En son tahmini bir hafta -on gün önce 8.51den depoyu doldurmuştum bugün baktım 8.99... Ki takip ettiğim kadarıyla lpgye zam gelmedi son günlerde... Şimdi bu 48 kuruş neyin zammı ... Zam yapılmamışsa resmi olarak bunlar kendi kafalarina göre zam mı yapıyor,olur mu böyle bir şey? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lpgye son 10 gün içinde zam geldi mi ?

-
-
https://www.turkiyeshell.com/pompatest/History.aspx
hiç 8,51 olmamış. aldığınız yerin kampanyası filan vardır şuan bile 9,43
-
Tavan fiyat uygulamasi var ve hicbir istasyon tavan fiyattan satmıyor hep düşük satıyor. Tavan fiyattan satmayinca "niye ucuz satıyorsun" bu neyin indirimi dediniz mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün 8.69 TL den LPG aldım. Best Oil.
-
Ne alaka kardesim bir hafta önce 8.51den LPG verdiysen zam da gelmemiş niye 8.99a çıkarıyorsun zaten ucuz veriyor diye alıyorduk şimdi niye oradan alayım ki gider 50 kuruş daha verir shellden alırım keyifleri bilir
LPG li aracınız var mı yada hic LPG aldınız mı
En son ben de 8.50 liradan aldım hafta sonu 20 kuruş indiriili alıyorum BP den paylasilan o yüksek rakamdan kimse almıyor yani
LPG piyasası kadar oynak piyasa yok. Tamamen istasyonların keyfine kalmış. İsteyen zam yapar, isteyen indirim.
-
En son 25 kuruş genel bir zam geldiğini hatırlıyorum. Opetten alıyorum ve aldığım istasyon kampanyalı 8.59’a satıyor aygaz’ı. Yakın olan opet(3km) ile arasında 40 kuruş oynuyor. Aldığım yer 5km mesafede. Bu fiyat farkı istasyona bağlı tamamen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gelmedıyse onumuzdekı 10 gun ıcınde 2 defa gelecek demektır
-
yok resmi fiyatlara baktım sadece. farklıysa kimse kusuruma bakmasın bilmiyorum, o zaman tamamen oynak bir piyasa isteyen istasyon istediği gibi satıyora çıkıyor olay. tavan fiyat var ama gerisi muamma
-
Lpg öldü bitti dedik benzin ile arası yine açıldı.
40 kuruş zam
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/lpgye-bu-gece-yarisi-buyuk-zam-geliyor-arac-sahipleri-kara-kara-dusunuyor-eyvah-eyvah--505753h.htm
Ankara'da 8,45 ile 9,48 arası değişiyor
-
İkiside aynı kalitede satiyorsa aradaki 1 lira nasıl oluyor
8,45'ten satan Aygaz istasyonu. Geçtiğimiz cumartesi almıştım. Taksiciler de oradan alıyordu, kuruş hesabı yapan, uzun km yapan adam kötü yerden almaz diye düşünüyorum. Baya da merkezi bir yer, İskitler'de Samsun yolu üstündeki istasyon.
Ona kalırsa benzin mazot fiyatlarının şehir içinde hepsi aynı, kaliteleri aynı mıdır?
Uzun yolda ucuz mazotçuları ayrı tutuyorum, arkadaşın ankara yozgat arası gidip gelirken kırıkkale'den aldığı ucuz mazotlar sonrası yakıt filtresinden taş (bildiğimiz çakıl gibi) çıkmıştı. Başka bir soruın olmadı ama 1.4 d4-d corolla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 3 Şubat 2022; 9:0:47 > -
Şaka maka LPG'de de çift haneye ulaştık:)
Güncelleme gelmiş
LPG Nisan Mayıs gibi altın dönemine girecek yani benzinle makas çok fena şekilde açılacak LPG'li araçlar hiç olmadigi kadar değere kavuşacak demedi demeyin ytd
Kral dediğin harbiden tuttu benzin 26.50 lpg 11.40
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- fiat egea vitesi kontrol ettirin uyarısı
- otomatik vites yüksek devirde vites atıyor
- beyaz arabaya pasta cila nasıl yapılır
- 100 cc motor ehliyeti
- 1 yıldan az ehliyet araç kiralama
- renault fiyat listesi 2022
- renault austral
- 125 cc alti motorlar hangisi
- chery tiggo 8 pro yorumlar
- zeekr 001 fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X