Şimdi Ara

Lpg'yi ruhsata geç işletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ağustosun 16'sında aracıma lpg takıldı ve fatura kesildi. 2 hafta filan sonra muayene,sızdırmazlık,ek1 hepsini tamamladım.

    Lakin yoğunluktan bir türlü trafiğe gidemedim.Şikayet gibi olmasın ama 2 haftadır başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmez Sonuç olarakta yarın müddet bitecek ama ben halen belgeleri veremedim. Şu anda randevu aldım yarın 11'e ama sıkıntı şu;

    Araba şirketin üzerine.Babamdan noterden tasdikli vekalet almam lazım, muayenedeki gibi normal bir yetkilendirme yazısı olmuyor.Şirket imza sirküleri var.Resmi gazete faaliyet vs. var.(bende ne dediğimi anlamadım ) Fakat yine sorun şu ki;pederin buna ayıracak gerçekten vakti yok.

    Kısaca sorumu hemen sorayım;

    1 ay içinde işletmemenin cezası varmış 50tl gibi. Ben bunu ödemeye 100 kere razıyım. Beni korkutan muayene,sızdırmazlık ve projenin yeniden başa sarması. Bunları yaptırana kadar canım çıktı zaten, eğer sıkıntı olmayacaksa cezamı öder bir ara işletirim. Yok tekrarlanıyorsa babamın bu kadar işi gücü arasında saydıra sövdüre noterden şirket adına vekalet alacağım







  • Sizin işler baya karışık hocam. Bence babanızı alın gidin emniyete. En fazla 1 saatte halledersiniz işinizi. Fazla geç kalmayın. Belgeleriniz tamamsa sabah 9da gitseniz 10da çıkarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.