Şimdi Ara

<<<....FIAT PUNTO EVO KULÜBÜ(39 üye)....>>> (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.272
Cevap
20
Favori
117.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şu anda bu arabayı almanın arefesindeyim de bilenlere bir iki sorum olacak; aracın plakasını detay yazıp 5664 e gönderdiğimde gelen mesaj şu; fiat-punto evo 5k dynamic 1.3 multijet(75) markalı araca ait detay bilgileri: trafğe çıkış tarihi 1.1.2011. son sahip: şahıs, son sahiplik süresi: 5 yıl 6 ay. kasko: var, kaskolu toplam süre: 2 yıl 5 ay, kaskosuz toplam süre: 3 yıl 3 ay, araç türü değişimi: yok, plaka Il değişimi: yok, plaka değişimi: var. yarın şasi numarasını alıp ona göre de sorgulama yapacağım ama öncesinde sizlere bir iki sorum var: -ilanda aracın 95 beygir olduğu yazıyor. bu parantez içindeki 75 aracın beygir değerini mi gösteriyor? yani araç 75 beygir mi? yanıltıyor mu adam beni? -adam aracı 0 aldığını söylüyor. ilk sahibiymiş yani. trafiğe çıkış tarihi 1.1.2011 yazıyor ve son sahibin toplam sahiplik süresi 5 yıl 6 ay. yani arada bi 3 ay var. adam yalan mı söylüyor? ilanda araçta pek sık alınmayan donanımlar olduğu için 3 ay siparişin gelmesini beklediğin yazıyor (ki donanım olarak öyle hakikaten. ekstradan navigasyon vs. ekletmiş, döşeme renkleri normal evolardan farklı vs.) bu 3 ay o 3 ay mı? yoksa adam arabanın 3. ayında satın mı almış? -son olarak plaka il değişimi yok diyor ama plaka değişimi var diyor. sıfır alınan araçta plaka değişimi nasıl olabilir? benim bilmediğim bir şey mi var? ilk kez kendi başıma araç alıyorum da yardımcı olursanız çok sevinirim.




  • syozkn S kullanıcısına yanıt
    Boyle durumlarda sigortaciya ugraman en mantikli secenek. Gider sigortaciya ben araci aldiktan sonra sizde sigorta yaptiracam ama bana su bilgilerde yardimci olurmusunuz dediginde gerekli bilgileri verirler. Boylelikle aklinda soru isareti kalmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, 2016 punto 1.4 fire dynamic almaya gideceğim yarın. Tanıdık vasıtası ile bulduk aracı. Gördük beğendik, yarında Fiat bayinde expertiz yaptırıp, satın alacağız. Araçta 2 parça local boya var. Araç 96000 km de ve brc sıralı lpg sistemi var. Ek olarak araba temiz. 24,750 tl ye anlaştık. Sizce fiyat olarak nasıl? Önerir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 model bir araba 9 ayda 96000 km nasıl yapmış irdelemek lazım ayrıca fiyat düşük geldi bana başka kusurları vardır diye düşünüyorum bildiğiniz bir ustaya göstermenizde yarar var resmi kayıtta olmayan elden yaptırılmış büyük kazası olabilir benim kendi aracım 2011 model 98000 de aldım dizel bana km çok geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeksasStyLe -- 28 Eylül 2016; 0:21:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeksasStyLe kullanıcısına yanıt
    Hocam çok pardon, araç 2006 model :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, aslında ben fiat bravo düşünüyorum ama temizi 25-26ya bulmak zor olacağı için seçeneklerim arasında punto evo'yu da ekledim.

