecede genis ve yüksek aracin motor kaput bölümü emsallerinden kisa bu farki iç genislige verilmis ve çok ta basarili olunmus bagaji hb sinifina göre yeterli.

    Aracin en sevdigim özelligi CAM TAVAN olayi tam benlik ve gerçekten araci çok farkli gösteriyor ben sürekli kullaniyorum hiç degilse araç içini daha ferah ve aydinlik gözteriyor koltuklarda bej oldugunu için gayet basarili aracin ses sistemi tatmin edici teyp menüsü kolay anlasilir sade ve kullanisli GERI GÖRÜS KAMERASI gece ve gündüz çok net ön arka park sensörleri sayesinde ve çok yumusak direksiyon ile rahat bir sekilde park edebiliyorsunuz tabi OTOMATIK PARK PILOTU nu kullanmazsaniz :) bu sistem ise yariyor mu evet yariyor hatta insan kendi kendine dönen direksiyonu görünce ilk baslarda biraz tuhaf olmuyorda degil :)

    Arkadaslar abilerim kardeslerim size elimden geldigince araci kullanan biri olarak birinci agizdan bilgi vermeye çalistim ordan burdan degil bizzat kullanan bir kardesiniz olarak araç budur aldim çok sükür memnunum ve tavsiyede ediyorum araci uzaktan görüp bakan kisilerin yada ayni segmentte daha bos bir araci sirf markasi için çok daha yüksek fiyatlara alan bu arabaya bu para verilir mi diyen bu paraya ikinci el falanca araci alirsin seklinde zügürt tesellisinde bulunan kisilere itibar etmeyiniz disairdan hyundai mi bu deyip içine bindiginde hayran hayran bakan insanlari gördükçe bana hak verceksiniz Herkeze iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarsuslu3333 -- 28 Nisan 2016; 16:30:27 >




  • kontağı ilk çevirdigimizde gösterge ekranındaki yıkıt filtresi uyarı ışığı birden yanmamaya basladı. normalde bir kaç saniye yanıp sönmesi gerekiyor ama hic yanmıyor artık. simdiye kadar sorun yoktu nedendir acaba bilen var mı?
  • arkadaşlar i30 2010 model için sis farı nasıl takabiliriz. ve orjianal de düğmesimi var ( varsa nerdedir )
  • i30 cular nerde başka bi yer mi takılıyor burası durmuş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai i30 Bagaj Havuzu (2012 Sonrası) ve Hyundai i30 CW Bagaj Havuzu (2012 Sonrası)nu sitemizden temin edebilirsiniz.

    soru ve görüşleriniz için mesaj atabilirsiniz..
    http://www.halibagajhav...3-sonrasi--urun265.html
    http://www.halibagajhav...2-sonrasi--urun264.html




  • merhaba arkadaşlar. i30 dizel manuel style araç sahibiyim 2014 model. araçla ilgili şöyle bir sorunum var. özellikle bozuk asfaltta 60 km hızdan sonra aracın ön kısmından (şöför tarafı) cızırtı sesi geliyor. hız arttıkça seste artıyor. bir süre sonra tabi ses inanılmaz derecede rahatsız ediyor. düzgün yollarda bu ses ya hiç olmuyor yada çok az oluyor. sesin nereden geldiğini bir türlü anlamadım. servise gösterdim onlarda bulamadı. sprey sıkmışlar plastik aksamlara ama çözüm olmadı. şehir içinde bu ses olmuyor çünkü düşük hızlarda olmuyor. ben sesi dinlediğimde sanki direksiyon içinden veya gösterge panelinin içinden geliyormuş gibi hissediyorum. böyle bir sorunla karşılaşan var mı? sizce bu cızırtının sebebi ne olabilir. tşkler.
  • Merhaba arkadaşlar. Belki ilgilenen, öğrenmek isteyen olur diye bagaj ölçülerini paylaşmak istiyorum.

    2008-2012 i30 bagaj ölçüleri (2010-2012 Kia Cee'd de buna benzerdir.)

    Genişlik: 105 - 120 cm
    Derinlik: 77 cm
    Yükseklik: 53 cm
    (Ölçüler 1-2 cm oynayabilir)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NS_85 -- 10 Haziran 2016; 16:50:07 >
  • Yeni i30 ların orjinal ses sistemi kalitesi nasıl acaba? Bassları filan güzel bir şekilde veriyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 2014 ile 2015 modeller arasında bütçeyi kasmayı gerektircek kadar fark var mı?

    Ne dersiniz?

    Daha az yakma olayı doğru mu?

    Kısmetse yılsonuna doğru düşünüyorum da ona göre araştıralım.
  • Hyundai I30 2008 Model 1.6 Cvvt Style LPG Hasar Kayitsiz
    İlan No: 316314526
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-hyundai-i30-2008-model-1.6-cvvt-style-lpg-hasar-kayitsiz-316314526/detay Aracim satiliktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model
    dizel
    92 binde km
    Manuel,değişensiz,boyasız orijinal beyaz renk aracım satılıktır.
    56.500 son fiyatıdır. Bu fiyat ve satış 10 gün süre için geçerlidir.(acil paraya ihtiyaçtan)
    GSM:05462960405

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NS_85

    Merhaba arkadaşlar. Belki ilgilenen, öğrenmek isteyen olur diye bagaj ölçülerini paylaşmak istiyorum.

    2008-2012 i30 bagaj ölçüleri (2010-2012 Kia Cee'd de buna benzerdir.)

    Genişlik: 105 - 120 cm
    Derinlik: 77 cm
    Yükseklik: 53 cm
    (Ölçüler 1-2 cm oynayabilir)




    İ30 almayı düşünüyorum sıfır bagaj hacmi mutlu ediyor mu tekerlekli sandalye kullanan birisine önerir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sekobaba kullanıcısına yanıt
    Sıfır alacaksanız yeni kasa i30'un bagajı daha büyük.

    Tekerlekli sandalyeyi denemedim ama ikiz bebek arabası sığıyor katlandığında

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu i30un benzin bagaj kapağını açmak için içerde tuş var mı. Kapılar kilitli olmamasına rağmen kapağa bastırıyorum açılmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR İ30 DİZEL OTOMATİK 2015-2016 YAKIT TÜKETİMİ NEDİR KULLANAN ARKADAŞLAR
  • pm204 kullanıcısına yanıt
    Şehir içi (istanbul) 6.8lt/100km ilk 5000km nin ortalaması bu şekilde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese; Arkadaşlar ben de uzun süredir araba almayı düşünen birisi olarak forumu takip ediyorum ama sürekli bir gel gitler düşünce değişiklikleri yaşıyorum marka konusunda. Bugün bir tane i30 CRDİ team denk geldi. 2011 model 76000 km dizel değişen boya falann yok. fiyat 40bin tl. Ama Hyundai hakkında hiçbir fikrim yok. crdi ne demek dizel için bu km iyi midir yakıt vs. Bu konuda kullanan arkadaşlar bilgilendirirlerse çok sevinirim. Saygılar
  • Merhaba. 2010 ve 2011 1.6 hacim 115 beygir dizel (manuel) araclar hakkinda kullananlar yorum yapabilir mi? Ozellikle agir olmasi sebebiyle atikligi, kalkisi, yokusta cekisi, sollamasi gibi konular dusunduruyor beni. Bunlar benim icin cok onemli. Bir de yakit performansi nasil?

    Bunlar disinda genel + ve - ozellikleri nedir yardimci olabilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Inv21 -- 14 Ekim 2016; 14:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.