Şimdi Ara

<CANON TEAM>CANON YAZICILAR HAKKINDA (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.154
Cevap
5
Favori
257.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • canon 6140 da gönderilen faksın gönderildiğine dair çıktısını nasıl alabiliriz.
  • İyi akşamlar,
    Canon Pixma serisi lab kalitesinde foto veren all in one yazıcılar içinde gördüğüm kadarıyla en başarılı seri. Ts9150 almayı düşünüyorum fakat modelin piyasaya çıkışının üzerinden neredeyse 2 sene geçmiş. Geçtiğimiz yaz sonu bir alt model olan ts8150 yenilendi ve ts8250 ismini aldı. Fakat ts9150nin yenisi ts9250 henüz piyasaya sürülmedi ve böyle bir model olacağı da henüz belli değil.

    Özelliklerine baktığımda ts8250 ile ts9150 neredeyse aynı özelliklerde sadece ikincide ethernet bağlantısı var ve bu benim istediğim bir özellik. Öte yandan ts8250 daha yeni bir model olduğundan bazı yeni tip canon kağıtlarını sadece o destekliyor.
    Sizce hangi ürünü almalıyım, ts9250 hakkında bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde mx925 var, dolan kartuşları tekrar doldurdum ama siyah ve sarı yazmamakta ısrar ediyor. nozzle'larda mürekkep kurumuş olabilir diye bir şey okudum, bunu nasıl çözebilirim, bu konuda tecrübesi olan var mı?

    temizleme, derin temizleme yapıyorum gene aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 14 Kasım 2019; 12:54:4 >
  • Merhaba, bende Canon Pixma MX535 yazıcı var. Aldıktan sonra bir taşınma geçirdi ve şimdi inanılmaz derecede yavaş çıktı alıyor. Wifi ile ve usb kablosuyla denedim, sonuç değişmiyor. Günlerdir uğraşıyorum, kafayı yedim yiyeceğim. Konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarlarsa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Canon E3140 yazıcım var. Kartuşlarda mürekkep bitince hepsiburada dan,https://www.hepsiburada.com/ekoset-canon-e204-e304-e3140-kartus-dolum-seti-p-HBV00000BGQEQ?magaza=Ekoset%20Bilişim bu seti aldım. Siyah kartuş çizgili yazmaya başladı. Temizleme felan yaptım ama düzelmedi. Araştırdım biraz, bu dolum setleri universal olduğu için kartuşu bozmuş. Çıkma boş kartuş ve orjinal canon mürekkebi aldım siyah. Doldurup taktım, bi 100 sayfa yazdı yazmadı siyah yazmıyor şuan,pembe yazıyor çıktıları. İlk doldurduğumda kartuşu,resetleme yaptım,100 sayfa kadar siyah güzel yazdı ama şuan pembe yazıyor. Neden yapar? Nasıl çözebilirim.




  • Merhaba
    Sizin kafada arıza olabilir.
    Bende de aynı yazıcı var. Ben normal yazıcı aldım ve ona bitmeyen kartuş montajı yaptım. Ama yeni farkettim bir sorun var
    Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum.
    Yazıcıdan Pdf ders notları ve soru çıkarıyorum. Normalde sorular A4 kağıdın iki sütun şeklinde hazırlanmış.
    Yazıcı bu sayfaları yazarken sürekli olarak soldaki sütunda bozuk gölgeli yazılar çıkıyor.
    Bunu nasıl çözerim. Ben de bunun peşindeyim. Önceki yazıcı pixma 6450 idi ve süper bir yazıcıyı. Kafa bozulmuştu resetleme yaptım. Sanırım ondan ana kartı kitlenmiş. Ben de bu yazıcıyı aldım. Ama şu anki sorunu çözemezsem ne olacak bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Canon 237w modelinde pdf olarak tarama yapamıyorum tarama seçeneklerinde resimler de göründüğü gibi bmp, jpg, png, tif formatları var. Makine üzerinde de tarama ayarlarına girdiğimde böyle bir ekran çıkıyor yardımcı olursanız sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Canon 645Cx hakkında bilgi rica ediyorum.. Dublex baske ve wifi mevcut,
    Orjinal tonerler pahalı o nedenle muadil toner gerek..

    Muadil toner bulmak sorun oluyor mu?
    Muadil tonerler akıtma falan yapıyor mu?
    Chip sorunu oluyor mu?
    Tavsiye eder misiniz??
  • Canon Pixma E414 Yazıcı aldım 5100 hatası veriyordu Kafa hizalayıcının çıktığını gördüm takmaya çalıştım Olmadı gene aynı hatayı verdi Bunun Çözümünü bilen var mı garantiye götürmeden
  • hocam iyi akşamlar

    konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın, elimde kartuşlarıyla beraber mp490 var birkaç tane hiç kullanılmamış fakat piyasada satışı olmadığı için fiyat belirlemekte sıkıntı yaşıyorum. yardımcı olur musunuz teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonelyauthor -- 26 Eylül 2020; 21:25:22 >
  • Merhaba arkadaşlar. Canın ix 6850 yazıcım var. Windows resim ve fax görüntüleyiciden bir resim açıp yazdırdıpımda fotonun orta kısmını yazmıyor. Aynı resmi Word e veya photosopa atıp yazdırdığımda sorun yok. Sorun neden olabilir ?








  • Herkese iyi forumlar. Arkadaşlar canon g 3420 modeli almayı düşünüyorum. Nasıl bir yazıcı acaba kullanan falan varmı? Birde bakım kartuşunun belli bir süre sonra değişmesi gerekiyormuş ne kadar sürede değişmesi gerekiyor ve bakım kartuşunun fiyatı nedir acaba? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi striven -- 23 Nisan 2021; 11:35:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canon pixma mg4250 bitmeyen kartuşlu yazıcım var mavi ve sarı renk çıkarıyor siyah ve pembe renkleri kullanamıyorum neden acaba. böyle bir sorunla karşılaşıp çözebilen varmı?

  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.