    Sizce nasıl bir araba? Kronik sorunu var mı? Sürüş zevki nasıl?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende üstte yazıyor mesaj o aracı aldım. Grande punto. Bravo düzgün bulmak neredeyse imkansız o fiyatlara, çok baktık. Makyajlı kasa puntolarda da donanım düşük ve km yüksek veya hasarlı araçlar bulunuyor. Satıcılar hep temiz orjinal dese de gidip bakınca insanın keyfi kaçıyor, sürekli bir dolandırma uğraşı var araba piyasasında. Biz aldığımız araçtan memnunuz, öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theoden_00

    Hocam bende üstte yazıyor mesaj o aracı aldım. Grande punto. Bravo düzgün bulmak neredeyse imkansız o fiyatlara, çok baktık. Makyajlı kasa puntolarda da donanım düşük ve km yüksek veya hasarlı araçlar bulunuyor. Satıcılar hep temiz orjinal dese de gidip bakınca insanın keyfi kaçıyor, sürekli bir dolandırma uğraşı var araba piyasasında. Biz aldığımız araçtan memnunuz, öneririm.

    Sürüş zevki nasıl hocam? Karşılaştığınız olumsuz bir yan var m?

    Gerçi bunlar için daha erken ama artık eksi yönleri söyleyebilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürüş keyfinden kasıt nedir :) çok ileri seviye sessiz bir araba değil 120 km üzerinde rüzgarda savrulma oluyor rutin 90 ile 110 km aralığında çok konforlu ekonomik sürüş keyfi olan bir araç ben dizel kullanıyorum memnun edici yakıt tüketimi var orta segment güzel araba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benzinli de ekonomik, muadlerine gore tabi. Yoksa dizel tabiki daha ekonomik. Biz lpg li kullanıyoruz, biraz surus zevki düşüyor. 160/170 km/sa hızda yıkanıyor lpg de. Ama benzinde gayet iyi performansı var. City mod da direksiyon yumuşuyor. Gayet akıcı oluyor trafikte. Ama sanırım bu dynamic donanımda var sanırım. Araba küçük olduğu için trafikte araç ile butunlesiyorsunuz , ama içi gayet ferah aynı segmentteki araçlara gore. 120 den sonra arkadaşın dediği gibi ses alıyor içeri. Ama genel olarak o segmentte ses almayan araç yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theoden_00

    Hocam benzinli de ekonomik, muadlerine gore tabi. Yoksa dizel tabiki daha ekonomik. Biz lpg li kullanıyoruz, biraz surus zevki düşüyor. 160/170 km/sa hızda yıkanıyor lpg de. Ama benzinde gayet iyi performansı var. City mod da direksiyon yumuşuyor. Gayet akıcı oluyor trafikte. Ama sanırım bu dynamic donanımda var sanırım. Araba küçük olduğu için trafikte araç ile butunlesiyorsunuz , ama içi gayet ferah aynı segmentteki araçlara gore. 120 den sonra arkadaşın dediği gibi ses alıyor içeri. Ama genel olarak o segmentte ses almayan araç yok.

    Sizinki kaç beygir hocam? Kalkışlarda atik mi yoksa hantal mı?

    Aslında evo düşünüyorum ama onunda 25 bin civarında olanlar 75 beygir olanlar ve onlar için hantal diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 77 HP hocam. O dediklerin Starjet diye geçiyor, onlar daha atik. Ama ben o fiyatlara düzgün bir tane bulamadım. Ha bizim aracta fena değil işte :) . Zaten çok performans arıyorsan bu tarz araclara bulaşma :) .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theoden_00

    77 HP hocam. O dediklerin Starjet diye geçiyor, onlar daha atik. Ama ben o fiyatlara düzgün bir tane bulamadım. Ha bizim aracta fena değil işte :) . Zaten çok performans arıyorsan bu tarz araclara bulaşma :) .

    Sizinkinin atikliği, kalkışı nasıl hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinde gayet iyi aslında, 1.2 motor araçlarla kıyaslanamaz. Fakat lpg de tıkandığı belli oluyor performans konusunda. Biz clio, polo veya corsa yerine punto aldik, genel olarak daha cazip geldi. Öneririm. 1.3 multijet alabiliyorsaniz onu alın, performansı ve yakıt tüketimi daha iyi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iç dizayn ve koltuk mesafeleri ferahlığı çok güzel beni memnun ediyor polo corsa gibi araçlar ile mukayese etmek yanlış oluyor kendi sınıfında ekonomik ve ihtiyacı fazlasıyla karşılayan bir araç dizel modellerinde rampalarda bayilmadan rahatlıkla çıkış yapıyor araç surat konusunda ise zaten gerek yok acele giden ecele gider velhasılı bütçeniz kısıtlı içi ferah bagaj yeterli ekonomik bir araç arıyorsanız punto iyi seçim olacaktır atiklik konusunda ise aracım dizel sonuçta 2500 devir saatte vites değişimi yapıyorum o yüzden 2.vites sonrası seri araba :) *

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. İkinci sahibi olduğum 2014 model 31bin km deki euro5 motorlu 1.3 puntom rölantide hissedilir derecede titreşimli çalışıyor. Rölantideki bu titreşim sağ silecek kolu ve sağ dikiz aynasına birebir yansıyor. Şoför tarafı dikiz aynası ve silecek koluysa milim titremiyor.
    Rölantideki bu titreşim dışında araçta çekiş, performans, yakıt sorunu yok. Tek sıkıntı rölantide titreşimli çalışma ve sağ silecek ve sağ dikiz aynasının titremesi. Aslında onlarda titremese belki hiç fark edilmeyecek bir sorun.
    Aracın bakımları yeni yapıldı, servise durumu söyledim ve yapılan kontrollerde motor kulaklarının, sağ silecek kolu ve sağ dikiz aynasının normal olduğu, titreşimin kötü yakıt sebebiyle motorun kurum yapması sonucu olabileceği söylendi. Sonra usta bir başladı manifoldu değiştirelim, enjktörleri bakıma gönderelim, oraya şunu buraya bunu yapalım... derken rakam 5500TL ye kadar çıktı. :))
    Benzer durumla karşılaşan arkadaşlar varsa sorun ve çözüm hakkında bilgi verebilir mi?
    Sonuç olarak 30bin km de, düzenli bakımları servisinde yapılmış bir araç için bu tespit doğru mudur?
    Merakla bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorum. İyi çalışmalar.




  • Merhabalar. Evo otomatik düşünüyorum ancak grandlarda sürekli vites arızası robot sorunu belirtmişler evolarda böyle birşey var mıdır birde servis de biri de 3000 masraf çıkartır alma dedi. Anlamadım. Bilgisi olan var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende punto evo 1.3 multijet dualogic hakkında bilgi istiyorum kullanan arkadaslardan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün arkadaşa DOD'tan 2012 model 1,3 95 BG multijet EVO Duologic otomatik vitesi 37.000 e aldık sizce fiyat nasıl ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 9 Kasım 2016; 13:39:39 >
  • Herkese merhaba, şu an için tabiri caizse ayağımızı yerden kesecek bir araç bakıyoruz ve 30 bin tl dolaylarında bütçem var. dolayısıyla, bu fiyata en iyisini öneren punto evo'ya yönelmiş durumdayım. Her ne kadar active'den ziyade dynamic versiyonu öneriliyor olsa da tam kafama göre diyebileceğim bir active bulmuş durumdayım. aracın özelliklerini satıcı söyle sıralamış:

    1.4 active
    benzin & lpg (brc marka. yaklaşık 1 yıl/5000 km olmuş taktıralı)
    manuel vites
    33000 km
    renk gümüş gri
    değişen ya da boyalı parça yok

    Bunlarla birlikte, aracı 35750'den ilana çıkarmış ve pazarlık payı olduğunu yazmış. Bana bu ücret biraz fazla geliyor, ancak fiyatı kaça çekebilirsem (bahsedilen özelliklerin eksper tarafından da teyit edildiğini varsayarak) bu aracı iyi bir fiyata almış olurum.

    Şimdiden yardımınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.




  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.